Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok şükür canım ya yetişsin ama nolur çoook merak ediyorum

Ayy hadi bakalım canımmmm ben de çok merak ediyorum gerçekten en az senin kadar diyebilirim
Ayyy kızlar bende merak ediyordum ama artık yârın öğreneceğimi bildiğim için sakinleştim ama eşimmmm allahımmm bu kadar merak edeceğini düşünmemiştim arkadaşımı arayıp darladı pastaneye gidelim öğrenelim diyor aşırı sabırsızzz zor dizginledim

Bak o konuda da annabelica ve @difembahyaa ya çok güveniyorum
Şimdi bana doğuma kadar sorduğunuz birçok şeye ben gereksiz almayın dicem. Ama ilk bebekte de bir sürü şey alıyor insan tutamiyor kendini. O kadar gereksiz şeyler almışım ki ben ama dinler misiniz bilmem süreç içinde fikirlerimi söylerim zaten

Omg pastane gidip ögrenmemi Bende burdayım heycan yaptım ha hemen yaz yarın

Ben dinlerim çok görüyorum çünkü kişilerde hiç kullanılmayan sadece evde yer kaplayan eşya. Eşya köleliğine karşıyımda ben ben galiba hepsini soracağım ablama kalsa herşeyi al diyor doğurdu büyüttü hala heyecanı bitmedi anlamadım

Ay üşenmemiş yazmışsın valla emegine sağlık daha yeni bu curcunadan çıkmıştım şimdi bi yenidoğan stresi yüklendi bana. Süt sağma ve reflü yatağı deyince korktum nedense

Çok haklı ya ben bir saniye duramazdim bu parti işi bana göre değil

Bizden Ni-hal ismi çıkıyor eşim baya benimsedi öyle seviyorda de ben sanki kararsız gibiyim
Nihal çok güzel ama ya çok da zarif bir isim bence karar vedikten sonra isim hemen benimseniyor. Kararsiz olunca her isim uzak geliyor insana. Nihalde kararlı olun siz

Ya valla helal olsun iyi dayanıyorsun ben çok sabırsız biriyim meraktan çatlarım bu cinsiyet partileri hiç bana göre değil

Ayy harikasın bu çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…