- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.741
Allahım sen ne tatlı ne pozitif bir insansın maşallah canım hayran kaldım vlla kaygı sıkıntı yapınca neyimize fayda sanki demiÇok teşekkür ederim canımmm şimdi koyu kahve az miktarda devam ediyor doktorda yoğunlaşırsa gel dedi
Canım sade soda ve muz belki iyi gelir doğal magnezyum kaynağıTahmin ettim ben magnezyum da kullanmıyorum o kadar kötü bir ağrı oldu ki hala ağrıyor
Canım o senin tatlılığınAllahım sen ne tatlı ne pozitif bir insansın maşallah canım hayran kaldım vlla kaygı sıkıntı yapınca neyimize fayda sanki demi
Canımm bence en iyisini yapmışsın ohhh sefan olsunCanım o senin tatlılığınyani açıkçası Allah bilir diye ilerliyorum hayırlısı diyorum falan filan bide açıkçası bu forum bana çok destek oluyor, tek başıma yaşıyor olsaydım çok kafama takardım Google ile uğraşacaktım şimdi bakıyorum maşallah aynı haftalarda aynı belirtileri neredeyse birkaç gün arayla yaşıyoruz, diyorum normaldir ağrım olsa giderim falan kendimi sakinleştiriyorum hatta benim deliliğime bakın pikniğe gittim bugün bide tabi dikkat ettim ama geçmiş şimdi üşütmüş olabilirim dün gece biraz, acaba ondan mı diye düşündüm hepimiz cici anneler olacağız inşallah sağlıkla güzellikle
Duruşundan hiç çıkaramadım ben yaEki Görüntüle 3604765 cinsiyet tahmincileri buraya alalimm
Bence de böyle olmak biraz daha güzel oluyor hem de stres nasıl hamile kalmayı etkiliyorsa beneğin gelişimini de etkiler, ben üç sene beklediğim için stresimle bebeğimi üzmek istemiyorum biraz daCanımm bence en iyisini yapmışsın ohhh sefan olsunhamilelikte kendimizi çok dinlemek bence çok sıkıntılı bir şey. Çünkü kendimizi dinlediğimizde zaten sürekli oramız buramız ağrıyor gibi geliyor. Yani tabi çok sallamamakta lazım ama üstüne de düşmemek lazım. Bazen mesela burda biri bişey yazıyor ben o zaman onu yaşadığımı farkediyorum aaa benimde oram ağrıyor diyorum yazılanı görene kadar farketmemişim bile ben genel olarak rahat bir insanım belkide ondandır
Ben de tahmin edemedim canım başka açıdan var mı acabaEki Görüntüle 3604765 cinsiyet tahmincileri buraya alalimm
Canım sade soda ve muz belki iyi gelir doğal magnezyum kaynağı
Ahh haklısın kuzum muzun kokusundan bende tiksinmiştim epeydir yemedimSodayı içebiliyorum canım ama maalesef ki muz yiyemiyorum, tiksindim muzdan
Bende de epey azaldı. Evet canım fetal ile sonucu öğrendiğim için kesin erkekHemen geçsin bitsin canımm ve son olsun
Benim geçti nerdeyse koku hassasiyetisenin kesin erkek mi canım nipt mi vermiştin
Bunu yaşayan arkadaşlar var aramızda. Onlar daha net bilgi verir sanki.Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok
Kaç günde çıktı canım sonucun ben 4ünde verdim hala çıkmadıBende de epey azaldı. Evet canım fetal ile sonucu öğrendiğim için kesin erkek
Yaa biliyordum sonucun temiz çıkacağını canım gözün aydın o kadar sevindim kiCanım kızlarrrrr sonucum şimdi çıkmış aradılar. Allah’a şükürler olsun temiz dediler. Yine ağlaya ağlaya öldümAllahım bu analık ne garip bişeymiş rabbim tüm sonuç bekleyenlere yardımcı olsun sabır versin ama cinsiyetle ilgili bilgi vermediler doktora attık dediler. Pazartesi saat 3e randevu aldım inşallah bizde öğreneceğiz kız mı erkek mi
Canim senin bilgilerle chatgptye hesaplattim, ilk deger yuksek cikmis ama her seyi hesaba katinca dusuk risk diyor
Ben bu şekilde hiç anlayamıyorum canım risk yüzdesi ya da grafik olunca yorumlayabilirim. Ama bence ikiliye çok takılma. İkilide tirzomi 13,18 ve 21e bakılıyor sadece. Zaten fetalde senin bu trizomiler temiz geldi. %99 doğruluğu var bu trizomilerde. Yani o konuda fetale güvenebiliriz. Ama trizomi 10 için yanılma payı yüksek bir test. Ki sende de yanıldı eminimKızlar bir şey sormak istiyorum Fetal DNA Amniyosentez derken sürecim o kadar hızlı ilerledi ki ikili test kan sonucu mu doktorumla hiç yorumlamadık Fetal DNA yaptırdığım için önceliği ona vermiştik ama ben şimdi ikili kan testi sonucumu merak ediyorum Fakat ben de grafik falan yok anlayan biri varsa bakabilir mi bu değerlere
Senin bebeğin hiç uygun pozisyonda durmamış canım yüzüstü duruyor sanırım anlayamadım hiçEki Görüntüle 3604765 cinsiyet tahmincileri buraya alalimm
Bu mesajımı hatırladın mı erkek demiştimdaha tuturduklarım var hain onlar etiket yapmad
SağolunErkek sayısı bir anda arttısağlıkla gelsin minnoşun
sabah 8 bucukta genetik bölümünden sıra aldım canım numaram yanınca iceri girip sekretere fetal dna yaptirmak istedigimi soyledim form verdi bunu doldur 1100 tl vezneye öde dedi 1 gun once mutlaka kan sulandiriciyi kesmem gerekiyormus onu sordu kullandin mi diye hayir dedim parayı vezneye yatırdım saat 10 bucukta burada ol ekrandan numarani takip et yaninca doktor hanimin odasina gec dediHadi hayırlısı randevumu salıya çektim çok merak ediyorumo zaman 13+6 olacak net görülür herhalde. :)
Bana da öyle geliyor canım Amin inşallah hepimizin ki sağlıklı gelsin
Canım Eskişehir sürecini anlatabilir misin bahsedildiği gibi sabah erkenden gidip sıraya mı girdin Doktorlar çok fazla kurcalıyorlar mı bazılarına yapmadıklarını falan duydum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?