Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Melek annesii evet zamanla yapacağız ve herşey çok güzel ilerleyecek eminim işte ben ufak tefek çıkarayım diyorum inan bi kere de yüklenemeyeceğim her ay az az ufaktan yapayım diye ama detaylı sonrası inşallah tam başlarım

Canım Tabi tatlım ay ay almak faydalı aslında ekonomi malum, hiç kolay değil gerçekten, öyle tatlı şeyler var ki, hastane çıkışo beğendim geçen gün hatta alsam mı almasam mı karar veremedim çok da iyi bir fiyatı vardı sonra azıcık daha sabret dedim kendime tulum alabilirsin bence indirimde buldukça hele alıyordum ben, yine öyle yaparım herhalde çoğu şeyini zaten teyzeleri aldı benim, odasını anneannesi falan derken her şeyi var gibi ama yine de alışveriş yapacağım ben, emzik alacağım baştan, sonra biberon falan almamıştım mesela bunlara bakacağım, kız olursa hele çok şey alacağım pastel tonlarda pembe şeyler

Listeye ekleyeyim canım değişmez bu baya belli maşallah

O kadar çok bakıp bişey goremediyse kızdır o

Ay içim bi hoş oldu ya hastane çıkışını almış anneciğim peygamber sünnetidir demiş kızda olsa erkekte olsa beyaz giysin diye ben işte şu beslenme, banyo, bakım ürünlerinden başlarım galiba

Hic bakmadım desem kalp atış hızına

Ayy evet ya, insanın içi gidiyor tabi canım onları alabilirsin, hepsini son zamana bırakmak yorar da yavaş yavaş almaya başlayabilirsin

Kızlaaar sonucumuz çıktııı çok şükür her şey yolunda doktorum cinsiyeti de arkadaşıma söyledii pasta siparişi verildii yetişirse yarına yetişemezse ertesi gün öğreneceğiz
Çok şükür canım ya yetişsin ama nolur çoook merak ediyorum

Neden detaylı bekliyorsun anlamadım canım bende geçenlerde alcktım doktorum erken herşey için dedi

Kızlaaar sonucumuz çıktııı çok şükür her şey yolunda doktorum cinsiyeti de arkadaşıma söyledii pasta siparişi verildii yetişirse yarına yetişemezse ertesi gün öğreneceğiz

Ayy hadi bakalım canımmmm ben de çok merak ediyorum gerçekten en az senin kadar diyebilirim

Teşekkürler bebeğim hepimizinki inşaallah bu arada dün AVM'de bebe mağazalarını gezdim belki bseler alırım diye sonra aklıma detaylı USG geldi alamadım
Bence kötüyü düşünme canım. İçinden geliyorsa almalısın. Hamilelik böyle tatsız olur. Çok abartmazsin belki ama ufak ufak almakta da fayda var. Hamilelikten keyif almak hayal kurmaktan korkmamak lazım

Bence kötüyü düşünme canım. İçinden geliyorsa almalısın. Hamilelik böyle tatsız olur. Çok abartmazsin belki ama ufak ufak almakta da fayda var. Hamilelikten keyif almak hayal kurmaktan korkmamak lazım

Ben de böyle düşünüyorum, ben de detaylıyı bekliyorum ama bu demek değil almayacağım zaten doğuma gideceğim muhakkak alışveriş yapacağım yani

Ayy evet ya, insanın içi gidiyor tabi canım onları alabilirsin, hepsini son zamana bırakmak yorar da yavaş yavaş almaya başlayabilirsin
Aynen hayatım bakıyorum zorlu morlu ama hızlı da geçiyor zaman. O yüzden başlamaya karar verdik kendimizi zorlamayalım diye sende de kız hissediyorum ben hep ya hislerim bende pek çalışmasa da etrafıma daha faydalı oluyor

reflü yatagı bizim çok işimize yaradı aşırı kusan bir cocugum vardı cunku
elektrikli sut sagma pompası cok cok işime yaradı ama o dogumdan sonra lazımsa eger o zaman alınması cok daha mantıklı
emzik hic vermedim bilgim yok
biberonda avent almstm cokta memlundum ama boykot oldugu icin ondan almıycam baska biberon da bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim
patikli pijamalardan cok almıstım 1 defa giyindi bazıları etiketli asla olmadı cok cabuk boyu uzadı bu sefer ya buyuk alırım yada patikli cok almam
ince battaniye en az 3 tane olmalı
müslin bez de en az 3 tane olmalı
burun aspiratörü cok lazim olan hayat kurtaran birsey nerdeyse
bebek bezi stogu yapmak isterdim ama onuda bebek seciyor malesef slepyy pisik yapti molfix iyi gelmişti
gogus ucu yarasından mastit olup hastanede yatan birisiyim garmastan pomat krem ve gogus kalkanı hayat kurtarıcı
hastane de kullanmak icin depend almstm memlundum
hastane cantasi icin tul keseler alip bebek kiyafetleri takim olarak ve her keseye 1 bebek bezi koyarak valizi duzenledim annem icim cok kolay olmustu o keseleri tekrardan kullanicam ve dogum icin de etamin sablonu işledim keseye oyle verdim dogumhaneye hemsireler cok begenmisti
gogus pedi cok lazim olucak ve sut sagma posetleri insallah hepimizin bol bol sütleri olursüt arttırıcı olarakta bestlak damla cok iyi kesin hastane cantamda bulundurucam
Aklıma gelenleri yazayım dedim insallah karışık olmamıstir zaten alisveriler baslayinca fikir alısverislerimizde baslar daha heyecanlı olur

Herkeşler bana kızçe hissediyor, eşime diyorum buradaki arkadaşlarım öyle diyor diye sanırım ben de öyle hissediyorum o erkek hissediyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…