- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.061
13 haftalık canımSiz kaç haftalıktınız ?
Anladım canım bende 15 haftadayim ama ben haftaya yine giderim herhalde13 haftalık canım
Sayısal olarak bilmiyorum ben ama sakin sessiz bir kalp atışıydı benimki kızımda at koşuyor gibi sesler çıkıyordu oğlumda sakindi bu da erkek diye hissediyorum belirtiler de ona dairKızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Ben de bir süre takip ettim ama son muayenelerde doktor hiç kalp atımını söylemedi en son 145'ti 1 ay oldu. oğlum da tam hatırlamıyorum ama 140'ların altındaydı kesin yaniKızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Bende elimden gelse hep gidecem ama 2 çocuğum daha var okullar da kapanınca zor oluyor onlarla gitmesiAnladım canım bende 15 haftadayim ama ben haftaya yine giderim herhalde
Kalp atışı diyen de var canım ikili taramada beta değerine bakıp söyleyen de . Ben arkadaşımdan duymuştum o kız demişti fetal dna da öğrendim kız olduğunuKızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Benim oğlumda yavaştı ama bunda bayağı hızlı geldi bana da ondan sordum canım, sağlıkla gelsinler inşallahKalp atışı diyen de var canım ikili taramada beta değerine bakıp söyleyen de . Ben arkadaşımdan duymuştum o kız demişti fetal dna da öğrendim kız olduğunutesadüf olabilir tabi bilemiyorum
Kizlar heyecanlı oluyorsa demek kiSayısal olarak bilmiyorum ben ama sakin sessiz bir kalp atışıydı benimki kızımda at koşuyor gibi sesler çıkıyordu oğlumda sakindi bu da erkek diye hissediyorum belirtiler de ona dair
evet hem kısıtlı hem erkekler için teklikeli isimler ya,isminden etkilenir diye korkuyorumBizim erkek erkekte çok kısıtlı isimler ya
Bebeğim benim babamın da eşimin babasının adı da İbrahim ikinci isim olarak da Kayra koymayı düşünüyorum hemen belirledim ki kimse karışmasıneşimin de kulağı alışsın
İnşaallah hepimizinki sağlıkla gelsin kuzumİsmiyle gelsin inşallah kuzucuk, çok tatlı maşallah
annabelica sizden sonra Selahattin beye bende gittim ilk çocuk olunca cinsiyet için devleti bekleyemedimm Aralık anneleri bir kızda benden geliyoorrr bu arada cinsiyet tahmini için ultrason attığımda çoğunluk kız demişti bildinizz
Önümüzdeki ay daha neye bakcakmis doktorcugunuz erkek oldugunu cümle aleme gostermis yakışıklı daha napsinSelam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?Eki Görüntüle 3605285
Olabilir kızlar daha heyecanlı oluyor sanırımKizlar heyecanlı oluyorsa demek kiben normalde sormam yani ama bugün merak ettim hızlı geldi kulağıma ve hızlıymişda yavrum zaten
Malesef evet etki de edebiliyorevet hem kısıtlı hem erkekler için teklikeli isimler ya,isminden etkilenir diye korkuyorum
Genelde erkek bebek değişmiyor:)Selam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?Eki Görüntüle 3605285
Senim bebe sırtı dönük bence:)Olabilir kızlar daha heyecanlı oluyor sanırımbende bu zamana kadar hiç sormadım doktora
Bana da öyle geldiSenim bebe sırtı dönük bence:)
En güzel ve en sevdigim isimAsel
ayy duygulanıyom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?