- 16 Eylül 2024
- 5.712
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #7.901
Canım benm dualarımız seninle ama biraz daha sabredip evde yatsan mi yorma kendini plasentanın konumuna bakılmış mıydıKizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılangitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin
Inan 2 3 haftadir evden cikmiyorum. Artik baya bi sıkılmıştım esimde hadi bi hava alalim dedi ciktik. Ama yok artik cikmam yaa. Mahalle arasi max cikacagim yerler olacak galiba.Canım benm dualarımız seninle ama biraz daha sabredip evde yatsan mi yorma kendini plasentanın konumuna bakılmış mıydı
Bnm 2. Gebeliğim canm 13 haftaya giricem ben burdaym demeye başladı yavaştanKızlar hemen 2. Ayda felan karnınız belli oldu muuuuben şu an 2 aylığım da merak ettim topiğe yeni yazıyorum mesajlarınızı da pek okuyamadım selamlar
Bakalım merak içindeyim bide et canın çekmiş herhalde benimde hep et canım istediO zmn erkekbenim alt karın büyüdü ve sertlik var şu an
Demediler cnm zamanla emilecek dedi doktor 1 kutu Protestan iğne bitti şuan arada leke oluyoCanim cok gecmis olsun çokAllahım bir daha yasatmasin. Kimseye yaşatmasın.. o korkuyu cok iyi bilirim. Cok dikkat et kendine gerekirse hic kalkma hep yat. Suyunu bol ic. Ne zaman dururmus kanama ne dediler onunla ilgili
Insallah kesilir canim.bende bugun yine lekelenme yasadim. O korku cok beter bir korku biliyorsun. Tüm modum yerlerde yine. Gercekten cok pismanim yani ciktigima da disari.. psikolojik olarak insan yipraniyor bu lekelenmelerle.. insallah tertemiz olur akintimiz normal olur leke meke birsey kalmaz.. bizde kendimizi daha iyi hissederizDemediler cnm zamanla emilecek dedi doktor 1 kutu Protestan iğne bitti şuan arada leke oluyo
Kız olabilirbenimde göbeğim oğlumda top gibi çok güzel şekilde büyüdü ama bunda ikinci hamileliğimde eşim bile diyorki dağınık büyüyor karnın
Rabbim şifa versin canım biraz sabredip bu riskli dönemi evde geçirmeni tavsiye ederimKizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
Bugun haftalar sonra disari ciktim güya biraz gezmek istedim. Iki uc magaza gezdik orda da wc gittim birsey yoktu. Eve geldim camasirim temiz ama peceteye gelen acik koyu pembe arasi lekelenme yine geldi. Ben hic ev dışında bir yerlere gitmeyecegim anlaşılangitmem zaten önemli degil ama daha gecen hafta sonu acildeydim. Simdi bu hafta sonu yine lekelenme.. gercekten cok yorucu yıpratıcı insanin morali yerle bir oluyor. Güya biraz havam degissin demistik evde bunaldim kac haftadir diye ama simdi hic rahat degilim geldim yattim valla direkt. Bana da dua edin nolur bebisime de bana da bisiy olmasin
Kesin erkekBakalım merak içindeyim bide et canın çekmiş herhalde benimde hep et canım istedi
At bakalım tatlımKeseden cinsiyet bilen varsa bende atıyım ultrason fotosu kızlarilk hamileliğim ve aşırı merak ediyorum
Dinlen bebeğim dinlen geçecek bu gunlerdeInan 2 3 haftadir evden cikmiyorum. Artik baya bi sıkılmıştım esimde hadi bi hava alalim dedi ciktik. Ama yok artik cikmam yaa. Mahalle arasi max cikacagim yerler olacak galiba.
Yok canim henuz kontrole gitmedik bakılmadı. 4hafta sonra goreyim demisti doktorum. Ayin 14 ünde randevumuz.
Ayyy aşırı merak ediyorum var ya sanırım bayramdan sonrayı bekleyemicemKesin erkek
Amin canim Allah razi olsun.. insallah geçsin gitsin evden cikmakta da gözüm yok bebegim saglikli olsun bana yeterRabbim şifa versin canım biraz sabredip bu riskli dönemi evde geçirmeni tavsiye ederim
Insallah kuzumDinlen bebeğim dinlen geçecek bu gunlerde
ay galiba öyle ya bütün belirtiler ona cıkıyorKız mı geliyor yoksaaa
olabilir vallahKız olabilirbenmde ilk yanlardan doğru genişlemişti karnım direk
Yok canım ilk gebeliğimde şuan karnımdan büyüdü sadeceolabilir vallahşuan ki hamileliğinde mi canım karnım genişledi?
korkma canım sakın inşallah bişey olmicak bebişine iyi düşünelim birde lekelenme hep olabiliyor hamilelikde sen stres yapma bol bol uzan ve ayaklarını yukarı doğru duvarda tut benim annemde yaşamış hep ayakta tutmuşlar ayaklarını ve bişey olmadı çok şükürKizlar.. yine lekelenme yine yine yine... gercekten cok yıpratıcı birsey bu lekelenmeler ya her hafta sonu resmen ayarlamis gibi cumartesi pazar hep lekelenme yasiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?