- 15 Mayıs 2022
- 1.748
- 2.202
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.081
Hahaha şimdi aradı bugün gelecek sonuçlar arasındaymış 8e kadar geliyor sonuçlar gelince atarım size dediver numarasini hep beraber darlayalim
oglum da 152 di canımKızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Aynen baya belli maşallahSelam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?Eki Görüntüle 3605285
14+1 evet kesin diye dusunup ilan edeyim mademKaç haftalık sizinki bencede erkek
Çok farklıiki kızınızın da uyumlu mu oldu farklı farklı mı
Yaa inşallah biz de kurtuluruz çok aminGünaydın canımherkezde aynı olurmu bilmyorum ama benim bulantım tam 4gün önce aniden bitti ve ilk kez evimde yemek yaptım oyüzden 15.haftadan sesleniyorum kızlar size aniden gecti
Hadi hayırlısı bakalım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah14+1 evet kesin diye dusunup ilan edeyim madem
Adıyla yaşasın canımAnlaşmak zorundaşaka bı yana da iki isim zaten ilki babalarimizin ismi aynı onu koyacaz ikinciyi de bana bıraktı zaten buldum ebcedde anlamı da güzeldi
Değiştirmeden o ismi kullan sen o zaman benimsersinkız vallah ilk cocuğuma ben koyamadım eşim koydu ve oyüzden busefer benim hakkım ben koycam ama eşime dedim senin onayınıda alıcam merak etmeama kızlar aklımda bi isim var bile inşallah kararımı değiştirmezsem
Kuzum ben hiç bişey göremiyorum hissedeyim diyorum o da gelmiyorKızlar biliyorum görüntü çok net değil maalesef doktorun cihazı hesap makinası gibi ama cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Ay cok şaşırdım ya doktor niye yırtıyo kağıdı. Özele gidiyorsun ayrıca yaptırmalari lazımyaa saol canımbence de yaaa çok saçma, yan odadaki doktora acilde gitmiştim onun cihazı nepnetti full hd ama çıkarırken ultrason kağıdını yırttı doktoruma da söyledim diğer doktorun cihazı daha net bunda göremiyorum ayarı bozuk galiba falan diye yoo aynı cihaz dedi ama yaptırmalılar bence bu gidişle doğumda görcem bebişimi yada doktorumu değiştircem. Doktoru da seviyorum ama cihazi sevmiyorum
inşallah teyzesiEvet, çok güzel canım ismiyle gelsin inşallahbiricik yavrun
öylemi cok seviliyormuş bu isimde burdaEn güzel ve en sevdigim isim
Adı gibi bal gibi ömrü olsun inşallah
ismiyle sesleniym bundan sonra ozamanDeğiştirmeden o ismi kullan sen o zaman benimsersinBebeğinle ismiyle konuş. Gittikçe o isim güzelleşiyor kullandıkça. Sonuçta bebeğinin ismi
Benim cok sevdigim isim kızımın ismiydi tekrar kızım olsa o isimden daha guzel isim bulurmuym bilmem senin yazinca sevindiminşallah teyzesi
öylemi cok seviliyormuş bu isimde burda
inşallah canım
ismiyle sesleniym bundan sonra ozamancok duygusal bişeymiş senin önceden kesin olan isim neydi bizimle paylaş kız sende
Ya maşallah sağlıkla gelsinannabelica sizden sonra Selahattin beye bende gittim ilk çocuk olunca cinsiyet için devleti bekleyemedimm Aralık anneleri bir kızda benden geliyoorrr bu arada cinsiyet tahmini için ultrason attığımda çoğunluk kız demişti bildinizz
canım şimdi gördüm isminin altında aselim meleğim yazıyor ilk cocuğunmuydu canım?Benim cok sevdigim isim kızımın ismiydi tekrar kızım olsa o isimden daha guzel isim bulurmuym bilmem senin yazinca sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?