Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Rengi kokusu var mı nasıl
Dün hafif bi koku sezdim sanki beyaz ve sarı arası bişey bütün tahlillerim yapıldı ama bişey çıkmadı doktorda çok ilgilenmedi açıkçası söylememe bile izin vermedi ben daha önce de candida mantarından dolayı tedavi gördüm tekrarlamış olabileceğinden şüpheleniyorum

Gebelikte bu tarz enfeksiyonlar sık tekrarlanabilir, genelde doktorlar çok bakmayı tercih etmiyor anlamadığım bir şekilde. Ben de ilk gebeliğimde doktora söylemiştim bir işi iki defa, önemseyip bakmadı, sonra acile başka bir sebepten gidince alttan muayene etti ve vajinit dedi. Kötü koku yeşil renk varsa ısrarla söyle

Tamam teşekkür ederim dikkate alacağım

Ayy evet canım ya, hayırlısı bakalım. Öyle oluyor onlar kafalarına göre giriyorlar

Arkadaşlar bişe dicem bebek öne geçiyor ben mesela 8+6da gittim 12 gün sonra 10+ bilmem ne beklerken bebek 11+5 çıktı 9 ve 10u hiç göremedim bile şimdi de 11+5e uyumlu gidiyor düzenli artıyor bence sizinki de yılbaşından önce geliverir

Kızlar merhaba. Şuan 9+5 teyim ve 12. Haftada doktorum 1 düşük yaşadığım için fetal dna yapalım dedi. Nerede nasıl yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. Önerisi olan var mı? İstanbul anadolu yakasında oturuyoum

Canım özele gidiyorsan doktorun tavsiye ediyor ama genoksa yaptırma yurtdışı olsun

Olabilir canım, bir de planlı doğumda erken geliyorlar, inşallah sağlıkla devam ederde, oğlumda 34 haftalık doğdu, Nisan annesi olmayı beklerken Şubat annesi olmuştum, hiç belli olmuyor süreç

Olabilir canım, bir de planlı doğumda erken geliyorlar, inşallah sağlıkla devam ederde, oğlumda 34 haftalık doğdu, Nisan annesi olmayı beklerken Şubat annesi olmuştum, hiç belli olmuyor süreç
Şu an sağlıklı dimi maşallah kuzuya inşallah ilerleyecek bir ayınız kaldı ilk trimester bitmesine herşey çok güzel olacak

Canim gecmis olsun bol bol dinlen. Muhtemelen yoruldugun icin olmustur. Cok yormamamiz gerekiyor kendimizi. Eskiden annelerimiz anlatir ya ben şöyle is yapardim boyle yapardim diye. O devir kapanmis artik. Simdi yedigimizden ictigimizden galiba en ufak zorlanmada yorulmada lekelenme oluyor. Doktoruna ulasamiyorsan da dinlen bolca. Bacaklarinin altina yastik koy.

Canim zaten cogumuzu özel hastanelere mecbur birakan durum bu ya. Asla dogru düzgün bilgi vermemeleri ve birsey sorarsak cevap vermeleri vs vs. Sen kendine guvenecegin özel bir dr bul bence. Hamilelikte birde dr stresi cekmek hic faydali degil. Büyümüş bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…