Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
yaa öyle inan hepsine acaba mı diyorum
Galiba kalacak zaten evde Nihal diye geziniyoruz artık
Yaa çok sevindim buna Ailelere falan söylerseniz olumsuz birşey diyen olursa da duymayın bence. Babam benim ilk kızımın adını demode buldu mesela ben karışma dedim kararımızdan vazgeçmedik. İnsanlar illaki yorum yapıyor. Ama en güzelini anne baba bilir adıyla yaşasın nihal kuzusu

Yaptırmazsan da sanki yine evham yapacak gibisin canım sen. Sanki bir on gün stres yaşayıp sonra oh çekmek daha iyi olacak senin için

Kolaylıklar diliyorum canım şükür benim iş yoğun değil bu aralar, enerjimde daha iyi. biraz toparladım gibi kendimi de son haftalarda saldığım evi de
Ay canım hangimizde yokki o salma benim sağolsun eşim yapıyor her şeyi birkaç gündür lekelenmem olduğundan beri bende çok mutsuz değilim bu durumdan açıkçası

Kalsın bence yazmaya başlarsan beni de ekle işte motivasyon oluyor bakana fikir falan olur

Onlar benden önce benimsedi yeni nesil isimlerdense bunları tercih ediyorlarda teşekkür ederiz güzel teyzesi motivasyonun ve güzel dileklerin için

Ay canım hangimizde yokki o salma benim sağolsun eşim yapıyor her şeyi birkaç gündür lekelenmem olduğundan beri bende çok mutsuz değilim bu durumdan açıkçası
Ay kuzum yapıyor benimki de ne yapma ama çamaşır asmış şimdi görseniz yerle bir. kırmayayım deyip müdahale de etmiyorum içime fenalık basıyor baktıkça

Pamlok gözün aydın canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına hayırlısıyla kucağına al inşallah canımsın cinsiyet için de helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum hayatta bekleyemezdim
Ayy aşkım ben çok sabırlı bir insanım genel olarak bir gün daha sabreceğim artık
annabelica yok kızzz aklımızda kız için bir kaç isim var erkek olursa da düşünürüz artık göksu ismini de çok severim bu arada

Teşekkür ederim canım. Sizin isim de çabuk gelecek o zaman çok da kararsız değilsiniz ben senin yerinde olsam uykusuzdum bu gece saatler zor geçerdi Gerçekten sabırlıymışsın

ben eskisehir de yaptırdım 25 30 gune cikiyormus sonuc ben napayım ya sen yaptır 10 gunr ogren icin rahat etsin en azindan canim

annabelica Valla ben de dinlerim. Hem çok eşyayı sevmem. Hem lojmanda oturuyoruz ev küçük. Hem de eşimin işinden dolayı sık tayin görüp taşınıyoruz. Ha bir de ikiz benim yavrularım zaten ister istemez biraz fazla eşya olacak. O yüzden gereksizleri söyleyecek birine aşırı ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…