Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Devlet hastaneleri maalesef ki öyle canım, canını sıkma, göstermiyorlar ve bilgi vermiyorlar anlam veremiyorum iyi de bebek hakkında bilgi almaya geliyoruz, kendisi bebeği görsün diye değil ki gerçekten tuhaf
Evet ben de anlam veremedim. En azından sisteme raporu eklemişler ordan baktım tekrar yanlış duyduysam diye de emin olamadım çünkü. 6 gün fark var son adet tarihime göre ona göre düzenleyeceğim doğum tarihimi. Düzeltilmiş halinde 30 aralık gözüküyor. En sona biz kalacağız

Selam herkese. Bugün fetal dna sonucum çıktı, şükür temiz geldi. Cinsiyeti de doktora söylediler, arayıp öğrendik. Erkek bebeğimiz olacak. İki erkek çocuklu hayata merhaba diyorum
Hayırlı olsun paşalar çoğsldı sanki
Çok geçmiş olsun sen anlatırken yaşadım ay çok kötü
annabelica beni de ekleyebilir misin listeye?
Yaş 28
İlk çocuk
Sat: 23 Şubat
Kese: 5+3
Kalp atışı: 7+3
Beklenen doğum tarihi: 1 aralık
Cinsiyetimiz kız
Hayırlı olsun bir prenses daha eklendi
Merhaba kızlar 13+2 deyim
Cinsiyeti öğrendik fetal dna sonucuyla Erkek
Çin takvimi , kese şekli ve yüzük testi tuttu diğer şeyler hep kız diyordu
Artık isim seçme dönemlerine geldik
Hayırlı olsun
Aaa maşşallah hadi annesi

Çok teşekkürler sizlerden benzer şeyler duyunca inanki rahatlıyorum aslında dün umursamadım işte bugün evde boş boş oturunca evham yaptım sanirm sağol kuzum

İnşaallah bebeğim ya

Merhaba son adet tarihiniz ne zaman bende şuan 9+2 deyim beklenen doğum tarihi 30 aralık son adet tarihim de 25 mart

Sizin bebeler yılbaşı bebesi olacak he maşallah maşallah

Geçmiş olsun canım kahverengi akıntı normal deniyor kırmızıya dönerse mutlaka doktoruna danış. Bahsettiğin şeyleri bugün randevu öncesi ebeyle konuştum çünkü benim de meme hassasiyetim gitti ve bulantım pek yok zaten kusmaya varacak derece aşırı da olmamıştı. Ben de ara ara endişeleniyorum belirtiler gitti diye ama ebe gayet normal olduğunu söyledi hatta kendisi de hamileliğini öyle geçirmiş bebeğin gelişimiyle bunların bağlantısı yokmuş zaten belirtilerin sebebi hormonlara karşı vücudun tepki vermesi

Amin canım inşallah senin nasıl gidiyor bu aralar hamilelik ? Zorlanıyor musun
Bu aralar biraz daha rahat geçiyor diyebilirim başlara göre, ben zaten belirtilerimden hamile olduğumu anladım kusma derecesinde değil ama aşırı bi şekilde mide bulantısı yaşadım ilaçlar fayda etmedi ve iştahsızlık hat safhadaydı 2 gün yemek yemeyip açlıktan ağladığım günlerde oldu ama çok şükür git gide belirtilerim azalmaya başladı şuanda yoğun olarak gece bulantılarım var ve aşırı uyku hali bana dokunulmasa gün boyu uyuyabilirim sizin nasıl geçiyor

Hahah vay be hem bilmiş hem de tamamıyla inandırmış helal olsun ablana bize de yorum yapabilir hahah
Ahahaha altıncı hissi kuvvetli. Eltisine doktor 12-13. Haftada kız demişti, ablam önceden erkek demişti, sonra erkek olduğu doğrulandı tanıdığı insanlara rüyasında görmüşse çıkıyor mutlaka

Hatta bi ara o kadar zorlandım ki bebeği istemediğim zamanlar bile oldu öyle söylim bu arada bir kızım var 8 yaşında bu ikinci 4 yıldır sebepsiz olmuyordu bi anda süpriz bi şekilde geldi

Kızlar bide bişey sorabilirmiyim aşırı bi şekilde akıntım var bazen öyle bi geliyor ki korkuyorum lavaboya koşuyorum ama akıntı normal mi sizde de varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…