- 18 Temmuz 2022
- 6.277
- 10.505
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.001
Bu haftalarda normal ama belirti kalmaması ben çok sıkıldım bulantidan. Yarın bebeğinle görüşeceksin ne mutlu sana. Hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar
Ben hala aynı durumdayım birden bulantım kesildi ve hamilelik belirtilerinin hicbirisi yok cok iyi oldum birden anlamadım hala tedirginim ama
yarın 2 li tarama var cuma da nasipse fetal Dna vericem
ve bir sorum var fetal dna verenler kac gun once kan sulandiriciyi kestiniz
Oğlun şaşırttı biraz cekinmis herhalde açmayaBaya kişi cinsiyet ögrenmiş
bakalm ben ne zaman ögrenicem
kızımda 16+5 de oğlum da 17+3 de ögrenebilmiştim
Hadi ya hiç okumuyorum. Fetal öğrenenler rahat da ultrasonda öğrenenler için biraz stresli bir durumhanımlarr Kasım anneleri grubunda bir sürü cinsiyet ileri haftalarda patır patır değişti, Ali'ler Aliye'lere ,, Selime'ler Selim'lere dönüştü. Aman dikkatli olalımumarım öyle bişey yaşamayız
Ahahha ben neyseki kanla öğrendimhanımlarr Kasım anneleri grubunda bir sürü cinsiyet ileri haftalarda patır patır değişti, Ali'ler Aliye'lere ,, Selime'ler Selim'lere dönüştü. Aman dikkatli olalımumarım öyle bişey yaşamayız
Ya sen de mi ayrandan tiksinmiştin ben de dün aylar sonra ilk defa bir ayran içtim o da belli bir marka sadece diğerlerinden hala tiksiniyorumBenim hafif göbeğim de vardı önceki gebelikten, ondan erken çıktı galiba. Bir de sen zayıfladın canım ondan çıkmamıştır. İnşallah geçer senin de bulantıların. Vallahi o kadar hafiflemiş hissediyorum ki. Yediğim içtiğim hiçbir şeyden keyif almıyordum. Market ayranından bile tiksiniyordum. Geçti hepsi, inş geri gelmez
Yoo benim 13 haftalık hala ilk ilk trimesterGünaydın kızlarımmbu arada 2.trimestera girmişiz hepimiz çook mutlu oldum 14+5im şuan ve benimde bulantılarım geciyor yavaşdan hissediyorum
Akıntı artışı çok oluyor mu sende de ben geçen gün suyum geldi sandim hatta o kadar akmış kiGünaydın kızlarımmbu arada 2.trimestera girmişiz hepimiz çook mutlu oldum 14+5im şuan ve benimde bulantılarım geciyor yavaşdan hissediyorum
Bilemiyorum okuduklarımdan sonra değişmez diyemiyorum ya 20. haftada değişikliği öğrenmişti biriHadi ya hiç okumuyorum. Fetal öğrenenler rahat da ultrasonda öğrenenler için biraz stresli bir durumben de iki hafta sonra öğrenmeyi bekliyorum ama 15. Haftada değişmez herhalde
hahahAhahha ben neyseki kanla öğrendimgeçen buradan bir arkadaş fetal DNA’da cinsiyet yanıldı galiba demişti ya, onu eşime anlattım içini bir umut kapladı belki kızdır bizimki de yanılmıştır diye
Kardeşlerin aynı cinsiyet olması daha iyi bence. Ben çok sevindim sizin adınızaAhahha ben neyseki kanla öğrendimgeçen buradan bir arkadaş fetal DNA’da cinsiyet yanıldı galiba demişti ya, onu eşime anlattım içini bir umut kapladı belki kızdır bizimki de yanılmıştır diye
Bende çok var akıntı. Ama su gelmesi öyle bişey değil anlarsın onuAkıntı artışı çok oluyor mu sende de ben geçen gün suyum geldi sandim hatta o kadar akmış ki
ögrendigim de baya açmıştı amaOğlun şaşırttı biraz cekinmis herhalde açmaya
O nasıldır biliyor musun atıyorum 12. Haftada doktor söyler. 16. Haftada bebeğin arkası dönük yada bacagi kapalı olur görünmez. 20de bir gider cinsiyet değişmis olurBilemiyorum okuduklarımdan sonra değişmez diyemiyorum ya 20. haftada değişikliği öğrenmişti biri
Ay bu bebeğin de açar gösterir inşallah merakta bırakmasın annesiniögrendigim de baya açmıştı ama
doktor tam orayi cekip oyle ultrason kagidi vermisti bize
ben ikisini de baya geç ögrenmiş oldum yani
şuan ki bebegime doktorum yorum yaparmi cinsiyet icin bilmiyorum
Benim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çektiBende çok var akıntı. Ama su gelmesi öyle bişey değil anlarsın onu
Aynen dün Kağan Kocatepe yi dinledim o da aynısını dedi erken dönemde zorluyosunuz doktoru tahminen bseler soyluyo bı DHA bakilmiyo sonra bı bakmışsın farklı cinsiyet diyor sasiriyorsunuz yapmayın felan diyorduO nasıldır biliyor musun atıyorum 12. Haftada doktor söyler. 16. Haftada bebeğin arkası dönük yada bacagi kapalı olur görünmez. 20de bir gider cinsiyet değişmis olurYoksa bebek 15-16da pozisyonu uygunsa kesin görür doktor artık. 12-13 haftalar biraz bana da riskli geliyor sanki sabretmek daha iyi gibi cinsiyet konusunda
Haklısın bence de öyle olmuştur , sabretmek gerekir tabi de dayanamıyoruz kiO nasıldır biliyor musun atıyorum 12. Haftada doktor söyler. 16. Haftada bebeğin arkası dönük yada bacagi kapalı olur görünmez. 20de bir gider cinsiyet değişmis olurYoksa bebek 15-16da pozisyonu uygunsa kesin görür doktor artık. 12-13 haftalar biraz bana da riskli geliyor sanki sabretmek daha iyi gibi cinsiyet konusunda
Senin bu dayanamayıp hastanelere gitmelerin ne olacakBenim de önceki haftalarimda akıntım çok oluyordu ama hiç böyle iç camasirimin arası sirilsiklam olmamıştı islanmadik yer yoktu hatta başta ter mi dedim dayanamadm hastaneye gittim hemşireler bile görünce hemen çatala oturttular baktılar rahim ağzı kapalı dediler kadınlar bile oh çektisonra bı test yaptılar şu değil akıntı dediler ben de oh çektim şimdi yine aynı şekilde devam akıntı. Kız ben nereden anlayayim akıntı mi Su mu daha önce bu haftalari hiç gorememistim
Hareketleri hissedene kadar böyleSenin bu dayanamayıp hastanelere gitmelerin ne olacak
Ama iyiki gitmişim enfeksiyon oluşmuş onu öğrendim yarın kadin doğuma gidip enfeksiyon icn antibiyotik yazdircam bide kendi doktorumu görmeyeli 3hafta oldu bı bakalim ne dicekSenin bu dayanamayıp hastanelere gitmelerin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?