- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.801
ayy sizler iyiki varsınız olmasanız salmışım benAa neden kuzum al kafanı kırarımönemli o tatlım,doğuma kadr multivitamin kullancaz
Ben 6 kutu bitirdim bekız hepiniz düzenli kullanıyormussunuzAllahtan bende 40 tane içmişim hic icmesem kötü olurmuş herhaldi
maşallah kactane var bi kutudaBen 6 kutu bitirdim be
Al kuzum al sorarım aklıma geldikçeayy sizler iyiki varsınız olmasanız salmışım benkız Allahtan içmişim yine bi bucuk ay ama ehmalim ya
30 lu,hamilelik öncesi 3ayda kullandım onuda katıyorum yani :)maşallah kactane var bi kutuda
Aa bunu bilmiyordum bak her zaman olmuyor o zaman. Çünkü bazen ileri bazen geri çıkınca her seferinde oynayacaklar mi diyorum ben deCanım evet Geçen gittiğimizde de 12 hafta olmasına rağmen 13 haftaya uyumlu çıktı. Sat değişikliğinin dönemi var sanıyorum 8 mi 9 hafta mı o aralıkta değiştirebiliyorlar, sonrasında oynamıyorlar iri bebek diyorlar sadece.
Yok hepsi hurafe arkadaşımHey maşallah ben belirtilerimi böyle sayamam gerçektensen maşallah hepsini bir bir sıraladın, işin eğlence kısmı bunlar ya 2 hafta sonra giderim doktoruma arayacağım geldiyse gideceğim
Canım ben de öyle sanıyordum hatta doktora söyledim oğlumda ileriydi ama hiç değiştirmedik dedim o da dedi ki baştan beri değildir muhtemelen sonradan irileşmiştir dedi ben de eve geldim eski ultrasonlara baktım hakikaten ilk haftalardan normalmiş sonradan 1 hafta ilerde gitmiş.Aa bunu bilmiyordum bak her zaman olmuyor o zaman. Çünkü bazen ileri bazen geri çıkınca her seferinde oynayacaklar mi diyorum ben de
Teşekkür ederim canımAy canım çok mutlu oldum Rabbim herkese bebeğini Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen öyle canım burada birbirimize her konuda Her anlamda desteyiz tek olmadığımızı biliyoruz en güzeli bu sevincimizi, rahatsızlığımızı hep birlikte paylaşıyoruz. Sana da tekrardan geçmiş olsun üşütmüş olabilirsin tabii yorulmuş olabilirsin hepsi bir etken takipte kal sadece
Canım çok sağ ol gayet açıklayıcı yazmışsın çok net Anladım teşekkür ederim Allah razı olsun umarım sonuçların iyi gelir seninde
Aramıza hoş geldin canım prilam gerçekten uyku hali yapan bir ilaç bende de mide bulantısı yok ama yolculuğa çıkacağım zaman almıştım ve çarpılmıştım resmen ama bahsettiğin tansiyon da olabilir düşük tansiyon bende de var Ve bazen gerçekten bayılacak gibi oluyorum tansiyon aletin yoksa almanızı tavsiye ederim
Canım evet Geçen gittiğimizde de 12 hafta olmasına rağmen 13 haftaya uyumlu çıktı. Sat değişikliğinin dönemi var sanıyorum 8 mi 9 hafta mı o aralıkta değiştirebiliyorlar, sonrasında oynamıyorlar iri bebek diyorlar sadece.
sor canım sorAl kuzum al sorarım aklıma geldikçe
çok iyi yapmıssın dikkatlı bir anne ya maşallah30 lu,hamilelik öncesi 3ayda kullandım onuda katıyorum yani :)
Bak enerji dışında hepsi aynı seninle ben full yatış modHahha valla belirtilere göredd benimki erkek olması lazım dur hepsini saycm bacım
sag taraftaydı hep bebek
tuzlu ekşi aşerme tatlı tiksinme
mide bulantısı yok denck kadar azdı iştah açık
sürekli kırmızı et aşerme tavuk tiksinme
Şuanda sivri bir göbek çıktı sayılır
Çin takvimi erkek
Yüzük testi erkek
Tam yumurtlama günü ilişki
Çenede vücudda kıl artışı
Asla uyuyamama enerji full
Bu arada bebekte çok hareketli erkekbebekler daha hareketli olur derler
Hislerimde erkek
Kuyruk sokumu ağrısı yok bende bunun içi bütün belirtileri silcm:)
Doktor kız dedi ama kesin net bişey yok diyor kafam karıştı
Ay bende hamilelik öncesi ve ilk zamanları özellikle folat formunu araştırıp kullanmıştım 12. Haftadan sonra elenetal 2 ye geçtim30 lu,hamilelik öncesi 3ayda kullandım onuda katıyorum yani :)
İnşallah canım inşallah en güzeliyle gelecekler ben çok inanıyorumÇok teşekkür ederim canım güzel motivasyonun içinher sorunda koş doktora olduğu için biraz normal oldu doğru inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Ahahahahah benim kalçam değilde kuyruk sokumum ağrıyorEvet canım benim de sol kalçam, ben oğlumda da yaşadım, hatta doğumdan sonra 5 ay yastık kullanamadım, kalçam çekiyordu yastık kullandığım zaman, ayy bir de diyorlar ki kalça ağrısı oğlan çocuğudur ki gerçekten oğlumda çok çektim, bunu henüz bilmiyorum
Kızlarannabelica Pamlok Lavinia_98 Cherry Mom @ahsennayaz bir kalça ağrısına tüm diğer kız belirtilerini harcamışımdır
Umarım dediğin gibidir canım ama benim yine aynı doktorum oğlumdada kıza benzetmişti bu haftalarda o yüzden emin olamadım ama büyük ihtimal kızdır sadece şu içime anlatamıyorum bir tuhaflık varBak enerji dışında hepsi aynı seninle ben full yatış modbende dedim bi delikanlı geliyor diye. iddialara mı girmedim, isimler mi bulmadım çok emindim ve sonuç kız şimdi erkek ismi hazır kız ismi yok doktorun anlayanı kemik yapısından bile biliyorlar ne ololduğunu
Ne yok tatlım kaçırmışım
Ben kızımda hiç hatırlamıyorum ne zaman ileri ne zaman geriydi. Doğum kilosu boyu aklımda sadeceCanım ben de öyle sanıyordum hatta doktora söyledim oğlumda ileriydi ama hiç değiştirmedik dedim o da dedi ki baştan beri değildir muhtemelen sonradan irileşmiştir dedi ben de eve geldim eski ultrasonlara baktım hakikaten ilk haftalardan normalmiş sonradan 1 hafta ilerde gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?