Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Allahım sen ne tatlı ne pozitif bir insansın maşallah canım hayran kaldım vlla kaygı sıkıntı yapınca neyimize fayda sanki demi
Canım o senin tatlılığın yani açıkçası Allah bilir diye ilerliyorum hayırlısı diyorum falan filan bide açıkçası bu forum bana çok destek oluyor, tek başıma yaşıyor olsaydım çok kafama takardım Google ile uğraşacaktım şimdi bakıyorum maşallah aynı haftalarda aynı belirtileri neredeyse birkaç gün arayla yaşıyoruz, diyorum normaldir ağrım olsa giderim falan kendimi sakinleştiriyorum hatta benim deliliğime bakın pikniğe gittim bugün bide tabi dikkat ettim ama geçmiş şimdi üşütmüş olabilirim dün gece biraz, acaba ondan mı diye düşündüm hepimiz cici anneler olacağız inşallah sağlıkla güzellikle

Canımm bence en iyisini yapmışsın ohhh sefan olsun hamilelikte kendimizi çok dinlemek bence çok sıkıntılı bir şey. Çünkü kendimizi dinlediğimizde zaten sürekli oramız buramız ağrıyor gibi geliyor. Yani tabi çok sallamamakta lazım ama üstüne de düşmemek lazım. Bazen mesela burda biri bişey yazıyor ben o zaman onu yaşadığımı farkediyorum aaa benimde oram ağrıyor diyorum yazılanı görene kadar farketmemişim bile ben genel olarak rahat bir insanım belkide ondandır

Bence de böyle olmak biraz daha güzel oluyor hem de stres nasıl hamile kalmayı etkiliyorsa beneğin gelişimini de etkiler, ben üç sene beklediğim için stresimle bebeğimi üzmek istemiyorum biraz da tabi kimsenin elinde değil ama buna dikkat etmeliyiz bence

Arkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok

Bunu yaşayan arkadaşlar var aramızda. Onlar daha net bilgi verir sanki. cebellato babylovee

Yaa biliyordum sonucun temiz çıkacağını canım gözün aydın o kadar sevindim ki

Ben bu şekilde hiç anlayamıyorum canım risk yüzdesi ya da grafik olunca yorumlayabilirim. Ama bence ikiliye çok takılma. İkilide tirzomi 13,18 ve 21e bakılıyor sadece. Zaten fetalde senin bu trizomiler temiz geldi. %99 doğruluğu var bu trizomilerde. Yani o konuda fetale güvenebiliriz. Ama trizomi 10 için yanılma payı yüksek bir test. Ki sende de yanıldı eminim

sabah 8 bucukta genetik bölümünden sıra aldım canım numaram yanınca iceri girip sekretere fetal dna yaptirmak istedigimi soyledim form verdi bunu doldur 1100 tl vezneye öde dedi 1 gun once mutlaka kan sulandiriciyi kesmem gerekiyormus onu sordu kullandin mi diye hayir dedim parayı vezneye yatırdım saat 10 bucukta burada ol ekrandan numarani takip et yaninca doktor hanimin odasina gec dedi
doktor akraba evliligi var kacinci gebelik falan genel sorular sordu cevapladik sonra tamam dedi inin asagi kan verin dedi kan verdik o verdigimz kani kendimiz genetik bolumune tekrardan goturuyorz orada eşimi 15 dk beklettiler kanda sorun varmi yokmu diye bakmislar
orada bir kac kisinin kanda pıhtılasma olmus bekletmis tekrar kan istemisler esime gidebilirsinz demisler bursadan geldigimizi soyleyince 1 bucuk saat buralarda olun arayp cagırırsak gelin aramazsak gidin demisler
hic sorun cikarmadi neden orada yaptirmak istedigimizi falan sorgulamadilar hersey gayet yolunda ilerledi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…