Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aa bunu bilmiyordum bak her zaman olmuyor o zaman. Çünkü bazen ileri bazen geri çıkınca her seferinde oynayacaklar mi diyorum ben de

Aa bunu bilmiyordum bak her zaman olmuyor o zaman. Çünkü bazen ileri bazen geri çıkınca her seferinde oynayacaklar mi diyorum ben de
Canım ben de öyle sanıyordum hatta doktora söyledim oğlumda ileriydi ama hiç değiştirmedik dedim o da dedi ki baştan beri değildir muhtemelen sonradan irileşmiştir dedi ben de eve geldim eski ultrasonlara baktım hakikaten ilk haftalardan normalmiş sonradan 1 hafta ilerde gitmiş.

Teşekkür ederim canım

Bak enerji dışında hepsi aynı seninle ben full yatış mod bende dedim bi delikanlı geliyor diye. iddialara mı girmedim, isimler mi bulmadım çok emindim ve sonuç kız şimdi erkek ismi hazır kız ismi yok doktorun anlayanı kemik yapısından bile biliyorlar ne olduğunu

Ahahahahah benim kalçam değilde kuyruk sokumum ağrıyor o ne oluyormuş kız mı erkek mi canım sana da başından beri kız dedik ama şakacı bir erkek geliyor olmasın

Kızlaaarrrr ayyy bugün çok neşeli uyandımmm gittim güzel bir alışveriş yaptım kahvaltı için veeee aylar sonra ilk defa yumurta yedim bugün yumurta, ceviz, peynir, zeytin güzeeel bir kahvaltı yaptım nasıl mutluyum çook şükür birde ben çözdüm haftada 2 kere b12 iğnesi oluyorum o da bende çok bulantı yapıyor diğer günler genel olarak daha iyiyimm. Ayyy şu 2. Trimester rahatlığına kavuşalım artık hepimizzz

suuuduru68 bu arada ben folik asite hamilelik öncesi başlamıştım ve o zamandan beri hiç bırakmadan içtim kuzum, doktorlar da önem veriyor buna

Umarım dediğin gibidir canım ama benim yine aynı doktorum oğlumdada kıza benzetmişti bu haftalarda o yüzden emin olamadım ama büyük ihtimal kızdır sadece şu içime anlatamıyorum bir tuhaflık var

Ben kızımda hiç hatırlamıyorum ne zaman ileri ne zaman geriydi. Doğum kilosu boyu aklımda sadece Ki daha 2 sene önceden bahsediyorum ama senin gerçi sürekli bir hafta ileri çıkmış. Benimki değişiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…