- 18 Kasım 2024
- 525
- 334
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
Vajinal canımKızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?
Benim hep beyaz canım. Yumurta akı gibiBende sürekli var o akıntı
Bırı 18 yaşında dıgerı 12 yasındaHayırlı olsun, Aralarında kaç yaş var acaba
Normal o akıntı, bende de varKızlar sizde de beyaz akıntı oluyor mu? Bazen cevresi su gibi böyle ortası beyazımsı,hafif bazen sarıya dönük beyaz akıntı
Hayırlı olsun duymanıza cok sevindim. Vajinal mi oldu karından mı oldu kalp atışı?
Site yetkililerinden birini etiketlesen?Özel mesaj gönderilmiyor ama ilk gönderiye cevap olarak yazdım simdi bakalım dönüş alacak miyim. Listemizi yaparsak sayfa daha keyifli olacaktır
O maşallah sizin iki yardımcınız olacakBırı 18 yaşında dıgerı 12 yasında
Normal olan ağrı olması zaten canım benim de sancım yok neden diye kendimi darliyorum.Kızlar bel ağrım ve kasık ağrım var normal mi? İkinci hamileliğim ilkinde böyle bir şey yaşamamıştım. Normal mi
Kazene mesaj gönderdim dönüş yapacaktır. Artık şu listemiz olsun da sayımızı bilelim dimiSite yetkililerinden birini etiketlesen?
Benim de var. Önceki gebeligimde de olmuştu sağlıkla doğduğuna göre normaldir diye düşünüyorumKızlar bel ağrım ve kasık ağrım var normal mi? İkinci hamileliğim ilkinde böyle bir şey yaşamamıştım. Normal mi
Öylesi daha iyiNormal olan ağrı olması zaten canım benim de sancım yok neden diye kendimi darliyorum.
Teşekkür ederim içim rahatladıBenim de var. Önceki gebeligimde de olmuştu sağlıkla doğduğuna göre normaldir diye düşünüyorum
Rica ederim kuzucumÖylesi daha iyiBenim ilki böyle değildi de bir şeyler mi yanlış gidiyor diye düşündüm teşekkür ederim
Insallh hayırlısıyla kucagımıza alalımdaO maşallah sizin iki yardımcınız olacak
Bana hiç izin vermiyor şahsen en fazla bir fincan türk kahvesi onuda her gün içmesen iyi olur dedi şimdi kafeinsiz türk kahvesi içiyorum onu bile tek fincanDoktorlariniz gunde ne kadar kafeine izin verdi? Ben kahve bagimlisiyim sanirim ve beni epey zorlayan bir konu.
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSat 3 mart
10 Nisan beta 1491 ile bende aranızdayım arkadaşlar
Doktor randevumu 30 nisana aldım inşallah
Çok teşekkürler hepimizinki inşallahhayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?