- 25 Şubat 2025
- 1.387
- 1.886
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.881
Anneler hissedermisCanım ben normalde erkek hissediyorum çevremde erkek gibi hissediyor ama Çin takvimi diğer teoriler kız çıktı, yüzük testi ısrarla erkek çıkıyor, yani bulantım vs olmadı hiç bilmiyorumtakvimsel olur mu bilmiyorum eşim çılgınlar gibi kız istiyor benim istek olarak hiçbiiirrr isteğim yok yani ilk gebelik ilk bebek olacak inşallah bilmiyorum valla canım ya çok fena meraktayım
Ay hadi hayırlı olsun, erkekler çoğalıyorGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
Maşallah maşallah kızlara talip çıkıyor işteAy hadi hayırlı olsun, erkekler çoğalıyor
Oh oh ne güzel, bir hafta az gebelikBizde kontrolden geldik kızlar normalde 10+3üm ama dr sat ı düzeltecek 11+3 yapacakmış 1 hafta ilerideymiş
hadi beni de yorumlayın size zahmetfotonun birinde elleriyle gözlerini kapatmış
Eki Görüntüle 3599290 Eki Görüntüle 3599291
Doğru söylüyorsun canım randevu zamanları gelmek bilmiyor ama şöyle bir geriye doğru bakınca da bir bakmışsın Ne hızlı ilerliyoruzÖyle canim gercekten yaa. Hem hızlı geciyor hemde cok yavaskontrollere giderken asiri yavasliyor o zaman ilerlemeleri ama. Daha bizim kocaaaaa 2 hafta var kontrole gitmemize ☹
Bizim usg görüntüleri de cok net degil bir sonraki kontrolde bebisimizin cinsiyetini belki dr soyler zaten. Sağlıklı olsun daaa
Utanmış çocuğumMaşallah canım, ben hiç anlayamadım ama sanki erkek gibialttaki fotoğraf ne kadar tatlı ya, şirin şey sağlıkla gelsinler
Sağ ol canım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinlerErkek gibi geldi bana hayırlısı olsun İnşallah
Senin de mi Bir hafta ileri çekilmişti canım bir anda 11 artı 3 oldum ikili test artık Bayram tatilinden sonra hemen yapacağızOh oh ne güzel, bir hafta az gebelikbenim de öyle oldu, sevindim valla
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin
Hayırlı olsun canm kaç haftalık öğrendin bel ağrın var mıydıHepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah
13haftalik öğrendim bebeğim bel ağrım çok oldu ama şu aralar karın ağrım çokHayırlı olsun canm kaç haftalık öğrendin bel ağrın var mıydı
Bende 12+4’üm çarşamba mı gitsem 13+1 olcam bayramdan snra da 14 olcam karar veremedm benmde çok aşırı bel ağrılarım oluyo ondan merak ettm13haftalik öğrendim bebeğim bel ağrım çok oldu ama şu aralar karın ağrım çok
Aynen, aslında sat 8 Mart ama 1 Mart yaptı. Önceki gebeliğimde de öndeydi, ilk gittiğim doktor 4 gün geri çekmişti ama bu olmaz diyip çekmemişti. Şimdi çekmesine şaşırdım… acaba geçici bir ileride olma durumu olabiliyor mu diye. Hani sonradan haftasını yakalarsa geri kaldı diye düşünülür müDoğru söylüyorsun canım randevu zamanları gelmek bilmiyor ama şöyle bir geriye doğru bakınca da bir bakmışsın Ne hızlı ilerliyoruz
Utanmış çocuğum
Sağ ol canım hayırlısı inşallah sağlıkla gelsinler
Senin de mi Bir hafta ileri çekilmişti canım bir anda 11 artı 3 oldum ikili test artık Bayram tatilinden sonra hemen yapacağız
Aaa yanlamasına buyuyoooor kızlar yanlamasına buyurmuşBende 12+4’üm çarşamba mı gitsem 13+1 olcam bayramdan snra da 14 olcam karar veremedm benmde çok aşırı bel ağrılarım oluyo ondan merak ettm
Evet onu ben de düşündüm oğlumun ultrasonlarına baktım İlk haftalarda Bir iki gün ileride iken sonradan bir hafta ileri atmış onda düzeltme olmamıştı mesela Bu da öyle giderse geri kalmaz diye düşünüyorum bunları öngörüyorlardır herhaldeAynen, aslında sat 8 Mart ama 1 Mart yaptı. Önceki gebeliğimde de öndeydi, ilk gittiğim doktor 4 gün geri çekmişti ama bu olmaz diyip çekmemişti. Şimdi çekmesine şaşırdım… acaba geçici bir ileride olma durumu olabiliyor mu diye. Hani sonradan haftasını yakalarsa geri kaldı diye düşünülür mü
Yok sadece karnım var ilk kızımda belimden doğru genişleniştim bunda göbekten doğru büyüyoAaa yanlamasına buyuyoooor kızlar yanlamasına buyurmuş
Ayyy vallahi ben tahmin etmiştimGünaydın kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekben de sıramı savdım sıradaki gelsin
benimde göbeğim oğlumda top gibi çok güzel şekilde büyüdü ama bunda ikinci hamileliğimde eşim bile diyorki dağınık büyüyor karnınAaa yanlamasına buyuyoooor kızlar yanlamasına buyurmuş
O zmn erkekYok sadece karnım var ilk kızımda belimden doğru genişleniştim bunda göbekten doğru büyüyosenin karnın nasıl
Kız mı geliyor yoksaaabenimde göbeğim oğlumda top gibi çok güzel şekilde büyüdü ama bunda ikinci hamileliğimde eşim bile diyorki dağınık büyüyor karnın
Saol kuzum aynen belirtiler erkektiAyyy vallahi ben tahmin etmiştimhayırlı olsun sanki senin belirtelerde erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?