Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle babylovee

Canlarım merhabalar bir sorum olacaktı hepinize, fetal dna yaptıranlar ibana nakit mi istiyorlar karttan çektirebiliyor muyuz
Kartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.

Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidince

Hayırlara çıksın inşaallah canım benim aklıma direk kızın mı olacak acaba o geldi direk aklıma

Progestan kullanıyor musun canım bir arkadaşın da öyle vajinal çok kaşıntısı vardı progestana alerjisi varmış

Kartla çektirebilirsin, bazen kdv düşelim nakit verin diyorlar. Ondan bazılarından ibandan istemiş olabilirler. Biz KDV ödeyip fatura aldık, o yüzden karttan çektirmiş eşim.
Ben bölge sorumlusunu aradım kan verdikten sonra iki gün içinde ibana transfer yapmanızı rica ediyoruz dedi, bide 14bin dedi

Ahaha işte erkek olursa diye valla bir kızım var kız kardeşi olsun çok istiyorum. Düşününce oğlum da olsun istiyorum ama erkek çocuk korkutuyor gözümü
Erkek çocuktan korkum yok da ben de kızıma bir kız kardeş isterim tabi. Ama neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. Hayırsiz bir kız kardeştense iyi bir erkek kardeşi tercih ederim tabi O yüzden Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin başka bir duam da yok açıkçası

Biz de iki kız kardeşiz. Ablamın da iki kızı var. Benim de o yüzden hep kız doguracakmis gibi hislerim var. Birinciyi tutturdum bu da kız olunca gelenek bozulmamış oluyor

Canım teşekkür ederim kültür verdim bende onda ürüme yoktu o yüzden ilaç vermek istemedi bol su iç dedi ama normal idrar tahlili pozitif tekrar sorucam gidince
Ayniydi canim iste benimde ama bana antibiyotik verdi monurol klasik herkese verilenden. Bir sor bencede belki sana da verir.

Canım çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını, neyseki muayene olmuşsun doktorlar sıkıntı görmemişler sen de içini ferah tut geçecek bu günler bebişin seninle babylovee
Cok sagol canım canim şükür sıkıntı görmediler fakat lekelenme devam ediyor. Hala yatiyorum.
İnşallah gececek bebegim 9 ayimiz dolunca gelecek kucagimiza
Sen nasil oldun

Biz de iki kız kardeşiz. Ablamın da iki kızı var. Benim de o yüzden hep kız doguracakmis gibi hislerim var. Birinciyi tutturdum bu da kız olunca gelenek bozulmamış oluyor
hahah evet bozma geleneğii o zaman ne güzel denk gelmiş benim de ablamın bir kızı var inşallah benim de olur kızım

Fazla vitamin de vücuttan atılıyor diye biliyorum abartı olmadığı sürece. Ama eksik olması bebislerimiz için iyi olmaz. O mantıkla doktor ne verdiyse içiyorum artık

Bizim gruptaki erkek bebek bolluğu içinde senin bebiş kız olacak herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…