- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #8.581
Canım sen çok önceden kız hissetmiştin unuttun muBizim gruptaki erkek bebek bolluğu içinde senin bebiş kız olacak herhalde
Amin canım inşallah bende öyle yordum bakalım hayırlısıHayırlara çıksın inşaallah canım benim aklıma direk kızın mı olacak acaba o geldi direk aklıma
Aslında bulantılara istinaden hissettiğim kız bide gönlüm kızdan yana tabi sağlık en önemlisi ama eşimin tarafında hep erkek var, benim kaybettiğim bebeğimde erkek tiCanım muhtemelen içine kız bebek olduğu doğuyor o yüzden böyle bir rüya görmüş olabilirsin bence
Bulantılarla savaşmaktayım başka bir sıkıntı yok şükür canımCok sagol canımcanim şükür sıkıntı görmediler fakat lekelenme devam ediyor. Hala yatiyorum.
İnşallah gececek bebegim 9 ayimiz dolunca gelecek kucagimiza
Sen nasil oldun
Aaaa evet medipol megaya sordum. Bende bi görüşeyim Bahçelievler’le. Banada çok yakınMedipol megaya sormuş olabilir misiniz? Ben medipol bahçelievlere gidiyorum normal doğum 27 sezeryan olursa 30-35 civarı demişlerdi mayıs ayında. ama zaten muayene testler falan bile olsa toplam 90 tutmuyor bence pahalıya geliyor siz bilirsiniz tabiiki :)
Dogru canim evet fazlasi atiliyor. Saglikla gelsin bebeklerimiz de ne gerekiyorsa iceriz yeriz.Fazla vitamin de vücuttan atılıyor diye biliyorum abartı olmadığı sürece. Ama eksik olması bebislerimiz için iyi olmaz. O mantıkla doktor ne verdiyse içiyorum artık
Eşim başakşehirde çalışıyor. 2-3 kez çam şakuraya gittim. Muayene olarak güzel ama doğum yorumları çok kötüydü. Normal olsun sezertan olsun bütün dikişleri stajyerler yapıyormuş ve hepsi iltihap oluyormuşUzaktaymışsıniyi doktor bulmak çok zor ben de hala tam karar veremedim
Aşırı mide bulantısı ve kusmaya sebep oldu malesef o gün okul bana zehir oldu ertesi gün kullanmadım şükür gayet iyiydimNeden nasıl bir yan etkisi oldu
Benim mide bulantım hiç olmuyor ama 3-4 kere akşam fazla kaçırınca kustum bendeKızlar iyi geceler , benim sabah bulantılarım bayağı azaldı ama hala geceden 2 tane bulantı ilacı içiyorum .3-4 gündür akşam yemeklerini kusuyorum çok kaçırdığımda oluyor sanırım öyle olan var mı aranızda çok yemek mi sıkıntı oluyor acaba ?
Canım En güzelini yapmışsın ben çok pişmanım ikili test yaptırdığım için tüm dengem ve moralim Altüst oldu Yaşım genç olmasına rağmen risk çıkmaz diye düşünerek ikili test yaptırdım ense kalınlığı 2. 7 dediler Fetal DNA yaptırdım sonucunu bekliyorum Bir hafta sonra Hastaneye gittiğimde ikiye düştü dediler Şu an normal dediler ama o bir hafta neler yaşadığımı Bir Ben Bir Allah Biliyor Umarım her şey yolundadır bizim için sizin adınıza da çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en güzelini yapmışsınızSevgili Anneler merhaba ben fetal DNA için test vermiştim bugün şükür sonucu çıktı temiz geldi.Neden verdiğime gelince ben ikili ve dörtlü ile açıkçası uğraşmak istemedim yaşımdan dolayı risk yüksek çıkacaktı istatistiksel olarak ondan dolayı garanti olsun diye yaptırmıştım .E tabi cinsiyeti de öğrenmiş oldum Erkek bebeğim olacak .Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş
Duphaston kullandım 3 kutu bitti bıraktım 1 haftadır kullanıyorum canımProgestan kullanıyor musun canım bir arkadaşın da öyle vajinal çok kaşıntısı vardı progestana alerjisi varmış
Yeni mi sordunuz benin arkadaşım 2 sene önce bu fiyatlara medipolde doğum yaptı bende 4 hafta önce sordum yüksek söylediler bayaAaaa evet medipol megaya sordum. Bende bi görüşeyim Bahçelievler’le. Banada çok yakınteşekkür ederim tavsiyen için
Canım bir şey sorucam ben ikili daha yaptırmadım bayram sonrası yaptırıcam 13 haftalık oluyor o zaman haftası ilerleyince tabi yanlış çıkma ihtimali olur diye düşünüyorum 14 e kadar yapılıyor evet ama gelişim ilerde olabiliyor bazen sen kaçıncı hafta yaptırmıştınCanım En güzelini yapmışsın ben çok pişmanım ikili test yaptırdığım için tüm dengem ve moralim Altüst oldu Yaşım genç olmasına rağmen risk çıkmaz diye düşünerek ikili test yaptırdım ense kalınlığı 2. 7 dediler Fetal DNA yaptırdım sonucunu bekliyorum Bir hafta sonra Hastaneye gittiğimde ikiye düştü dediler Şu an normal dediler ama o bir hafta neler yaşadığımı Bir Ben Bir Allah Biliyor Umarım her şey yolundadır bizim için sizin adınıza da çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin en güzelini yapmışsınız
canımm size özel yarın video geliyor
Kızzz merakta bıraktın biziii söyle gitsin zaten kız biliyoruzzcanımm size özel yarın video geliyor
canım söz yarın erkenden atıcam buraya video editleniyor şuanKızzz merakta bıraktın biziii söyle gitsin zaten kız biliyoruzz
Panorama netal firmasına yaptırmıştım 8 günde çıktı sonuçlarım hem bana hem doktoruma bilgi verdiler .MaşallahHangi firmadan vermiştiniz acaba ve kaç günde sonuç aldınız?
Sonuç çıkınca size bilgi verdiler mi yoksa direkt doktorla mı iletişime geçtiler?
Çok merak ettikcanımm size özel yarın video geliyor
Canım hormonlar dalgalanıyor olabilir benimde bazı günler bulantım daha az bazı günler ne yesem çıkarıyorum. Ya da dediğin gibi yediklerinle ilgilidir midene dokunuyor olabilir fazla oluncaKızlar iyi geceler , benim sabah bulantılarım bayağı azaldı ama hala geceden 2 tane bulantı ilacı içiyorum .3-4 gündür akşam yemeklerini kusuyorum çok kaçırdığımda oluyor sanırım öyle olan var mı aranızda çok yemek mi sıkıntı oluyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?