- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.121
Erkek kafası onlarda hep aynıÖncelikle beğenin için çok teşekkür ederim kuzucum tabiki de haberlesiriz. Dediğin gbi basit şeylerden başlayalım dün magazaya bı girdik benimki hemen Park yataga pusete felan bakiyo onların fiyatı pahalı yaalalım çıksın aradan diyor dur dedim nabiyosun inşaallah şu detaylidan da sağlıklı olduğu haberini bı alalım hep birlikte ince düşünüp sık dokuyarak bakarız beraberce
Çok hoş çok anlamlı bi isim canım adıyla büyüsün inşallahAsel
ayy duygulanıyom galiba
Kuzu aslında ilk 1 hafta çabuk geçiyor da sonrası biraz zorladı benii bide cinsiyeti çok merak edinceKuzum galiba verecegiz bizde. Aslinda cok niyetim yok ama eşim verelim diyor verecegiz o nedenle. Ay saglikli olsunlar da..
Bide bu test sonuclarini beklerkenki stres ... ben o yüzden istemiyorum daha cok..
Teşekkür ederim hayatım iyiyiz. Evet bizimde sonuç çok şükür iyi geldiCanımm benim çok teşekkür ederimsen nasılsın vermiş miydin test hatırlayamadım kusura bakma cinsiyetin belli miydi
Aynen tecrübeli anneler bı el ativersin acemilereErkek kafası onlarda hep aynıbizimki bana bi haber atmış x ten ‘arabada bebek koltuğu olmadan bebeği hastane teslim etmeyecek’ diye sonrada linkler markalar falan alalım şunu hemen diye ay inşallah beraber eğlenerek hallederiz ve burda çok tecrübeli de var gereksiz şeyleri de almak istemiyorum boş yere
Aaaaa hayırlı uğurlu olsun güzelliklerle gelsin prensesimizTeşekkür ederim hayatım iyiyiz. Evet bizimde sonuç çok şükür iyi geldi
Tüm belirtiler, teoriler, takvimler, rüyalarım, hislerim erkek dedi vee kızımız olacağını öğrendik
Ben kız gibi düşündüm ama bildiğimden değil hissiyatEki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
Ayyy şahane bir haber sağlıkla gelsin mini minnoş piremsesssTeşekkür ederim hayatım iyiyiz. Evet bizimde sonuç çok şükür iyi geldi
Tüm belirtiler, teoriler, takvimler, rüyalarım, hislerim erkek dedi vee kızımız olacağını öğrendik
Bence de kız canım sağlıkla gelsinEki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
Teşekkür ederiz güzel teyzesi hepimizin inşallahhhBen kız gibi düşündüm ama bildiğimden değil hissiyat
Ayyy şahane bir haber sağlıkla gelsin mini minnoş piremsesss
Teşekkür ediyoruz canımız, güzel teyzemizAaaaa hayırlı uğurlu olsun güzelliklerle gelsin prensesimiz
Bak o konuda daAynen tecrübeli anneler bı el ativersin acemilereduyuruluuuur
cumartesi gunu gidicem canım bu cuma gittigim de tahmin yürüttü %55 erkek dedi bakalm saglıktan çok çektik o yuzden saglıklı olsunda kız erkek fark etmezcanım benim yainşallah gönlünden gecen olur nezaman randevun peki merak ettim şimdi kız mı erkek mii
Maşallah canım sağlıkla gelsin güzellikle büyütünTeşekkür ederim hayatım iyiyiz. Evet bizimde sonuç çok şükür iyi geldi
inşallah canım demi çok hoş içimi ısıtıyorÇok hoş çok anlamlı bi isim canım adıyla büyüsün inşallah
merakla beklicez canım ozaman doktorun nedicek bakalımcumartesi gunu gidicem canım bu cuma gittigim de tahmin yürüttü %55 erkek dedi bakalm saglıktan çok çektik o yuzden saglıklı olsunda kız erkek fark etmez
Eki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
Canım benim ya duygulandım bendeinşallah canım demi çok hoş içimi ısıtıyor
merakla beklicez canım ozaman doktorun nedicek bakalım
Çok teşekkür ederiz canım benimm hepimiz inşallahhhMaşallah canım sağlıkla gelsin güzellikle büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?