- 1 Aralık 2022
- 1.456
- 2.238
- 63
- Konu Sahibi annabelica
- #8.861
Canım sen ne çektin he az kaldı sabır geçecek hepsi inşaallah
İnşallah canım geçecek, her gün öyle uyanıyorum, alıştım sanırım zorla işe geldim bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen ne çektin he az kaldı sabır geçecek hepsi inşaallah
Günaydın kızlar. Bayram bitti kimler doktora gidiyor bu hafta güzel haberler alalım![]()
Detaylı ultrasondan kastım ikili tarama yani kan vermeyecem tarama için sadece ense kalınlığı burun kemiği gibi şeylere bakacak doktorum. Bunuda doktor istedi tüp bebekle gebe kaldım embriyoda genetik taramalı olduğu için sadece detaylı ultrason yeterliymiş umarım anlatabildim canmGünaydınnn, bilmediğim için soruyorum detaylı ultrasona kendi tercihinle mi gireceksin yoksa doktor mu söyledi bu haftada gir falan diye normalde 18-22 haftalarda biliyordum ben de düşünüyorm da ondan sordum. Yada bebişi daha iyi görebilmek için mi giriyorsun
Heee anladım teşekkür ederimDetaylı ultrasondan kastım ikili tarama yani kan vermeyecem tarama için sadece ense kalınlığı burun kemiği gibi şeylere bakacak doktorum. Bunuda doktor istedi tüp bebekle gebe kaldım embriyoda genetik taramalı olduğu için sadece detaylı ultrason yeterliymiş umarım anlatabildim canm![]()
kızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam
Bayramda 7aylik hamile eltimle gobeklerimiz aynıydı abla sen benden önce doğuracak gbi duruyor dedi hattakızzzlarrr daha şimdiden ayakları şişen ödem olan var mı ? şey ben varım da.karnım da büyüdü benim elbiseden,tişortlardan çok rahat belli oluyor, galiba 9 aya kadar patates çuvalı gibi olcam
Ne gelirse Allah'tan canım veren O alan O inşaallah bu kez sağlıkla alırsın kucağınaBen 30 yaşındayım , hatta bir önceki oğlumu organ anomalisi yüzünden kaybettim, böyle olmasına rağmen yaptırmayacağım, her şey Allah’ tan, elimden hiçbir şey gelmedi, anne karnında hiçbir müdahale edilmedi, biri demişti burada sanırım ama sormadım tartışmaya mahal vermemek için, anne karnında nasıl bir müdahale yapılıyor acaba organ anomalisi yahut genetik hastalıklara, ilginç çok doktora gittim, toplam 6 farklı hastanenin 6 farklı doktoruna gittim ama hiçbiri anne karnında müdahale edilemez, doğduktan sonra ameliyat olacak dediler( ama bu doktorlardan yarısından fazlası sonlandır dedi gebeliği) bütün gebeliğimi zehir olmuş biçim de geçirdim, sürekli doktora gidiyordum, stres oluyordum; şimdi bunları yaşamamak adına yaptırmak istemiyorum canım ama yaptıranlar bunları yaşayacak diye bir şey yok, sağlıklıdır ve için rahat eder şüphesiz bir hamilelik geçirirsin tabi yaptır, için rahat olsun, diğer türlüsü Allah korusun bir şey yoktur inşallah da olursa da bilmiş olursun, ben tekrar baş etmek istemediğim için yaptırmayacağım. Detaylıya gireceğim ama bir şey varsa da geç öğrenmek istiyorum. Şu an kaldıracak psikolojim yok çünkü maalesef ki. Benim böyle işte. Bundan yaptırmak istemiyorum erkenden detaylı![]()
hazımsızlığın ya da gazın olabilir, yediklerin çok rahatsız ediyordur başlarda benim de öyleydi. akşamları da var benim göbek yaCanım benim şişiyor, uzun süre ayakta kalınca karnım da sabahları hiç yok akşamları şişiyor çok darlık oluyor ben de![]()
iyi bari tek değilmişimm varmış benim gibi bir kaç kişiBayramda 7aylik hamile eltimle gobeklerimiz aynıydı abla sen benden önce doğuracak gbi duruyor dedi hattabu arada evet ödem olmaya başladı çorapların bilekleri sıkıyor artık bol su da iciyorum bilmiyorum ki neden
Valla kasıtlı olarak göbeğimi tutarak yürüyorum bu keyfi yaşamak için çok çile çektik hakkımız utanmaiyi bari tek değilmişimm varmış benim gibi bir kaç kişihahahaha doğrudur kız benim ki de öyle oluyor bazen utanıyorum ya
![]()
hahaha haklısın valla yaa , bu haftalarda bu kadar göbek mi büyür diyorlar kilo da almadım napıyım amaValla kasıtlı olarak göbeğimi tutarak yürüyorum bu keyfi yaşamak için çok çile çektik hakkımız utanma![]()
Ya bu iç karın darsa bebek çok belli edermiş kendini benim eltinin diğer çocuklarında da karnı küçüktü mesela biz de anatomik yapıdan demekki diye düşündük seninki de öyle demekki bebeğimhahaha haklısın valla yaa , bu haftalarda bu kadar göbek mi büyür diyorlar kilo da almadım napıyım ama![]()
Yaaa bulantılarla çalışmak ekstra zor Allah kolaylık versinBen son 3 akşamdır akşam yemeği olarak hep yoğurt ve meyve yiyorum. Eşim getiriyor, hiç yemek yemiyorum akşamları dokunuyor çünküAllah’tan akşamları çoğalıyor, sabah iyiyim yoksa işe gelemezdim
mantıklı kız içimi rahatlattın, ay dur gerine gerine yürüyim bari şimdiYa bu iç karın darsa bebek çok belli edermiş kendini benim eltinin diğer çocuklarında da karnı küçüktü mesela biz de anatomik yapıdan demekki diye düşündük seninki de öyle demekki bebeğim
galiba herkese erkek diyorm ama erkek gibi geldi banaKızlar bir tahmin alırım sizden![]()
Bütün aile üyeleri seninle aynı fikirdegaliba herkese erkek diyorm ama erkek gibi geldi bana![]()
![]()
sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerini bekliyoruzBütün aile üyeleri seninle aynı fikirdebakalım artık
Chatgpt de tahmin yapmıyo üzgünüm çok ahahagaliba herkese erkek diyorm ama erkek gibi geldi bana![]()
![]()