Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Amin canim aminn Allahım saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallahhh
Ayy benim öyle olmasin yaa. Sürekli yatmakta kolay birsey degil hic daha hic kimseye soylemedik birde biz bebisimizi, simdi yaz sezonu da açıldı hadi suraya gidelim planlari baslar yakinda onlara da bir bahane bulmak her defasinda zor olacak
Dedigin gibi ben 9 dogurcam bu gidisle psikolojik olarak
Bayram boyu surekli wc de kontrollerdeydim, eşim surekli her wc sonrasi soruyor falan. Gerçekten ikimizde aşırı düşünceler stresler altinda kaliyoruz

Merhaba canım. Ben Panorama da verdim. 16 saat öncesinde içmiş olmanız gerek dediler. Gece 11de içmiştim. Ertesi gün öğleden sonra 3te kan alabiliriz dediler

tak kız tak hakettin dur ben takıym

kız unuturmuyum dur sanada takıym

ikinizinkide kız net diyorum hala bak

Teşekkürler bacikom

Ya evet sizler aklıma soktunuz valla ama ben kendi hep oğul anası görüp, kaynana triplerine girerdim şimdi böyle bir anda kız annesi olmayı hayal etmek cici hissettiriyor bana, her ikisi de çok harika ya

Ben de Ahmet hocanın hastasıyım doğumlara da girdiğini bilmiyordum novaartta mı kontrolleri yapıyor doğumu nerede gerçekleştiriyormuş acaba

Hiç öyle düşünme canım iyi düşün iyi olsun, darlık hep oluyor biz de ama fazlaysa tabi görünmende fayda var gitmelisin doktora

Allah korusun kötü düşünme tabiiki, nefes darlığı olması normalmiş zaten bu zamanlarda, belki astımınız falan vardır, alerjik zamanlardayız olabilir, yine de kontrole gitmeniz faydalı olacaktır.

Sağolun kızlar şimdilik iyiyim yarın randevum var detaylı tarama testi var ve artık cinsiyet belli olmuştur diyorum yarın hayırlısıyla güzel haberler veririm inşallah

Ayy inşallah canım, benim de 2 gün geçmişti sonra kötü oldum, bugün biraz iyi gibiyim, senin haftan daha ileri de o yüzden çıkmış olabilir göbüşün, ya çok tatlıdır o şimdi maşallah
bugün uzun aradan sonra ilk defa pantolon giydim tabii ki geniş bir pantolon, çıktığını bugün net fark ettim kilo da olunca daha çok belli oluyor sanki

nedemek güzel bacım

her ikiside güzel evet ama yaşadığınız şuanki hamileliğiniz kız gösteriyor

Kızlar bu arada son 4-5 gündür çok şükür bulantılarım azaldı kendimi tekrar insan gibi hissetmeye başladım darısı size kızlar difembahyaa annabelica ahsennayaz

Geçen hafta fetal verdim bir kaç güne sonuç çıkacak bu arada nub dan anlayan tatlı anneler son ultrason fotomuzu yorumlar mısınız size güveniyorum

Eklentiler

• IMG_5036.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence net kiz

Ayy inşallah canım, azalır bizimki de inşallah

Bu bebiş kıza benziyor gibi Sağlıkla gelsin sonuçların inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…