- 18 Temmuz 2022
- 6.334
- 10.646
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #9.821
Masallah ya nasıl sevindim. Hep böyle rahat enerjik iştahlı olursun umarım. Bebisler de artık kilo almaya başlayacak. Yakında kilo ölçümünü de söylemeye başlayacak doktorlarımızKızlaaarrrrayyy bugün çok neşeli uyandımmm gittim güzel bir alışveriş yaptım kahvaltı için veeee aylar sonra ilk defa yumurta yedim bugün yumurta, ceviz, peynir, zeytin güzeeel bir kahvaltı yaptım nasıl mutluyum çook şükür birde ben çözdüm haftada 2 kere b12 iğnesi oluyorum o da bende çok bulantı yapıyor diğer günler genel olarak daha iyiyimm. Ayyy şu 2. Trimester rahatlığına kavuşalım artık hepimizzz
Ayy evet yaa artık hatrı sayılır gramda olacaklar tatlışlarım yaaMasallah ya nasıl sevindim. Hep böyle rahat enerjik iştahlı olursun umarım. Bebisler de artık kilo almaya başlayacak. Yakında kilo ölçümünü de söylemeye başlayacak doktorlarımız
Salı günü vermiştim, ertesi çarşamba çıktı sonuçKaç günde çıktı canım sonucun ben 4ünde verdim hala çıkmadı
Bizimki de yarın çıkar heraldee kaç gün olduSalı günü vermiştim, ertesi çarşamba çıktı sonuç
Çok şükür iyiyim canım hala koyu renk görüyorum arada ama bu eski kan yani birazcık tırsıyorum arada ama geçiyor hızlıcaİnşallah canım inşallah en güzeliyle gelecekler ben çok inanıyorumbugün nasılsın?
12. Haftadan sonra kullanılmıyor zaten, multivitamine geçiliyor. Belki onun içinde de folat vardır bakmadım ayrıntılıGünaydın kızlarbende bişey sorcam ben folik asit vitaminini nerdeyse hic almıyorum siz alıyormusunuz?
Çıkar bence, bize maksimum 10-12 gün demişlerdi, erken geldi sonuç. İlk gebeliğimde 15 iş günü dediler ve gerçekten 15 iş günü sonrası geldi, toplamda 20 gün falan olmuştu, çok üzülmüştümBizimki de yarın çıkar heraldee kaç gün oldu
Canım yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma hangi firmaya verdin?Salı günü vermiştim, ertesi çarşamba çıktı sonuç
difembahyaa Bu arada bu kalça çekme olayını ben de oğlumda çok yaşadım ama bayağı sonlara doğru yaşamıştım yani magnezyum kesinlikle iyi geliyor
kız hepiniz düzenli kullanıyormussunuzAllahtan bende 40 tane içmişim hic icmesem kötü olurmuş herhaldi
Burgen diye bir şirket sanırım, antetinde öyle yazıyor, testin adı cellfyCanım yazdıysan da kaçırmışım kusura bakma hangi firmaya verdin?
Ahahahahah benim kalçam değilde kuyruk sokumum ağrıyoro ne oluyormuş kız mı erkek mi canım sana da başından beri kız dedik ama şakacı bir erkek geliyor olmasın
Benim de pazartesi kontrolüm var, meraktayım. İyi haberler alalımBurdayimm ama iki doktor kontrolu arasi zaman gectikce biraz stresim artiyor ondan biraz sessiz kaldim. Kendimi daha iyi hissetmeye baslayinca, pek belirti de kalmayinca acaba her sey yolunda mi diye kendimi yiyorum, neyseki ki ptesi kontrolum var
Kızlaaarrrrayyy bugün çok neşeli uyandımmm gittim güzel bir alışveriş yaptım kahvaltı için veeee aylar sonra ilk defa yumurta yedim bugün yumurta, ceviz, peynir, zeytin güzeeel bir kahvaltı yaptım nasıl mutluyum çook şükür birde ben çözdüm haftada 2 kere b12 iğnesi oluyorum o da bende çok bulantı yapıyor diğer günler genel olarak daha iyiyimm. Ayyy şu 2. Trimester rahatlığına kavuşalım artık hepimizzz
Sabahtan beri yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum belki duyaniniz yasayaniniz vardır şu an 16 haftaligim ve vajinam böyle pıt pıt atıyor neden olur bu en son ilk haftalarda yaşamıştım bunu
Nete biraz baktım da ek belirti yoksa normal diyorCanım o bana arada oluyor, sızlıyor bazen böyle neden olduğu hakkında bilgim yok ama
Nete biraz baktım da ek belirti yoksa normal diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?