- 25 Şubat 2025
- 1.381
- 1.878
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.841
Az kalmış kuzum az daha sabırİnşallah canım ya benimkinde kontrole gittim ama daha 11 haftalık doktorda net bişey söyleyemiyor fındığımın fotoğraflarını astım yorumlayalım diye çünkü sabırsız ve heyecanlıyız bizde tatlı bir heyecan en başta hepimizin ki sağlıklı olsun çok sevindim maşşal :)
Aynen az kaldııııı ama yorumlarınızı bekliyorummmmm kızlar bakın ultrasonuma hem teyzeleri görmüş olur :))Az kalmış kuzum az daha sabır
Kızlaar çok heycanlıyım ya son 3 gün sonra çinsiyeti öğrenicez bu videomuza bakıp duygulanıyorum inşallah cinsiyet partisinide buraya atıcam
şuan 13.haftalıkım bu salı doktor gördü ultrasondan ve yazdı bi karta arkadaşım biliyor şuan 3 gün sonra küçük bir cinsiyet partisiyle öğrenicez bizdeKaç haftalıksın canım nasıl ultrasonla mı öğreneceksiniz doktor tahminde bulundu mu
Ay canım ya kötü olmus tapuda sorun çıkması. Insallah en kisa zamanda çözülürAmin amin inşallah canım ne güzel dua ettinevet canım eşimin abisiyle 7 sene önce iki katlı müstakil ev yaptik maalesef evin tapusunda sıkıntı olduğu için evimizi satamıyoruz eşimle kuzeniz akrabalık sorunu da var ailelerimizde hep akraba evliliği yapmış onun sıkıntısı çok yaşıyoruz
Ay canim tebrik ederim hadi hayırlı olsun inşallah saglikla gelsin bebislerimizGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
Günaydınn sende erkek hissediyordun zaten değil miGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
Çok küçük canım hiç anlayamadım ben. İleri haftalarda yorumlayalımEki Görüntüle 3599236 Eki Görüntüle 3599237 kızlar benimkinide yorumlayabilen varsa yorumlar mı çok heyecanlı ya :) biri 6 diğeri 10 haftalık kızlar
Erkek sanki ya kız istiyorsun biliyorum amaBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
hadi beni de yorumlayın size zahmetfotonun birinde elleriyle gözlerini kapatmış
Eki Görüntüle 3599290 Eki Görüntüle 3599291
Yok benden etkilenmeyin :))Erkek sanki ya kız istiyorsun biliyorum ama
kız ikinci resimde anlıyamadım bebişin ellerimi ayaklarımı ona göre bende bişey dicem amaBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
hadi beni de yorumlayın size zahmetfotonun birinde elleriyle gözlerini kapatmış
Eki Görüntüle 3599290 Eki Görüntüle 3599291
2.resimde elleriyle gözlerini kapamış utanmışkız ikinci resimde anlıyamadım bebişin ellerimi ayaklarımı ona göre bende bişey dicem ama
Alttaki fotoğraf bacak arası değil mi o kafamı karıştırdı. Ben çok yanlış gördüm galiba yaYok benden etkilenmeyin :))
Chat gbt nub a göre kız ramziye göre erkek diyor nub daha güvenilir:)))
Hadi ya ay çok güldüm kendime şu an2.resimde elleriyle gözlerini kapamış utanmış
Hahahaa kimlerden medet umuyoruzHadi ya ay çok güldüm kendime şu an
ayy ozaman kız2.resimde elleriyle gözlerini kapamış utanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?