- 12 Mayıs 2025
- 3
- 21
- 3
- 39
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.541
Kanama alanım küçülmüş ama yine de 6 kutu daha Protestan yazdı doktor bebek iyi şükür hatta cinsiyet tahmini bile yaptıCok sagol canim. Lekelenmeler de biterse anca o zaman rahat nefes alcam bende..
Hadi insallah senden de güzel haberler gelir. Haberdar et merak ederim
Evet evet banada bu broşürden vermişti.Canım doktor bunu attı, bu nevagen mi
Yaa cok guzel haber. Kanama alani küçüldüyse yok olmaya yakin demektir. Kullan igneni olsun etkisi oluyor herseye progestanin.Kanama alanım küçülmüş ama yine de 6 kutu daha Protestan yazdı doktor bebek iyi şükür hatta cinsiyet tahmini bile yaptı
Ay çok zor ben de orda burda bayılmıyim diye doktor rapor yazdıAh ahh ne iyisi canımdan can gitti canım yaa aktif olmaya çalışıyodum burda ama asla olmadı çok kusmalı geçirdim uzun süre şu an bulantı hala var koku hassasiyeti çok kötü bişeymiş o da var, şu an sabah kusması oluyo sadece bir de ist trafiğinde malum arabayla bi yere gidince mutlaka poşetlerimi alıyorum cephane hep hazır hqhahaha
Bir firmaya yönlendirdi canım Salı günü kan vericem bakalım sonuçlar ne zaman çıkacak inşallah her şey yolundadırCanım her firma her ilde hizmet veriyor galiba. Doktorun hangisine yönlendirecek önemli olan o.
Kaç güne çıkar dediler canım sonuçlarEvet evet banada bu broşürden vermişti.
14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdiGeçmiş olsun nasıl kanama alanı umarım küçülmüştür benim de kabusum oldu ya dinlendiğim halde büyümüş
MaşallahSevgili Anneler merhaba ben fetal DNA için test vermiştim bugün şükür sonucu çıktı temiz geldi.Neden verdiğime gelince ben ikili ve dörtlü ile açıkçası uğraşmak istemedim yaşımdan dolayı risk yüksek çıkacaktı istatistiksel olarak ondan dolayı garanti olsun diye yaptırmıştım .E tabi cinsiyeti de öğrenmiş oldum Erkek bebeğim olacak .Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
İyi şükür küçülmesi çok iyi bol bol dinlen tamamen geçer inşallah14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdidınlen iş yapma falan
14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdiGeçmiş olsun nasıl kanama alanı umarım küçülmüştür benim de kabusum oldu ya dinlendiğim halde büyümüş
Dua edelim inş bitmiştir cnm sen kaç haftalıksın bn 12+6İyi şükür küçülmesi çok iyi bol bol dinlen tamamen geçer inşallahbenim geçen hafta büyümüştü rapor yazdı dinlen kalma hiç dedi yarın randevum var tekrar korkuyorum daha da büyümüş olabilir mi diye
Kıza benziyor dediYaa cok guzel haber. Kanama alani küçüldüyse yok olmaya yakin demektir. Kullan igneni olsun etkisi oluyor herseye progestanin.
Yaaa cinsiyet neeee
10. Hafta içindeyim ben de inşallah son olur rahatlıkla geçer kalan zamanlarımız14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdidınlen iş yapma
Dua edelim inş bitmiştir cnm sen kaç haftalıksın bn 12+6
Amin cnm bn 13 oldum sayılır 12+610. Hafta içindeyim ben de inşallah son olur rahatlıkla geçer kalan zamanlarımız
Canim cok gecmis olsunKızlar bendebabylovee gibi lekelenme yaşıyorum hala 12 olcaz yarın ama bugün tuvalete gidince yine oldu kahverengi oluyor bende ama vajinamda kaşıntı batmada oluyor benim zaten enfeksiyon çıkmıştı ama canlı değildi kültürde verdim o temizdi o yüzden antibiyotik vermedi doktor bana, lekelenme enfeksiyonda olur mu peki
Maşallah sağlıkla gelsinAmin cnm bn 13 oldum sayılır 12+6
10 gün e çıkıyormuş.Kaç güne çıkar dediler canım sonuçlar
12+6 olcam o zaman şuan ben de 10+3Görürsünnnkaç olcaksın o zaman. Ben 10+4tüm bugün bildiğin içerde zıplıyordu ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?