- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.481
Dün hafif bi koku sezdim sanki beyaz ve sarı arası bişey bütün tahlillerim yapıldı ama bişey çıkmadı doktorda çok ilgilenmedi açıkçası söylememe bile izin vermedi ben daha önce de candida mantarından dolayı tedavi gördüm tekrarlamış olabileceğinden şüpheleniyorumRengi kokusu var mı nasıl
Benimki de Prof. Normal doğuma girdiğini sanmıyorumHiçbir şey soramıyoruz da aaaa eski doktorum opr. dü tedavi görürken adama gece yarısı bile yazsam on dakikada cevap veriyorduSalı günü randevum var sormayı düşünmüştüm terslerse ağlarım
Vay be güzel bir yetenek hee kesin balık burcuAhahaha altıncı hissi kuvvetli. Eltisine doktor 12-13. Haftada kız demişti, ablam önceden erkek demişti, sonra erkek olduğu doğrulandıtanıdığı insanlara rüyasında görmüşse çıkıyor mutlaka
Gebelikte bu tarz enfeksiyonlar sık tekrarlanabilir, genelde doktorlar çok bakmayı tercih etmiyor anlamadığım bir şekilde. Ben de ilk gebeliğimde doktora söylemiştim bir işi iki defa, önemseyip bakmadı, sonra acile başka bir sebepten gidince alttan muayene etti ve vajinit dedi. Kötü koku yeşil renk varsa ısrarla söyleDün hafif bi koku sezdim sanki beyaz ve sarı arası bişey bütün tahlillerim yapıldı ama bişey çıkmadı doktorda çok ilgilenmedi açıkçası söylememe bile izin vermedi ben daha önce de candida mantarından dolayı tedavi gördüm tekrarlamış olabileceğinden şüpheleniyorum
Tamam teşekkür ederim dikkate alacağımGebelikte bu tarz enfeksiyonlar sık tekrarlanabilir, genelde doktorlar çok bakmayı tercih etmiyor anlamadığım bir şekilde. Ben de ilk gebeliğimde doktora söylemiştim bir işi iki defa, önemseyip bakmadı, sonra acile başka bir sebepten gidince alttan muayene etti ve vajinit dedi. Kötü koku yeşil renk varsa ısrarla söyle
Ne güzel denk gelmiş maşallah yaEvetinşallah ocak ayını bekler diyorum tabi hayırlısıyla. Doğum günüm 6 ocak çünkü bana yakın olsun istiyorum tarihini eşimin de 1 ocak hatta
Evet ben de anlam veremedim. En azından sisteme raporu eklemişler ordan baktım tekrar yanlış duyduysam diye de emin olamadım çünkü. 6 gün fark var son adet tarihime göre ona göre düzenleyeceğim doğum tarihimi. Düzeltilmiş halinde 30 aralık gözüküyor. En sona biz kalacağız
Merhaba son adet tarihiniz ne zaman bende şuan 9+2 deyim beklenen doğum tarihi 30 aralık son adet tarihim de 25 mart
Yaa hadi hayırlısı olsun inşallah herkes hemen hemen birbirine yakın tarihlerdeBenim de bugün 9+1, doğum tarihi 31 Aralık görünüyor
Benim de ilk öyle göründü sonra geç döllenme dedi şimdi 01.01.2026 görünüyorBenim de bugün 9+1, doğum tarihi 31 Aralık görünüyor
Canım özele gidiyorsan doktorun tavsiye ediyor ama genoksa yaptırma yurtdışı olsunKızlar merhaba. Şuan 9+4 teyim ve 12. Haftada doktorum 1 düşük yaşadığım için fetal dna yapalım dedi. Nerede nasıl yaptırmam gerektiğini bilmiyorum. Önerisi olan var mı? İstanbul anadolu yakasında oturuyoum
Normalde Acıbadem’e gidiyorum ama yeri kadar pahalılar orda yaptırmayı düşünmüyorum. Dışarda x bir firma da yaptırılıyor diye düşündümCanım özele gidiyorsan doktorun tavsiye ediyor ama genoksa yaptırma yurtdışı olsun
Benim de ilk öyle göründü sonra geç döllenme dedi şimdi 01.01.2026 görünüyorocak annelerine de gidem bari
Arkadaşlar bişe dicem bebek öne geçiyor ben mesela 8+6da gittim 12 gün sonra 10+ bilmem ne beklerken bebek 11+5 çıktı 9 ve 10u hiç göremedim bile şimdi de 11+5e uyumlu gidiyor düzenli artıyor bence sizinki de yılbaşından önce geliverir
Şu an sağlıklı dimi maşallah kuzuya inşallah ilerleyecek bir ayınız kaldı ilk trimester bitmesine herşey çok güzel olacakOlabilir canım, bir de planlı doğumda erken geliyorlar, inşallah sağlıkla devam ederde, oğlumda 34 haftalık doğdu, Nisan annesi olmayı beklerken Şubat annesi olmuştum, hiç belli olmuyor süreç
Hmm olabilir, gerçi bizlerin de ne olacağı belli değilBenim zor o tarihte doğması, yine Allah bilir de, sezeryan olacağım o kadar bekletmez doktor herhalde
Canim gecmis olsun bol bol dinlen. Muhtemelen yoruldugun icin olmustur. Cok yormamamiz gerekiyor kendimizi. Eskiden annelerimiz anlatir ya ben şöyle is yapardim boyle yapardim diye. O devir kapanmis artik. Simdi yedigimizden ictigimizden galiba en ufak zorlanmada yorulmada lekelenme oluyor. Doktoruna ulasamiyorsan da dinlen bolca. Bacaklarinin altina yastik koy.Dün dahiliyeye gttim şeker icn tahlil ister diye aç gitmiştim saat 10da anca işim bitti dermanım kalmamıştı ama 5tup kan verdim eve geldim iç çamaşırımda kahverengi leke vardı ama devamı gelmedi şimdi de karnım yumuşak göğüs hassasiyetim de azalmış bişe olmamıştır dimi devamı gelmedi diye çok onemsememistm ama endişeliyim şu an hastane de yok burda
Canim zaten cogumuzu özel hastanelere mecbur birakan durum bu ya. Asla dogru düzgün bilgi vermemeleri ve birsey sorarsak cevap vermeleri vs vs. Sen kendine guvenecegin özel bir dr bul bence. Hamilelikte birde dr stresi cekmek hic faydali degil. Büyümüş bebisBen de bugün kontrole gittim ne ultrson kağıdı verdi ne de ekrandan bebeği gösterdi 3 haftadır bekliyordum halbukihaftası 9+2 crl 2.5 cm çıktı onu da hemşireye yazdırırken duydum. Tarama testlerini belki devlette yaptırırsam takipli doktorum olsun diye düşünmüştüm. Zaten ilgisiz oldukları için ilk ultrasona özelde gittim ordan devam ederim ama bu kadarını da beklemiyordum en azından ekranı çevirebilirdi. Kalp atışı zaten dinletmedi ben sorunca normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?