Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
ayy evet evet tam da baktığım isimler yaaa güzel ama yükü ağır isimler gerçekten

Kızlar merhabalar, cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? Birde hangi fotoğraf bacak arası??

Eklentiler

• IMG_20250616_150137.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2025-06-16-14-59-59-051_com.miui.mediaviewer.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2025-06-16-14-47-51-331_com.miui.mediaviewer.webp
    16 KB · Görüntüleme: 32
Gerçi sonuç bugün çıksa bile hemen öğrenemeyeceğiz ama olsun sonuç çıksın Sen ne zaman verdin kanı canımm
Geçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu var keşke bu hafta belli olsa inşallah sağlıklı haberler alalım

Doktorum da kıza benziyor dedi en son erkek de benziyor olabilir 2 hafta sonra bakalım dedi size göre nub teorisine göre nedir ? Tahminde bulunur musunuz??
Canım ben nub çok göremedim baş şeklinden öyle bir tahmin yaptım burdan okuduğum kadarıyla şimdi profesyonellerimiz gelir

Selam herkese. Bugün kontrole gittik, her şey yolunda. Cinsiyeti zaten fetal ile öğrenmiştik ama pipisini gösterdi doktor baya detaylı ultrason gibi bir şey yaptı, her uzvuna baktı, vitaminler aynen devam. 1 ay sonra görüşelim dedi ama tatilde olacağımız için 1.5 ay olacak ara, ben o kadar ara vermek istemiyorum ama bakalım belki gittiğim yerde kontrole giderim bi. Umarım herkes iyidir, iyi haberler almıştır

Geçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu var keşke bu hafta belli olsa inşallah sağlıklı haberler alalım
Belki seninki erken çıkar belli olmaz bu işler geç olsun güç olmasın güzel sonuç alalım
ayyy hadi bakalm senin de geliyor hayırlısıyla cinsiyet
Tey tey teyyyy gelsin artıkk
Ay hadi bakalim 1 saat dolmak üzere haber gelince bize de söyle
Bence kadın bana dönmeyecek ararsa söylerim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…