• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
hanımlaaar, tecrübeli anneler, sizlere bir sorum var erken olabilir ama ben planlı programcı bir kişiliğim liste yapmadan duramam 😂😂 Allah izin verirse bebişimin cinsiyetini öğrendiğim zaman yavaştan bir iki kıyafet falan almaya başlamayı düşünüyorum. biranda yüklenmek istemiyorm. malum bizimkiler kış bebeği olacaklar, sizce ayaklı zıbınlar mı daha kullanışlı, yoksa alt üst takımlar mı. yada şunu al bunu alma dedğiniz bişey var mı tavsiyelerinize açığım 😂:KK200::anneadayı:

kızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.:cry:karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam
Evet ayaklarım şişiyo ya çorap izi çıkıyor ordan anlıyorum 😄 erken başladım ödem tutmaya herhalde

Bugün çok rahatsızım kızlar belki bugün doktora gdirm sanki nefesim yetmiyor gibi midem ciğerlerim çok kötüyüm başımın arkası acaba kötü bişey olck bana

Bugün çok rahatsızım kızlar belki bugün doktora gdirm sanki nefesim yetmiyor gibi midem ciğerlerim çok kötüyüm başımın arkası acaba kötü bişey olck bana

Hiç öyle düşünme canım iyi düşün iyi olsun, darlık hep oluyor biz de ama fazlaysa tabi görünmende fayda var gitmelisin doktora

Allah korusun kötü düşünme tabiiki, nefes darlığı olması normalmiş zaten bu zamanlarda, belki astımınız falan vardır, alerjik zamanlardayız olabilir, yine de kontrole gitmeniz faydalı olacaktır.

Kızlar bende şimdi DNA testimi verdim dualarınızı bekliyorum 🤲 bu arada benimde hazımsızlığım vardı. Gebe değilken diyet yapmıştım kefirin içine keten tohumu koyduruyordu dr. Çok güzel wcye çıkartıyordu. Şuanda kefili hergün içmeye çalışıyorum ama keten tohumunu 2günde 1 çay kaşığı koyuyorum Allah’a şükür hazımsızlığım geçti. Tavsiye ederim

Kızlar bende şimdi DNA testimi verdim dualarınızı bekliyorum 🤲 bu arada benimde hazımsızlığım vardı. Gebe değilken diyet yapmıştım kefirin içine keten tohumu koyduruyordu dr. Çok güzel wcye çıkartıyordu. Şuanda kefili hergün içmeye çalışıyorum ama keten tohumunu 2günde 1 çay kaşığı koyuyorum Allah’a şükür hazımsızlığım geçti. Tavsiye ederim
Umarım güzel gelir sonuçlar fetal mi verdin canm

Günaydın anneler🌸 ben 2026 ocak anneleri grubundayım, bir sorum olacak sizlere.

Sizler bebeğinizin kalp atışını duyduktan sonra tekrar ne zaman ultrasona girdiniz? Kaç hafta sonra? Ultrasona sık girmek iyi değilmiş diye duydum (karından da olsa).

Ben kalp atışını 7+3 haftasında duydum, doktor bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi. Normal mi sizce? Daha erken gitsem ne olur? Bu arada doktorumda değişti.
Ayda bir normal canım biz de öyle gidiyoruz hep 🥰

Back
X