- 16 Aralık 2016
- 3.427
- 3.579
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.161
sen hep bana erkek dedinErkek sanki birşey dedi mi doktor
Çok şükür canım ya yetişsin ama nolur çoook merak ediyorum
Ayyy kızlar bende merak ediyordum ama artık yârın öğreneceğimi bildiğim için sakinleştim ama eşimmmmAyy hadi bakalım canımmmmben de çok merak ediyorum gerçekten en az senin kadar diyebilirim
Bizden Ni-hal ismi çıkıyor eşim baya benimsedi öyle seviyordaEşinle isminizden ortak geceler falan bulsanız öyle şeyler yapıyorlar bazen güzel isimler çıkıyor
Şimdi bana doğuma kadar sorduğunuz birçok şeye ben gereksiz almayın dicem. Ama ilk bebekte de bir sürü şey alıyor insan tutamiyor kendini. O kadar gereksiz şeyler almışım ki ben
Kıza benzettim cnmEki Görüntüle 3605387 arkadaşlar tahmin alabilir miyimm
Omg pastane gidip ögrenmemiAyyy kızlar bende merak ediyordum ama artık yârın öğreneceğimi bildiğim için sakinleştim ama eşimmmmallahımmm bu kadar merak edeceğini düşünmemiştim arkadaşımı arayıp darladı pastaneye gidelim öğrenelim diyor aşırı sabırsızzz zor dizginledim
Ortak heceler yazmak istedim ya ne yazmışım ben kendime güldümEşinle isminizden ortak geceler falan bulsanız öyle şeyler yapıyorlar bazen güzel isimler çıkıyor
Ben dinlerimŞimdi bana doğuma kadar sorduğunuz birçok şeye ben gereksiz almayın dicem. Ama ilk bebekte de bir sürü şey alıyor insan tutamiyor kendini. O kadar gereksiz şeyler almışım ki benama dinler misiniz bilmem süreç içinde fikirlerimi söylerim zaten
Oda güzel anlama çıktı dermişimOrtak heceler yazmak istedim ya ne yazmışım ben kendime güldüm
Yarın akşam burada bende cinsiyet müjjjjdemiiiii vereceğimmm kızlaaarOmg pastane gidip ögrenmemiBende burdayım heycan yaptım ha hemen yaz yarın
Evet ortak gecelerOrtak heceler yazmak istedim ya ne yazmışım ben kendime güldüm
Ay üşenmemiş yazmışsın valla emegine sağlıkreflü yatagı bizim çok işimize yaradı aşırı kusan bir cocugum vardı cunku
elektrikli sut sagma pompası cok cok işime yaradı ama o dogumdan sonra lazımsa eger o zaman alınması cok daha mantıklı
emzik hic vermedim bilgim yok
biberonda avent almstm cokta memlundum ama boykot oldugu icin ondan almıycam baska biberon da bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim
patikli pijamalardan cok almıstım 1 defa giyindi bazıları etiketli asla olmadı cok cabuk boyu uzadı bu sefer ya buyuk alırım yada patikli cok almam
ince battaniye en az 3 tane olmalı
müslin bez de en az 3 tane olmalı
burun aspiratörü cok lazim olan hayat kurtaran birsey nerdeyse
bebek bezi stogu yapmak isterdim ama onuda bebek seciyor malesef slepyy pisik yapti molfix iyi gelmişti
gogus ucu yarasından mastit olup hastanede yatan birisiyim garmastan pomat krem ve gogus kalkanı hayat kurtarıcı
hastane de kullanmak icin depend almstm memlundum
hastane cantasi icin tul keseler alip bebek kiyafetleri takim olarak ve her keseye 1 bebek bezi koyarak valizi duzenledim annem icim cok kolay olmustu o keseleri tekrardan kullanicam ve dogum icin de etamin sablonu işledim keseye oyle verdim dogumhaneye hemsireler cok begenmisti
gogus pedi cok lazim olucak ve sut sagma posetleri insallah hepimizin bol bol sütleri olursüt arttırıcı olarakta bestlak damla cok iyi kesin hastane cantamda bulundurucam
Aklıma gelenleri yazayım dedim insallah karışık olmamıstir zaten alisveriler baslayinca fikir alısverislerimizde baslar daha heyecanlı olur
Evet evet hep erkek dedim sana şimdi yine erkek gibi gördüm fotoğrafta dasen hep bana erkek dedindoktor %55 erkek dedi cumartesi tekrar cagirdi netlestirmek icin
Çok haklı ya ben bir saniye duramazdim bu parti işi bana göre değilAyyy kızlar bende merak ediyordum ama artık yârın öğreneceğimi bildiğim için sakinleştim ama eşimmmmallahımmm bu kadar merak edeceğini düşünmemiştim arkadaşımı arayıp darladı pastaneye gidelim öğrenelim diyor aşırı sabırsızzz zor dizginledim
Nihal çok güzel ama ya çok da zarif bir isim bence karar vedikten sonra isim hemen benimseniyor. Kararsiz olunca her isim uzak geliyor insana. Nihalde kararlı olun sizBizden Ni-hal ismi çıkıyor eşim baya benimsedi öyle seviyordade ben sanki kararsız gibiyim
Heyecanla bekliyoruzYarın akşam burada bende cinsiyet müjjjjdemiiiii vereceğimmm kızlaaaranında bilgi akışı sağlarım sizeee
Ya valla helal olsun iyi dayanıyorsun ben çok sabırsız biriyim meraktan çatlarım bu cinsiyet partileri hiç bana göre değilAyyy kızlar bende merak ediyordum ama artık yârın öğreneceğimi bildiğim için sakinleştim ama eşimmmmallahımmm bu kadar merak edeceğini düşünmemiştim arkadaşımı arayıp darladı pastaneye gidelim öğrenelim diyor aşırı sabırsızzz zor dizginledim
Ayy harikasın bu çok iyi oldureflü yatagı bizim çok işimize yaradı aşırı kusan bir cocugum vardı cunku
elektrikli sut sagma pompası cok cok işime yaradı ama o dogumdan sonra lazımsa eger o zaman alınması cok daha mantıklı
emzik hic vermedim bilgim yok
biberonda avent almstm cokta memlundum ama boykot oldugu icin ondan almıycam baska biberon da bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim
patikli pijamalardan cok almıstım 1 defa giyindi bazıları etiketli asla olmadı cok cabuk boyu uzadı bu sefer ya buyuk alırım yada patikli cok almam
ince battaniye en az 3 tane olmalı
müslin bez de en az 3 tane olmalı
burun aspiratörü cok lazim olan hayat kurtaran birsey nerdeyse
bebek bezi stogu yapmak isterdim ama onuda bebek seciyor malesef slepyy pisik yapti molfix iyi gelmişti
gogus ucu yarasından mastit olup hastanede yatan birisiyim garmastan pomat krem ve gogus kalkanı hayat kurtarıcı
hastane de kullanmak icin depend almstm memlundum
hastane cantasi icin tul keseler alip bebek kiyafetleri takim olarak ve her keseye 1 bebek bezi koyarak valizi duzenledim annem icim cok kolay olmustu o keseleri tekrardan kullanicam ve dogum icin de etamin sablonu işledim keseye oyle verdim dogumhaneye hemsireler cok begenmisti
gogus pedi cok lazim olucak ve sut sagma posetleri insallah hepimizin bol bol sütleri olursüt arttırıcı olarakta bestlak damla cok iyi kesin hastane cantamda bulundurucam
Aklıma gelenleri yazayım dedim insallah karışık olmamıstir zaten alisveriler baslayinca fikir alısverislerimizde baslar daha heyecanlı olur
kız siz eşinle neye karar verdiniz kızının ismi ne olcakNihal çok güzel ama ya çok da zarif bir isim bence karar vedikten sonra isim hemen benimseniyor. Kararsiz olunca her isim uzak geliyor insana. Nihalde kararlı olun siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?