Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anneler hissedermis

Doğru söylüyorsun canım randevu zamanları gelmek bilmiyor ama şöyle bir geriye doğru bakınca da bir bakmışsın Ne hızlı ilerliyoruz
Maşallah canım, ben hiç anlayamadım ama sanki erkek gibi alttaki fotoğraf ne kadar tatlı ya, şirin şey sağlıkla gelsinler
Utanmış çocuğum
Erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun İnşallah
Sağ ol canım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler
Oh oh ne güzel, bir hafta az gebelik benim de öyle oldu, sevindim valla
Senin de mi Bir hafta ileri çekilmişti canım bir anda 11 artı 3 oldum ikili test artık Bayram tatilinden sonra hemen yapacağız

Aynen, aslında sat 8 Mart ama 1 Mart yaptı. Önceki gebeliğimde de öndeydi, ilk gittiğim doktor 4 gün geri çekmişti ama bu olmaz diyip çekmemişti. Şimdi çekmesine şaşırdım… acaba geçici bir ileride olma durumu olabiliyor mu diye. Hani sonradan haftasını yakalarsa geri kaldı diye düşünülür mü

Evet onu ben de düşündüm oğlumun ultrasonlarına baktım İlk haftalarda Bir iki gün ileride iken sonradan bir hafta ileri atmış onda düzeltme olmamıştı mesela Bu da öyle giderse geri kalmaz diye düşünüyorum bunları öngörüyorlardır herhalde

Kızlar hemen 2. Ayda felan karnınız belli oldu muuuu ben şu an 2 aylığım da merak ettim topiğe yeni yazıyorum mesajlarınızı da pek okuyamadım selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…