- 10 Haziran 2024
- 1.543
- 1.817
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.081
yaaa nasıl tatlısın sen öyle yaa eridim yazdıklarına çok güzel bir anne olucaksın sen inşallahKendime söz verdim, hep böyle olacağım diye şikayet etmek istiyorum tabi ama hemen diyorum ki “Bana bak difembahyaa, kafana silah mı dayadılar da sen böyle söyleniyorsun, bal gibi çok istiyordun bu bebeği, hemen sus”kendimi şamarladıktan sonra normal hayata dönüyorum
Bir de canım, çok kötü tecrübelerim oldu ya bunu güzel geçireyim istiyorum, hissetmesin bebeğim yaşadıklarımı, analık işte
canım aynı sorun bendede var ama bebekden dolayıymış benimki ve ayaklarını duvarda yukarı tut dedi doktorum ve tuzlu ayran iciyorum hemen geciyorBugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir
vallaha ya ben asla dayanamam hemen özele gittim öğrenmek için makinası iyi diyeOldu canım hiç sormayalim doğana kadartabiki sıkıştırcaz doktoru
Bugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir
yaaa nasıl tatlısın sen öyle yaa eridim yazdıklarına çok güzel bir anne olucaksın sen inşallah
canım aynı sorun bendede var ama bebekden dolayıymış benimki ve ayaklarını duvarda yukarı tut dedi doktorum ve tuzlu ayran iciyorum hemen geciyor
vallaha ya ben asla dayanamam hemen özele gittim öğrenmek için makinası iyi diyeçünki kendi doktorum ben zor görürüm cinsiyeti bu eski makinayla demişti
AYY KIZLAR ÖZLEMİŞİM NASIL YOĞUN YAZIŞIYORUZ GENE
seninki baya zor gecti gercekten seni bulantıları en yoğun gecen anniş olarak herzaman hatırlicamCanım benim hepimiz güzel bir anne olacağız inşallah, ne güzel şey bunlara şahitlik edeceğiz
Ben bulantılardan başımı zor kaldırıyorum, çalışıyorum da aslında aktif olmayı seviyorum da, yazamasam da muhakkak okuyorum
seninki baya zor gecti gercekten seni bulantıları en yoğun gecen anniş olarak herzaman hatırlicam
aminn çok aminnnTarihe geçtim, taç takacağımhep böyle anılayım da başka şeyler olmasın yeter ki, kabulümdür şekerim
Merhaba bıçak saplanması arada olmuştu Ama yukarıda hissedip sonra aşağıda hissettiğim hiç olmadı Bence doktora gitmekte fayda var Umarım bir şey çıkmaz da içiniz rahat etmiş olurMerhaba hanımlar. 15. Haftamdayım. Bebeğimin hareketlerini toparlanma olarak hissetmeye başlamıştım fakat dünden beri iyice kasıklarıma indi. Zayıf olduğum için sırt üstü uzandığımda da fark ediyorum bariz bir şekilde bayağı aşağıda.kasığıma da ani bıçak saplanması olup geçiyor.Sizlerde de böyle bir durum oldu mu yukarı çıkarmı tekrar acaba bebişim.yarın hemen doktoruma gitmelimiyim???
Benim de öyle ama sanki sıklığı azaldı gibi eskiden her gün düşerdi şimdi 3-4 günde bir düşüyor çok geçmiş olsunBugün tansiyon düşmesiyle uğraşıyorum sıcaklardan mıdır nedir
Bir ara Öğreniriz artık ne önemi varOldu canım hiç sormayalim doğana kadartabiki sıkıştırcaz doktoru
Ay Yok canım o kadar uzun süreceğini sanmıyorum sürse bile en azından bayağı bir azalır Sen de rahat edersinOh çok şükür hem sen hem bebeğin iyiymişkızımda ben de bir kere bile sormamıştım heyecandan stresten aklıma gelmezdi. Sen de öyle olmuşsun zaten sonraki gidişinde daha garanti olur boşver ben iyiyim çok şükür ama bulantılar devam ediyor doğuma kadar surecek diye tırsıyorum
Güzel sonuçlarla gelelim hepimiz canımAy gerçekten zaman geçmiyor o kadar haklisin kii randevu günü gelene kadar..
Insan sabırsızlanıyor. Benimde randevuma az kaldi inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirim hem ikili tarama hem detayli usg yapcak doktorumuz. İnşallah hersey yolundadır güzel haberler verir bize doktorcugumuz
Canim bayramda olabildigince yorulmamaya çalıştım çünkü en ufak bir yorulmada lekelenme miktarinda artış oldu. Bolca yatiyorum hep. Biraz aktif olunca hemen lekelenme yeniden beni bir dürtüyor.. haftalarimiz biraz daha ilerlesin de inşallah biraz daha rahat ederim bende
Senin kontrolün ne zaman kuzum
Ben kız olursa sadece hastane çıkışı alırım. Onun dışında tek bir çorap almam herhaldeKızlar geçen gün e-bebek’ e kapıdan geçerken uğradım böyle askılarda yenidoğan kıyafetleri vardı, Vadistanbul’ da gördüm, fiyatları da epey indirimliydi, almamak için çok zor tuttum kendimi, bekliyorum şöyle biraz daha ilerlesin, aslında her şeyimiz var ama yeni şeyler almak istiyorum yine de sizler aldınız mı hiç?
Canım sen devlete mi gidiyordun eğer öyleyse bence boşuna erteleme çünkü zaten en iyi ihtimalle 15te söylerlerKızlar benim kontrol tarihim yaklaştı. Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum sat a göre 12+3 en sonki ultrason ölçümüne göreyse 11+4 oluyor. Sizce cumartesi gitmeyip önümüzdeki hafta içini beklesem cinsiyet öğrenebilir miyim ? Yoksa boşuna mı beklemiş olurum ? Eğer bu gidişimde öğrenemezsem ancak 15-16. Haftalarda tekrar giderim o zamana kadar meraktan çatlar mıyım
Bide ben varım unuttunuz aşk olsunseninki baya zor gecti gercekten seni bulantıları en yoğun gecen anniş olarak herzaman hatırlicam
Yaaa hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben bugün hastahaneye gittim ikinci kızım oluyorrrrrrrr :)
Ben kız olursa sadece hastane çıkışı alırım. Onun dışında tek bir çorap almam herhaldepintilik değil de ne bileyim hiç eskimiyor bebek kıyafetleri yeni almak istemiyorum. Başka ihtiyaçlarini alırım ona ayıracağım bütçeyle. Erkek olursa da sil baştan başlarız ama ona da ihtimal vermiyorum
Sen bir de özele gidiyorsun aslinda kız mı acaba o yüzden mi demedi doktor yoksa sormadin diye miBugün 13 haftamdaydım kontrolde Cinsiyetin c'si geçmedi Ben de senin gibiyim haftaya son artık sonra İstanbul'a gideceğim En az 4 hafta kalırım
Bide ben varım unuttunuz aşk olsundifembahyaa canım senin cinsiyet belli mi ? Benim doktorum kıza benzetti bence senin de kız olabilir hissediyor musun bişey
Hemogram testinde belli oluyordu bazı yüksek çıkan şeyler vardı görsem hatırlarim da unuttum şimdiBu sabah midem çok bulandı şimdiye kadar ara ara oluyordu ama hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. Halbuki nerdeyse 1. Trimester bitecek. O kadar öğürdüm ki oturup ağladım sonrasında bana ne oluyor diye. Acaba bayramda enfeksiyon kapmış olabilir miyim ? Yarın tsh baktırmak için aile hekimliğine gideceğim. Başka hangi testi yaptırsam enfeksiyon olup olmadığını anlarım
Çok çektim çok hala daha var koku hassasiyeti ve bi türlü geçmeyen balgam midemi bulandırıyor canım. Anneler hissediyor benceAyy canın evet sen de gerçekten çok çektinyok canım benim doktorum demedi ve açıkçası çok bulantım olduğu ve bana burada herkes kız dediği için sanırım kız hissetmeye başladım yeni
tak kız tak hakettinTarihe geçtim, taç takacağımhep böyle anılayım da başka şeyler olmasın yeter ki, kabulümdür şekerim
kız unuturmuyum dur sanada takıymBide ben varım unuttunuz aşk olsundifembahyaa canım senin cinsiyet belli mi ? Benim doktorum kıza benzetti bence senin de kız olabilir hissediyor musun bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?