Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
cezerye_ hayırlı olsuuunn şimdi hemen söyle bakalım teoriler ve hurafeler doğru muymuş
Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi erkek demişti mide bulantım yoktu ekşi tuzlu asermelerim vardı birde hani diyorlar ya yumurtlama günü ilişkiye girilirse erkek diye biz de o günü değerlendirmiştik o da tuttu başka ne kaldı kız heh bide ramzi teorisine göre de erkek çıkıyordu

Ay seninle benim belirtiler benziyordu. Ek olarak etçil olmustuk degil mi du bakalim bizim cinsiyet ne olacak

Yiaa yirim cok tatlilar maşallah tüm bebislerimize. Daha dün nokta kadarlardi.. ömürleri uzun olsun yavrularımızın güzel anneler
Ve benim tahminim Kız
Zaman ne hızlı geçiyor değil mi Amin İnşallah canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler ömürleri uzun olsun inşallah

Zaman ne hızlı geçiyor değil mi Amin İnşallah canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler ömürleri uzun olsun inşallah
Öyle canim gercekten yaa. Hem hızlı geciyor hemde cok yavas kontrollere giderken asiri yavasliyor o zaman ilerlemeleri ama. Daha bizim kocaaaaa 2 hafta var kontrole gitmemize ☹
Bizim usg görüntüleri de cok net degil bir sonraki kontrolde bebisimizin cinsiyetini belki dr soyler zaten. Sağlıklı olsun daaa

cezerye_ hayırlı olsuuunn şimdi hemen söyle bakalım teoriler ve hurafeler doğru muymuş
ya aşkım bende her biri bir şey diyor yaaaa çıldıracağuumm acaba daha karar vermemiş mi çocuk

Amin inşallah canım her bebek kismetıyle bereketiyle gelir bu bebisimde sürpriz olmuştu inşallah bize iyi gelecek inanıyorum

Sen ne hissediyorsun mesela
Canım ben normalde erkek hissediyorum çevremde erkek gibi hissediyor ama Çin takvimi diğer teoriler kız çıktı, yüzük testi ısrarla erkek çıkıyor, yani bulantım vs olmadı hiç bilmiyorum takvimsel olur mu bilmiyorum eşim çılgınlar gibi kız istiyor benim istek olarak hiçbiiirrr isteğim yok yani ilk gebelik ilk bebek olacak inşallah bilmiyorum valla canım ya çok fena meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…