Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
benim oğlumda her kontrolde 150 ustu cikiyor bugun de 155 'ti

Kızlaaar sonucumuz çıktııı çok şükür her şey yolunda doktorum cinsiyeti de arkadaşıma söyledii pasta siparişi verildii yetişirse yarına yetişemezse ertesi gün öğreneceğiz
Hadi gözünüz aydın canim benim saglikla geliyorlar ya bu hepsinden önemli
Hadi bakalim az kaldi o zaman cinsiyete

Hepimizin ayni yollardan gectigini gormek hep rahatlatiyor sagolun kizlar bebeler de ne yapacagini sasiracak belirti olsa suc olmasa suc insallah keyifleri yerindedir de biz de ikinci trimesterin tadini doya doya cikartiriz hem yaz da geldi
Annelik yükleniyooor böyle böyle çıldırdık iyiyiz çokk iyiyiz artık iyi enerji yayma zamanı

Teşekkürler bebeğim hepimizinki inşaallah bu arada dün AVM'de bebe mağazalarını gezdim belki bseler alırım diye sonra aklıma detaylı USG geldi alamadım
Bence iyi yapmışsın canım bende bekliyorum 20 22 hafta yapacakmışız detaylıyı yaparken de hep ne kadar hızlı büyüdklerini düşün ben galiba önce ateş ölçer biberon vs başlayacağım ama dayanamaz başlarsan alışverişe paylaşır mısın paslaşarak alalım senin araştırmalarını beğeniyorum ben

Öncelikle beğenin için çok teşekkür ederim kuzucum tabiki de haberlesiriz. Dediğin gbi basit şeylerden başlayalım dün magazaya bı girdik benimki hemen Park yataga pusete felan bakiyo onların fiyatı pahalı ya alalım çıksın aradan diyor dur dedim nabiyosun inşaallah şu detaylidan da sağlıklı olduğu haberini bı alalım hep birlikte ince düşünüp sık dokuyarak bakarız beraberce

Teşekkür ederimm canımmm çok şükür sen karar verdin mi verecek misin nipt testi
Kuzum galiba verecegiz bizde. Aslinda cok niyetim yok ama eşim verelim diyor verecegiz o nedenle. Ay saglikli olsunlar da..
Bide bu test sonuclarini beklerkenki stres ... ben o yüzden istemiyorum daha cok..

Kuzum galiba verecegiz bizde. Aslinda cok niyetim yok ama eşim verelim diyor verecegiz o nedenle. Ay saglikli olsunlar da..
Bide bu test sonuclarini beklerkenki stres ... ben o yüzden istemiyorum daha cok..
o testi yapmasam icim rahat etmiycekti ama yaptirdim inan stresten 3 gunde 3 yas yaşlandm zaten takıntılıym sonuclar cıkana kadar stres yapicam belli oldu
daha kanı verdim hastaneden ciktim esime soylenmeye basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…