Ben 30 yaşındayım , hatta bir önceki oğlumu organ anomalisi yüzünden kaybettim, böyle olmasına rağmen yaptırmayacağım, her şey Allah’ tan, elimden hiçbir şey gelmedi, anne karnında hiçbir müdahale edilmedi, biri demişti burada sanırım ama sormadım tartışmaya mahal vermemek için, anne karnında nasıl bir müdahale yapılıyor acaba organ anomalisi yahut genetik hastalıklara, ilginç çok doktora gittim, toplam 6 farklı hastanenin 6 farklı doktoruna gittim ama hiçbiri anne karnında müdahale edilemez, doğduktan sonra ameliyat olacak dediler( ama bu doktorlardan yarısından fazlası sonlandır dedi gebeliği) bütün gebeliğimi zehir olmuş biçim de geçirdim, sürekli doktora gidiyordum, stres oluyordum; şimdi bunları yaşamamak adına yaptırmak istemiyorum canım ama yaptıranlar bunları yaşayacak diye bir şey yok, sağlıklıdır ve için rahat eder şüphesiz bir hamilelik geçirirsin tabi yaptır, için rahat olsun, diğer türlüsü Allah korusun bir şey yoktur inşallah da olursa da bilmiş olursun, ben tekrar baş etmek istemediğim için yaptırmayacağım. Detaylıya gireceğim ama bir şey varsa da geç öğrenmek istiyorum. Şu an kaldıracak psikolojim yok çünkü maalesef ki. Benim böyle işte. Bundan yaptırmak istemiyorum erkenden detaylı