Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
oglum da 152 di canım

Anlaşmak zorunda şaka bı yana da iki isim zaten ilki babalarimizin ismi aynı onu koyacaz ikinciyi de bana bıraktı zaten buldum ebcedde anlamı da güzeldi
Adıyla yaşasın canım Benim babamın adıyla ablamın kayınpederinin de ismi aynıydı. Ama iki kızı oldu

Değiştirmeden o ismi kullan sen o zaman benimsersin Bebeğinle ismiyle konuş. Gittikçe o isim güzelleşiyor kullandıkça. Sonuçta bebeğinin ismi

Ay cok şaşırdım ya doktor niye yırtıyo kağıdı. Özele gidiyorsun ayrıca yaptırmalari lazım

Evet, çok güzel canım ismiyle gelsin inşallah biricik yavrun
inşallah teyzesi
En güzel ve en sevdigim isim
Adı gibi bal gibi ömrü olsun inşallah
öylemi cok seviliyormuş bu isimde burda
inşallah canım
Değiştirmeden o ismi kullan sen o zaman benimsersin Bebeğinle ismiyle konuş. Gittikçe o isim güzelleşiyor kullandıkça. Sonuçta bebeğinin ismi
ismiyle sesleniym bundan sonra ozaman cok duygusal bişeymiş senin önceden kesin olan isim neydi bizimle paylaş kız sende

inşallah teyzesi

öylemi cok seviliyormuş bu isimde burda
inşallah canım

ismiyle sesleniym bundan sonra ozaman cok duygusal bişeymiş senin önceden kesin olan isim neydi bizimle paylaş kız sende
Benim cok sevdigim isim kızımın ismiydi tekrar kızım olsa o isimden daha guzel isim bulurmuym bilmem senin yazinca sevindim

Ya maşallah sağlıkla gelsin beklediğim kız haberi geldi sonunda eşitledik sayıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…