Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sevgili Anneler merhaba ben fetal DNA için test vermiştim bugün şükür sonucu çıktı temiz geldi.Neden verdiğime gelince ben ikili ve dörtlü ile açıkçası uğraşmak istemedim yaşımdan dolayı risk yüksek çıkacaktı istatistiksel olarak ondan dolayı garanti olsun diye yaptırmıştım .E tabi cinsiyeti de öğrenmiş oldum Erkek bebeğim olacak .Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

Kanama alanım küçülmüş ama yine de 6 kutu daha Protestan yazdı doktor bebek iyi şükür hatta cinsiyet tahmini bile yaptı
Yaa cok guzel haber. Kanama alani küçüldüyse yok olmaya yakin demektir. Kullan igneni olsun etkisi oluyor herseye progestanin.
Yaaa cinsiyet neeee

Ay çok zor ben de orda burda bayılmıyim diye doktor rapor yazdı inşallah atlatırız hepsiniii

Kızlar bende babylovee gibi lekelenme yaşıyorum hala 12 olcaz yarın ama bugün tuvalete gidince yine oldu kahverengi oluyor bende ama vajinamda kaşıntı batmada oluyor benim zaten enfeksiyon çıkmıştı ama canlı değildi kültürde verdim o temizdi o yüzden antibiyotik vermedi doktor bana, lekelenme enfeksiyonda olur mu peki

Maşallah Hangi firmadan vermiştiniz acaba ve kaç günde sonuç aldınız?
Sonuç çıkınca size bilgi verdiler mi yoksa direkt doktorla mı iletişime geçtiler?

14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdi dınlen iş yapma falan
İyi şükür küçülmesi çok iyi bol bol dinlen tamamen geçer inşallah benim geçen hafta büyümüştü rapor yazdı dinlen kalma hiç dedi yarın randevum var tekrar korkuyorum daha da büyümüş olabilir mi diye

Geçmiş olsun nasıl kanama alanı umarım küçülmüştür benim de kabusum oldu ya dinlendiğim halde büyümüş
14*30 ml di bnm 10 günlük progestan iğne yapıldı bugün gittim kanama alanı küçülmüştü ama yine de 1 aylık daha progestan iğne verdi dınlen iş yapma
Dua edelim inş bitmiştir cnm sen kaç haftalıksın bn 12+6

10. Hafta içindeyim ben de inşallah son olur rahatlıkla geçer kalan zamanlarımız

Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Ben malum raporluyum bayram sonrası kontrolüm var 11.haftaya gireceğim yarın kısmetse. Size gördüğüm rüyadan bahsetmek istedim. İş çıkışı servise biniyorum meğer bayramdan dolayı işyeri kutu çikolata dağıtmış ama ben almadan gelip servise oturmuşum sonradan binenlerin elinde görüyorum mavi renkli kutuda çikolata şeker. Sonra neyse inip alsam mı diye düşünürken kapalı bir bayan bana pembe kutuda çikolata veriyor ben fazla aldım diyor bu sizin olsun diyor. Ama bakıyorum mavi herkeste ama bendeki pembe renkte ve boyutu biraz daha küçük bir kutu. Rüyamı yorumlar mısınız anlayan varmıdır

Canim cok gecmis olsun enfeksiyon lekelenmeler yapar diye biliyorum ben. Hatta tedavi edilmesi lazim.
Bende idrar kültürü temiz cikti son verdigimde ama idrarda hafif enfeksiyon göründü monurol tek kullanimlik antibiyotik vermisti suya katilan varya. Onu ictim doktorum da onay verdi. Istersen bir sor doktoruna yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…