- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.721
Evet olmuyor işte kısmet yine sende benim gibi bu yıka denk gelmiş senin bebek neydi öncekiAllah allah ben testle değil de belirtilerle ve takvimle takip ediyodum ama olmayomca olmuyo
Çıkıntı görmüş se pek değişcngini düşünmüyorumMerhaba teyzeler 12+5 ten selamlar
Bizim çok şükür her şey yolunda bir sorun yok, kilosu boyu suyu gayet yerindebir çıkıntı gördüm ama belli değil erkek olabilir dedi ama benim hala bir ümit içimde kız bebek var
Ya biz de çok duygulandık ve mutlu olduk
Renkli bakmadı canım. İlk gittiğimizde renkli de bakmıştı aslında ama hiç aklımıza bile gelmedi. Konuşarak ve bilgi vererek her şeyine baktı gerçekten. Bizim ikiz olduğu için 20dk ya yakın sürdü ultrason kısmı. Oğlum biraz arkada olduğu için görmek daha zordu.
Nipt için panorama firmasının broşürünü verdi. Zaten ikiz gebeliklerde ikisine de ayrı ayrı tanı koyabilen tek firma oymuş. Aradık konuştuk. Kanlar Amerikaya gidiyormuş. Bugğn öğleden sonra3te kan vermeye gideceğiz. Ücretsiz olarak ev ya da işyerinden de gelip kan alıyorlarmış. Fiyat olarak 485 dolar + %10 KDV. En geç 10 iş gününde çıkıyormuş sonuçlar.
Eşim ben bir ay sabredemem 20 gün sonraya alalım randevu diyor
Tsh evet düşmüş çok şükür. Düzenli olarak kontrol etmekte fayda var.
Bayramda seyahate çıkabilir miyiz diye sorduk bir de ona da olur dedi.
Darısı senin ve buradaki tüm arkadaşların başına
Senin ne zamandı randevun?
Maşallah canım kalp atış hızlarının düştüğünü bilmiyordum hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3598505
Teyzoşlar günaydınnnuykudaymış benim bebe zorla uyandırdık baya uğraştırdı pozisyonu zor buldu ense kalınlığı falan çok iyi dedi ikili için kan verdim
Kalp atışı 183 ten 140 a düşmüş erkek olma olasılığı gittikte yükseliyorama hiçbişey demedi doktor hatta tahminde bile bulunmam dedi sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi alayımmm kızlarrr
Çok geçmiş olsun söylediğiniz çok iyi oldu benim de başıma gelse gerçekten öyle düşünürdüm o korku gerçekten hastaneye varana kadar insanı yer bitirir. Çok şükür her şey yolundaymışKızlar merhaba uzun zaman bakamadım 380 mesaj birikmiş size önemli bir bilgi vermek istiyorum. Başınıza gelirse korkmayın.
12 hafta oldum artık rahatladım dediğim gün kanepede uzanırken birden kanamam başladı. Bildiğiniz adet olur gibi kan.. Hemen acile gittik. Gittiğmizde ped dolmuştu. Koyu kırmızı .. Çok ağladım çok korktum. Ama bebeğimin kalp atışı beni rahatlattı. Sabahına doktoruma gittim 14*30 ml kese yanı kanama alanını gösterdi. Pregestan iğne ve ilaç başladı. Rapor verdi. Uzanıyorum hep adet olur gibi ped kullanıyorum sadece sancım yok. Bebekle ilgili herşey yolunda Rabbim dualarımızı kabul etti. Acile giderken düşük yapıyorum diye ağlayarak gittim. Kesin düştü diye Rabbim korudu. Resmen.. Böyle bir şey ilk kez yaşıyorum.
Son adet.: 6marttı
Ya Harika bir şey bu Hayırlısı olsun Çok sevindimOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
@babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükürSadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
Bana kız gibi geldi canım kızlarda 3 çizgi olurmuş 3 çizgi gördüm sanki10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahKizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Kizlar merhaba bazılarınız biliyordur benim yasadiklarimi 2 bebegimi genetik rahatsizliktan 23-24 haftalik kaybettim .Genetik sonuçlarımıza göre bir gen bulundu ama net teshis degil maalesef yüksek olasilik gözüyle bakildi .Bu gebeligimde o gen olmayan embriyo transfer edildi fakat hala ayni seylerin olma ihtimali var .Ayin 10 unda bunun için detayli ultrasona gidecegim ve bebegimde o hastaligin bulgulari bakilacak .Sizden istedigim tek sey benim için dua etmeniz zaman yaklastikça kaygi bozuklugu yaşıyorum ayni seyleri yasamaktan çok korkuyorum o muayeneye gitmek bile bende travma oldu .41 hamileden 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum Allah'in izniyle bebegime sifa için okuyan isaret koyarsa sevinirim .simdiden Allah razı olsun
Rabbim planladığınız zamanda tekrar nasip etsin inşallahMerhaba ben uzun zamandır uğrayamadım öğrendikten kısa bir süre sonra düşük yaptım. Biraz ara verip tekrar denemeyi düşünüyoruz. Umarım buradaki diğer arkadaşlarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hadi hayırlısıMaşallah canım kalp atış hızlarının düştüğünü bilmiyordum hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun söylediğiniz çok iyi oldu benim de başıma gelse gerçekten öyle düşünürdüm o korku gerçekten hastaneye varana kadar insanı yer bitirir. Çok şükür her şey yolundaymış
Ya Harika bir şey bu Hayırlısı olsun Çok sevindim
Bana kız gibi geldi canım kızlarda 3 çizgi olurmuş 3 çizgi gördüm sanki
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah
ayyyy yaa maşallah ne güzel görünüyorlar sağlıkla gelsinler canım inşallahOğlan bizim kız bizim
annabelica
12+4ten merhaba
Bugün doktora gittik ve ikiz bebeklerimizin cinsiyetlerini öğrendik
Kızımız günüyle uyumlu, oğlumuz 5gün büyük.
@babylovee Doktorumuz ense kalınlığı, burun kemiği, beyin, kalp, mide, kollar, bacaklar, parmaklar, gözler ve hatta dudaklarına kadar baktı. Her şey normal çıktı çok şükürSadece ultrason kısmı 20dk ya yakın sürdü. Küçüğün ense kalınlığı 1,7mm, büyüğün 2,2mm çıktı.
Sonrasında 15dk kadar konuştuk. NIPT hakkında bilgilendirdi. NIPT yaptırmaya karar verirseniz ikili tarama için kan almaya gerek yok dedi. Biz NIPT yaptırmaya karar verdik.
Tüp bebek transfer gününden itibaren kullandığım progestanı azaltarak bitiriyoruz.
Kan sulandırıcı iğne yerine Corasprine geçiyoruz.
16.haftada demir ilacına başlayacakmışız.
Bir ay önce TSH 2,56 çıktığı için 3 haftadır Euthyrox 25mcg kullanıyordum. Bugün yeniden bakıldı ve 0,33 çıktı. İlacı şimdilik kesiyoruz.
Kilo ve tansiyonuma bakıldı ve bir ay sonra görüşmek üzere ayrıldık
Oğlum size el sallıyor,kızım prenses hanım hanım yatıyor
erkekk diyorummmmm10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalımama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
kuzu valla baktım ama anlayamadım, senin doktorun cihazı da benim doktorunki gibi hesap makinası gibi çekiyor vallaKızlar doktor benimkine emin değilim dedi yorumlayabilen var mı sizce
Al benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi kiAa cok iyi o zaman ben unutmazsam insallah hatirlatayim. Oraya gidince şapşallaşıyorum ben yaa. Soracaklarjmi bile unutup geliyorum. En son gittigimde kagida not aldim hocam sorularim var deyip sormustum
İnşallah kuzum saglikla gelsin bebislerimiz yeter ki
Dogru canim o sekilde yaoarsan yine daha iyi olur. Olmadi uzanirsin biraz arkada falan. Cok uzaga mi gideceksiniz
Ay benim doktorum da aynısını dedi %60 erkek dedi hala bir umut bekliyorum hahaMerhaba teyzeler 12+5 ten selamlar
Bizim çok şükür her şey yolunda bir sorun yok, kilosu boyu suyu gayet yerindebir çıkıntı gördüm ama belli değil erkek olabilir dedi ama benim hala bir ümit içimde kız bebek var
Ben kesinlikle erkek diyorumEki Görüntüle 3598505
Teyzoşlar günaydınnnuykudaymış benim bebe zorla uyandırdık baya uğraştırdı pozisyonu zor buldu ense kalınlığı falan çok iyi dedi ikili için kan verdim
Kalp atışı 183 ten 140 a düşmüş erkek olma olasılığı gittikte yükseliyorama hiçbişey demedi doktor hatta tahminde bile bulunmam dedi sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi alayımmm kızlarrr
Ben hiç anlamadım herkese yorum yaptım kendimkinş bişey e ye benzetemedimerkekk diyorummmmmsağlıkla gelsin inşallah
Merhaba 2024 Kasım annelerinden geliyorumAl benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi ki
Kız benimkini de yorumla skoru açıklayım akşamBen kesinlikle erkek diyorumhayırlı olsun
Yani çıkıntı gösterdi ama kabarık gibiydi anlamadım benAy benim doktorum da aynısını dedi %60 erkek dedi hala bir umut bekliyorum haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?