- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.761
15 haftalık oldum bugün, aynı şikayetler bende de var birkaç haftadır arttı hatta.Kızlar bende aralık annesiyim 13.haftadayım. Benim gibi bel ağrısı çeken vajinada batma yaşayan var mı acaba
Kötü bisey mi yani ya su an biraz kanamam da var ya her şey şüphe veriyor kötü değildir dimi kalp atışını da duyduk amaSenin bebeğin hiç uygun pozisyonda durmamış canım yüzüstü duruyor sanırım anlayamadım hiç
Yani ben yerleşme diye yorumluyorum canım bebek büyüdükçe bizim organlarımızın yerleri ya da hareketleri kısıtlanıyor, benim de kanama alanım görünmüyor doktorum da bunlar olabilir kırmızı ve yoğun olmadığı sürece normal kabul ediyoruz dedi, kanama alanı varsa tabi farklı bende herhangi bir kanama alanı görünmüyor o yüzden böyle yorumluyorum :) inşallah bir daha görmezsin
Canım senın mesajını görünce hemen kan degerlerıme baktım. Protein kacagı varmış. Suan acildeyım. Ama arastırdıgıma göre 20. Haftadan sonra goruluyormus genelde. Bu haftalarda olabılır mı? Nedır tam olarak baya korktumÖdemi olan arkadaşlarım ozelliklle sık idarara da çıkıyorsa mutlaka protein kaçağı olup olmadığına baktırsin idrar vererek baktirabilirsiniz. Ben oğlumda çok cektim odemden o yüzden şimdi biri bana ödem deyince korkuyorum meğer bende bayağı protein kaçağı varmış. Özellikle idrarinizi yaptığında köpüklü bir idrarsa baktırın derim. Amacım sizleri bilgilendirmek korkutmak değil asla yani tecrübe edindim çünkü bu konuda artık
Oncelikle geçmiş olsunArkadaşlar herhangi bi kanama alanı yok kese filan gayet iyi ama 2 gün önce ve bugün kanamam oldu az sürüyor kesiliyor doktora gittik geçen serum verdi bugün hicbisey yapmadan gönderdi neden olabilir ki gözüken bisey yok
Benimde bel ağrım biraz arttı son günlerde sağ bacağıma da vuruyor. Ama ben günde 9-10 saat kadar ayaktayım hemde pantolonlarımın belinin artık sıkmaya başlaması sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Tamamen lastikli pantolonlara geçiş yapacağım, bugün o şekilde giyindim çok rahatlattı beni. Bende magnezyum kullanıyorum bir işe yaradığını da düşünmüyordum ama kullanmasam belki kitlenirdim bende.Kızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine
Ben 6. Haftadan beri ilaç kullanıyorum dediğin gibi bayılma hissi yaşamadım ama gün içinde ilacı içtiğimde uyku yapıyor kesinlikle. Bende gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah uyandığımda başka bir ilacım var onu içiyorum. Belki o bayılma hissi dediğin tansiyon düşmesi olabilir çünkü belirtiler onu gösteriyor göz kararması vsMerhaba değerli anne adayları
Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum
Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.
Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum
İlacı kullananların yorumlarını merak ettim, yan etki yaşayan oldu mu acaba..
Ultrasona göre kaçıncı haftada gittiniz benim sata gore 12. Haftayim ama ultrasona göre 11. haftaya giriyorum cok bulantim oluyor bnde ankaradan gideceğim gidebilirsemCherry Mom Canım kusura bakma biraz karışık yazmışım inşallah açıklayıcı olmuştur
çarşamba gunu sonucta verilmiyor kanda ,
diger gunlerde gidebilirsin
biz cuma günü gittik
sonucu eşinde alabilir baskasi alamazmış mesaj gelicekmis sonuc cikinca ona gore tekrardan gidicez
Aa belki de. Hiç tansiyon düşmesini düşünmemiştim çok teşekkür ederimBen 6. Haftadan beri ilaç kullanıyorum dediğin gibi bayılma hissi yaşamadım ama gün içinde ilacı içtiğimde uyku yapıyor kesinlikle. Bende gece yatmadan 2 tane içiyorum sabah uyandığımda başka bir ilacım var onu içiyorum. Belki o bayılma hissi dediğin tansiyon düşmesi olabilir çünkü belirtiler onu gösteriyor göz kararması vs
Bence de tansiyonunuz düşmüş olabilir çünkü bi kaç gündür hava sıcaklığından bende tansiyon düşmesi yaşıyorum aynı belirtilerle hemen tuzlu ayran içiyorumAa belki de. Hiç tansiyon düşmesini düşünmemiştim çok teşekkür ederim
Ayyy canım benim içine doğdu senin sonucun temiz çıkacağıYaa biliyordum sonucun temiz çıkacağını canım gözün aydın o kadar sevindim ki
Selam canım ben prilamı günde 4 adet kullandımMerhaba değerli anne adayları
Bu konuyu bir süredir takip ediyordum, ben de 12 haftalık gebeyim kısmetse ve doktorum ocak başı gibi söyledi tahmini doğum tarihini. Bu gruptaki konuşmaları sıcacık buluyordum o yüzden sık sık bakıyordum
Belki benim yaşadığımı yaşayan vardır diye sormak istedim, mide bulantım oluyordu herhalde 7-8. Haftalardan beri var, şu aralar çok şükür azaldı ama yine geçmedi. Ben de sürekli bir şeyler yiyorum bastırsın diye ve çok sık ekmek peynir vs yediğim için fazla kilo almaktan da endişe duydum ve doktoruma danıştım. Prilam’ı önerdi.
Dün gece iki adet aldım sabah uyandığımda bir sorun yoktu ama bir saat kadar sonra öyle garip oldum ki hani bayılmadan önce gözleriniz falan kararır ya onun gibi. Ve böyle sersemledim vs. Ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlendim öyle geçti ve ayrıca bende aşırı uyku yaptı bu ilaç gündüz üç saat uyumuşum
İlacı kullananların yorumlarını merak ettim, yan etki yaşayan oldu mu acaba..
Kemik yapısına da bakıyorlar canımCanım ben resim atmıştım benimki bacak kapalıydı nasıl kız dedi anlamadım
canim bu haftalarda endişeleneceğin bir durum yok 20. Haftadan sonra protein kaçağı ile birlikte tansiyon vs yukseliyorsa sıkıntı olabilir o yüzden endişelenme, yani korkacağin bir durum yok canım benim idrarında normalden fazla protein çıkmış. Ama bu haftalarda sıkıntı olmuyor sen 20. Haftadan sonra takip edersin kendini yine. Acilde ne dediler peki? Endişelendirmek istemezdim ya ama farketmende iyi olmuş tabiCanım senın mesajını görünce hemen kan degerlerıme baktım. Protein kacagı varmış. Suan acildeyım. Ama arastırdıgıma göre 20. Haftadan sonra goruluyormus genelde. Bu haftalarda olabılır mı? Nedır tam olarak baya korktum
Be bunu en baştan beri yaşıyorum ama oğlumla çok ayakta kaldığım için de olabilir sanıyordum. Sol kalçam özellikle kitleniyorum ve magnezyumun da faydası yok..oğlumda hiç yaşamamiştim ya kramp vs hiç olmamıştıKızlar bugün kalçam da çok yoğun bir ağrı oldu yürüyemedim kitlendim, çok kötü bir ağrı ya magnezyum da kullanmıyorum 2 kez oldu çok ayakta kaldım diye mi oldu, evimle ilgileneyim dedim 2 ayın üzerine
sata gore12+1 di ultrasonda 12+2 di gittigimde ama orada hic sata gore ultrasona gore kac haftaliksn diye ayırt etmedilerUltrasona göre kaçıncı haftada gittiniz benim sata gore 12. Haftayim ama ultrasona göre 11. haftaya giriyorum cok bulantim oluyor bnde ankaradan gideceğim gidebilirsem
Hayırlısı olsun o zaman tahminler doğrudurKemik yapısına da bakıyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?