- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.141
Melek annesii@cezerye_ şöyle ki canım bana en çok doğum sonrası süt sağma makinesi lazım oldu, göğüs uçlarım çok yara olmuştu lansinoh krem ve gümüş kapak kullandım, onun haricinde maalesef ki bebeğim eve gelemediği için diğer eşyaları duruyor.
Hastane içinde en çok günlük depend bez külot tarzı ped var muhakkak şimdiden bile indirimden alabilirsiniz ben çok kullandım, çok rahat etmiştim. Aklıma şimdilik bunlar geliyorannabelica bebek için olanları daha iyi anlatacaktır
Zaman yaklaştıkça liste de yaparız zaten, henüz bir şey almadım ben detaylı bir geçsin alacağım sanki büyüsü bozulacak gibi hissediyorum alırsam değişik bir his var işte
Melek annesiievet zamanla yapacağız ve herşey çok güzel ilerleyecek eminim işte ben ufak tefek çıkarayım diyorum inan bi kere de yüklenemeyeceğim her ay az az ufaktan yapayım diye ama detaylı sonrası inşallah tam başlarım
Listeye ekleyeyim canım değişmez bu baya belli maşallahSelam herkese, ben duzenli takip edip yazmaya firsat bulamayanlardanim. Bugun cinsiyet ogrendik, erkek dedi doktor ama kesin mi diince onumuzdeki ay bakariz yine dedi ama asagidan gorsellerde baya net gibi geldi bana siz ne diyosunuz?Eki Görüntüle 3605285
O kadar çok bakıp bişey goremediyse kızdır oKızlar bende muayeneden çıktım ve bebeğim göstermedi cinseyetini ya doktorum bayağı uzun baktı aslında ama yok yani. Ama her şeyimiz çok güzel gidiyor çok şükür önemli olan o benim için112 gram olmuşuz, bacaklarını hareket ettiriyordu bacak arası gözüküyordu aslında ama doktorum bir şey demedi emin olamadi yani çok heyecanlanmiştim :/ neyse o iyi olsunda artık bir dahaki sefere
Ay içim bi hoş olduCanımTabi tatlım ay ay almak faydalı aslında ekonomi malum, hiç kolay değil gerçekten, öyle tatlı şeyler var ki, hastane çıkışo beğendim geçen gün hatta alsam mı almasam mı karar veremedim çok da iyi bir fiyatı vardı sonra azıcık daha sabret dedim kendime tulum alabilirsin bence indirimde buldukça hele alıyordum ben, yine öyle yaparım herhalde çoğu şeyini zaten teyzeleri aldı benim, odasını anneannesi falan derken her şeyi var gibi ama yine de alışveriş yapacağım ben, emzik alacağım baştan, sonra biberon falan almamıştım mesela bunlara bakacağım, kız olursa hele çok şey alacağım pastel tonlarda pembe şeyler
Hic bakmadım desem kalp atış hızınaKızlar ya bu bebeklerin kalp atış hızı hakkında da cinsiyet yorumluyorlar ya o doğru mu acaba140 in üstünde kız altında olursa erkek falan diyorlar o konuda yorumunuz nedir merak ettim benim oğlumda 120 130 araligindaydi bu da 167 çıktı bugün
Ay içim bi hoş olduya hastane çıkışını almış anneciğim peygamber sünnetidir demiş kızda olsa erkekte olsa beyaz giysin diye ben işte şu beslenme, banyo, bakım ürünlerinden başlarım galiba
ayy siz yazınca daha bi güzel geliyorCanım benim ya duygulandım bendeiçine sinmiş demek isim sağlıkla gelsin Asel prenses
Erkek sanki birşey dedi mi doktor
Evet ya yazmayanlari dürtelim böyle hep ben yapmayayımkızlar listeye baktımda şimdi daha önce hamiş kalan annelerin bazıları hic yazmıyor galiba bi kacıda daha öğrenemedimi burdan bi sesleniym istedim @bahrklbkler @ugurluceyli @evhamlikurabiyee @lunariaaa @belisamaa
Çok şükür canım ya yetişsin ama nolur çoook merak ediyorumKızlaaar sonucumuz çıktııı çok şükür her şey yolundadoktorum cinsiyeti de arkadaşıma söyledii pasta siparişi verildii yetişirse yarına yetişemezse ertesi gün öğreneceğiz
Neden detaylı bekliyorsun anlamadım canım bende geçenlerde alcktım doktorum erken herşey için dediÖncelikle beğenin için çok teşekkür ederim kuzucum tabiki de haberlesiriz. Dediğin gbi basit şeylerden başlayalım dün magazaya bı girdik benimki hemen Park yataga pusete felan bakiyo onların fiyatı pahalı yaalalım çıksın aradan diyor dur dedim nabiyosun inşaallah şu detaylidan da sağlıklı olduğu haberini bı alalım hep birlikte ince düşünüp sık dokuyarak bakarız beraberce
Kızlaaar sonucumuz çıktııı çok şükür her şey yolundadoktorum cinsiyeti de arkadaşıma söyledii pasta siparişi verildii yetişirse yarına yetişemezse ertesi gün öğreneceğiz
Bence kötüyü düşünme canım. İçinden geliyorsa almalısın. Hamilelik böyle tatsız olur. Çok abartmazsin belki ama ufak ufak almakta da fayda var. Hamilelikten keyif almak hayal kurmaktan korkmamak lazımTeşekkürler bebeğim hepimizinki inşaallah bu arada dün AVM'de bebe mağazalarını gezdim belki bseler alırım diye sonra aklıma detaylı USG geldi alamadım
Eşinle isminizden ortak geceler falan bulsanız öyle şeyler yapıyorlar bazen güzel isimler çıkıyor
Bence kötüyü düşünme canım. İçinden geliyorsa almalısın. Hamilelik böyle tatsız olur. Çok abartmazsin belki ama ufak ufak almakta da fayda var. Hamilelikten keyif almak hayal kurmaktan korkmamak lazım
Aynen hayatım bakıyorum zorlu morlu ama hızlı da geçiyor zaman. O yüzden başlamaya karar verdik kendimizi zorlamayalım diyeAyy evet ya, insanın içi gidiyortabi canım onları alabilirsin, hepsini son zamana bırakmak yorar da yavaş yavaş almaya başlayabilirsin
Aynen hayatım bakıyorum zorlu morlu ama hızlı da geçiyor zaman. O yüzden başlamaya karar verdik kendimizi zorlamayalım diyesende de kız hissediyorum ben hep ya hislerim bende pek çalışmasa da etrafıma daha faydalı oluyor
Kız görüyorum ben canım. Sen bugün de mi gittin hastaneyeEki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?