- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.861
Sizi zorlayınca kızı buldumayy ozaman kız
Çin takvimi Rus takvimi yüzük testi erkek demişti mide bulantım yoktu ekşi tuzlu asermelerim vardı birde hani diyorlar ya yumurtlama günü ilişkiye girilirse erkek diye biz de o günü değerlendirmiştik o da tuttu
Erkek benceBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
hadi beni de yorumlayın size zahmetfotonun birinde elleriyle gözlerini kapatmış
Eki Görüntüle 3599290 Eki Görüntüle 3599291
Yiaa yirim cok tatlilar maşallah tüm bebislerimize. Daha dün nokta kadarlardi.. ömürleri uzun olsun yavrularımızın güzel annelerBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
Ay seninle benim belirtiler benziyordu. Ek olarak etçil olmustuk degil miÇin takvimi Rus takvimi yüzük testi erkek demişti mide bulantım yoktu ekşi tuzlu asermelerim vardı birde hani diyorlar ya yumurtlama günü ilişkiye girilirse erkek diye biz de o günü değerlendirmiştik o da tuttubaşka ne kaldı kız heh bide ramzi teorisine göre de erkek çıkıyordu
Zaman ne hızlı geçiyor değil mi Amin İnşallah canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler ömürleri uzun olsun inşallahYiaa yirim cok tatlilar maşallah tüm bebislerimize. Daha dün nokta kadarlardi.. ömürleri uzun olsun yavrularımızın güzel anneler
Ve benim tahminim Kız
Öyle canim gercekten yaa. Hem hızlı geciyor hemde cok yavasZaman ne hızlı geçiyor değil mi Amin İnşallah canım dediğin gibi sağlıkla gelsinler ömürleri uzun olsun inşallah
Test sonucu kız dedi, dr erkek gibi ama biraz daha büyüsün dedi kafamız karıştı%10.47 diyor. Yanıldığını nasıl anladınız?
Test sonucu kız ama Dr um ultrasonda erkek olduğunu düşündü oran düşükmüş ama bebek biraz daha büyüsün tekrar bakalım bazen yanılma olabiliyor dediMerhabalar fraksiyon değerimiz aynı, cinsiyette yanıldıklarını nasıl düşündünüz acaba?
He aynen bide et yiyorduk onu unuttum bak Allah ne verirse hayırlısını versinAy seninle benim belirtiler benziyordu. Ek olarak etçil olmustuk degil midu bakalim bizim cinsiyet ne olacak
Hangi firmaya yaptirmistiniz fetal dna yi ?Test sonucu kız dedi, dr erkek gibi ama biraz daha büyüsün dedi kafamız karıştı
ya aşkım bende her biri bir şey diyor yaaaa çıldıracağuumm acaba daha karar vermemiş mi çocukÇin takvimi Rus takvimi yüzük testi erkek demişti mide bulantım yoktu ekşi tuzlu asermelerim vardı birde hani diyorlar ya yumurtlama günü ilişkiye girilirse erkek diye biz de o günü değerlendirmiştik o da tuttubaşka ne kaldı kız heh bide ramzi teorisine göre de erkek çıkıyordu
Galen labHangi firmaya yaptirmistiniz fetal dna yi ?
Sen ne hissediyorsun meselacezerye_ hayırlı olsuuunn şimdi hemen söyle bakalım teoriler ve hurafeler doğru muymuş
ya aşkım bende her biri bir şey diyor yaaaa çıldıracağuumm acaba daha karar vermemiş mi çocuk
Amin inşallah canımAy canım ya kötü olmus tapuda sorun çıkması. Insallah en kisa zamanda çözülürsen bebisini düşün gerisine kulaklarini tıka
Akrabalik varsa birde o ekstra zor oluyordur zormus isin canim Allah kolaylık versin
Bizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
Erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun İnşallahBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
Canım ben normalde erkek hissediyorum çevremde erkek gibi hissediyor ama Çin takvimi diğer teoriler kız çıktı, yüzük testi ısrarla erkek çıkıyor, yani bulantım vs olmadı hiç bilmiyorumSen ne hissediyorsun mesela
Yani bunda yanıldıysa taradığı anomalilerde de yanılma payı olabilir mi? Doktor bunla ilgili bir şey dedi mi? Ben ilk defa duydum cinsiyetin yanıldığınıTest sonucu kız dedi, dr erkek gibi ama biraz daha büyüsün dedi kafamız karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?