- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.021
ayy evet evet tam da baktığım isimler yaaaOlmaz mıııığğğğ bide etrafımda duyduysam o isimdeki çocukla kıyaslıyorum o çok yaramazdı şöyleydi böyleydi diyeerkek isimleri çok sert o yüzden böyle oluyor bence mesela poyraz rüzgar demir vs çok güzel isimler ama anlamına bakınca çocuğun mizacı öyle olur mu diye insan düşünüyor
Yaaa çok küçük müş daha sen bekleycn daha durgittiğimde 11+4 tü canım şimdi 12+1 olduk daha en az bir haftam varayy 16 temmuza da bir ay var bee arada git yaa çok uzun
Eveeett bekliyoruz sıramızıYaaa çok küçük müş daha sen bekleycn daha dur
Hadi inşallah heyecanlandımAradım kadını ama toplantıdaymış beni arayacak 1 saat içindedarlama zamanı geldi artık yetoo
Ayy hiç sorma kuzum 2 hafta sonu girdi araya yaa
Gerçi sonuç bugün çıksa bile hemen öğrenemeyeceğiz ama olsun sonuç çıksınHadi inşallah heyecanlandım
Geçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu varGerçi sonuç bugün çıksa bile hemen öğrenemeyeceğiz ama olsun sonuç çıksınSen ne zaman verdin kanı canımm
ayyy hadi bakalm senin de geliyor hayırlısıyla cinsiyetAradım kadını ama toplantıdaymış beni arayacak 1 saat içindedarlama zamanı geldi artık yetoo
MerhabalarKızlar merhabalar, cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? Birde hangi fotoğraf bacak arası??
Ay hadi bakalim 1 saat dolmak üzere haber gelince bize de söyleAradım kadını ama toplantıdaymış beni arayacak 1 saat içindedarlama zamanı geldi artık yetoo
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar merhabalar, cinsiyet tahmininde bulunur musunuz? Birde hangi fotoğraf bacak arası??
Doktorum da kıza benziyor dedi en son erkek de benziyor olabilir 2 hafta sonra bakalım dedi size göre nub teorisine göre nedir ? Tahminde bulunur musunuz??Merhabalarkız diye tahmin ettim, sanırım 2.fotoğraf bacak arası canım
Canım ben nub çok göremedim baş şeklinden öyle bir tahmin yaptım burdan okuduğum kadarıylaDoktorum da kıza benziyor dedi en son erkek de benziyor olabilir 2 hafta sonra bakalım dedi size göre nub teorisine göre nedir ? Tahminde bulunur musunuz??
Ara sor ya, benimki çıkmayınca eşime arattırmıştım. Tabii cevap size şu kadar günde çıkar zaten demiştik oluyor ama olsunBen bu Fetal DNA sonucu beklerken meraktan çatlamam inşallahgünler geçmiyor ya sanki firmayı arasam hızlandırırlar mı acaba yoksa bana gülerler mi
Belki seninki erken çıkar belli olmaz bu işlerGeçen hafta Salı günü verdim sabah, benim saydığıma göre 24 hazirana kadar yolu varkeşke bu hafta belli olsa inşallah sağlıklı haberler alalım
Tey tey teyyyy gelsin artıkkayyy hadi bakalm senin de geliyor hayırlısıyla cinsiyet
Bence kadın bana dönmeyecekAy hadi bakalim 1 saat dolmak üzere haber gelince bize de söyle
Bekliyorum tahminleriniziCanım ben nub çok göremedim baş şeklinden öyle bir tahmin yaptım burdan okuduğum kadarıylaşimdi profesyonellerimiz gelir
şimdi mesajını okudum kadının tekrar, yaklaşık 10 iş gününde sonucunuz gelecek yazmışAra sor ya, benimki çıkmayınca eşime arattırmıştım. Tabii cevap size şu kadar günde çıkar zaten demiştik oluyor ama olsun
Ay keşke hiç şansım yoktur bu konulardaBelki seninki erken çıkar belli olmaz bu işlergeç olsun güç olmasın güzel sonuç alalım
Tey tey teyyyy gelsin artıkk
Bence kadın bana dönmeyecekararsa söylerim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?