Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Merhaba teyzeler 12+5 ten selamlar
Bizim çok şükür her şey yolunda bir sorun yok, kilosu boyu suyu gayet yerinde bir çıkıntı gördüm ama belli değil erkek olabilir dedi ama benim hala bir ümit içimde kız bebek var

Eklentiler

• IMG_20250530_150855.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 64
Çıkıntı görmüş se pek değişcngini düşünmüyorum ama inşallah kalbimiz den geçen olur herkesin burda

Canım çok mutlu oldum, maşallah, çok heyecanlı, ayy ayy ayy yerim ben onları ya sağlıkla gelsinler

Maşallah canım kalp atış hızlarının düştüğünü bilmiyordum hayırlısıyla Sağlıkla gelsin inşallah
Çok geçmiş olsun söylediğiniz çok iyi oldu benim de başıma gelse gerçekten öyle düşünürdüm o korku gerçekten hastaneye varana kadar insanı yer bitirir. Çok şükür her şey yolundaymış
Ya Harika bir şey bu Hayırlısı olsun Çok sevindim
10 hafta 4 günlük teyzeleri yorumlayın bakalım ama bakın bayramdan sonra söylyck doktor cinsiyet
Bana kız gibi geldi canım kızlarda 3 çizgi olurmuş 3 çizgi gördüm sanki
Okudum canım Allah kabul etsin inşallah

Ben de okudum canım, Allah'ım dualarımızı kabul etsin, sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın inşallah

Rabbim planladığınız zamanda tekrar nasip etsin inşallah İyi dileklerin için Çok teşekkür ederiz

Kızlar merhaba 11 haftalıkken doktorunuz tahmin yaptı mı benim bebişim de bu çok merak ediyorum cinsiyeti anlayan var mı acaba :)

Eklentiler

• IMG_0497.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 52
Hadi hayırlısı

ayyyy yaa maşallah ne güzel görünüyorlar sağlıkla gelsinler canım inşallah bize de kız ve erkek ultrason için örnek görsel oldu valla buna bakıp bakıp kız mı erkek mi diye karar verebilriim

Al benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi ki

Ay benim doktorum da aynısını dedi %60 erkek dedi hala bir umut bekliyorum haha

Ben kesinlikle erkek diyorum hayırlı olsun

Al benden de o kadar. Ben de hep soracaklarımı unutuyorum. Not almak mantıklıymış. 5-6saatlik yola gitmeyi düşünüyoruz. Tedbiri elden bırakmam tabi ki
Merhaba 2024 Kasım annelerinden geliyorum Sorunuzu görünce yazmak istedim ben de 10 haftalık hamileyken 10 saatlik yola çıkmıştım tabi doktoruma danışarak bir risk yoksa sorun görmüyorlar genelde tabi 1 buçuk 2 saatte bir durup yürümek gerekli. Tabi siz de doktorunuza sorun. Hayırlı doğumlar olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…