- 31 Ocak 2025
- 685
- 836
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.201
Evet canim çünkü bu hafta 2 kere kanamam oldu diğerlerine acilde gitmiştim bugun de kendi doktoruma gitmek istedim o yuzden biraz sık oldu bu aralarKız görüyorum ben canım. Sen bugün de mi gittin hastaneye
Yaa çok sevindim bunayaa öyle inan hepsine acaba mı diyorum
Galiba kalacak zaten evde Nihal diye geziniyoruz artık
Yaptırmazsan da sanki yine evham yapacak gibisin canım sen. Sanki bir on gün stres yaşayıp sonra oh çekmek daha iyi olacak senin içinAy cok benziyor huyumuz desene.. bende öyleyim iste. Yapmayip bu sekilde devam etsek de tamamım ama bir yandan da yaptırmak istiyorum bebegimin güzel haberlerini almak istiyorum. Ama test sonucu çıkana kadar nerdeyse 10 gün geçiyor rahat. O süreçte bin tane teori üretirim strese girerim..
Ay canım hangimizde yokki o salmaKolaylıklar diliyorum canımşükür benim iş yoğun değil bu aralar, enerjimde daha iyi. biraz toparladım gibi kendimi de son haftalarda saldığım evi de
Kalsın bence yazmaya başlarsan beni de ekleKızlar sizce isimleri listeye yazalım mı. Yazılmasını istemezseniz listeden kaldıracağım. Bazen paylasilmak istenmiyor. Hissedilen cinsiyeti de çok az kişi yazmıştı kaldırdım o yüzden. İsim kısmı dursun mu. Size danışıp da ona göre karar vereyim dedim. Gönlüm kaldırmaktan yana çünkü muhtemelen bir çok kişi yazdirmayacak
Biz bacak arası görmüyoruz canım nub ve kafasina bakıyoruz o da kesin değil zaten. Pipi varsa erkektir tabiAyy kızlar hepiniz kiz yazmışsınız doktor sanki bi çıkıntı gördüm erkek gibi ama belli değil tam dedi hadi bakalım kiz mi olacak erkek mi bekliyip gorucezcezerye_ @difembahyaa @Azraemre annabelica Pamlok A Amelia-
Onlar benden önce benimsedi yeni nesil isimlerdense bunları tercih ediyorlardaYaa çok sevindim bunaAilelere falan söylerseniz olumsuz birşey diyen olursa da duymayın bence. Babam benim ilk kızımın adını demode buldu mesela ben karışma dedim kararımızdan vazgeçmedik. İnsanlar illaki yorum yapıyor. Ama en güzelini anne baba bilir adıyla yaşasın nihal kuzusu
Ya hadi yazalım o zaman bence şimdidenKalsın bence yazmaya başlarsan beni de ekleişte motivasyon oluyor bakana fikir falan olur
Ay kuzum yapıyor benimki de ne yapma amaAy canım hangimizde yokki o salmabenim sağolsun eşim yapıyor her şeyi birkaç gündür lekelenmem olduğundan beri bende çok mutsuz değilim bu durumdan açıkçası
Kararsızım diyordun ama hemen de isim konuldu ailelere söylendi bileOnlar benden önce benimsedi yeni nesil isimlerdense bunları tercih ediyorlardateşekkür ederiz güzel teyzesi motivasyonun ve güzel dileklerin için
Ayy aşkım ben çok sabırlı bir insanım genel olarakPamlok gözün aydın canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına hayırlısıyla kucağına al inşallah canımsın cinsiyet için de helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum hayatta bekleyemezdim
Canım açıkçası çok anladığımdan değil benim zarif göründü bana bebiş ondan dedimAyy kızlar hepiniz kiz yazmışsınız doktor sanki bi çıkıntı gördüm erkek gibi ama belli değil tam dedi hadi bakalım kiz mi olacak erkek mi bekliyip gorucezcezerye_ @difembahyaa @Azraemre annabelica Pamlok A Amelia-
Bizimki söylüyor her yerde herkes biliyorKararsızım diyordun ama hemen de isim konuldu ailelere söylendi bile
Teşekkür ederim canım. Sizin isim de çabuk gelecek o zaman çok da kararsız değilsinizAyy aşkım ben çok sabırlı bir insanım genel olarakbir gün daha sabreceğim artık
annabelica yok kızzz aklımızda kız için bir kaç isim var erkek olursa da düşünürüz artık göksu ismini de çok severim bu arada
Yaa ne tatlı anılar bunlar şükürler olsunBizimki söylüyor her yerde herkes biliyormilletin içinde bakıp bakıp Nihal ne yapıyor diyor
Ay inşallah hayatım inşallahhhYaa ne tatlı anılar bunlar şükürler olsunBenim eşim de öyle hemen ismini kullanmaya alıştık. Sağlıkla alalım kucağımıza
ben eskisehir de yaptırdım 25 30 gune cikiyormus sonucAy cok benziyor huyumuz desene.. bende öyleyim iste. Yapmayip bu sekilde devam etsek de tamamım ama bir yandan da yaptırmak istiyorum bebegimin güzel haberlerini almak istiyorum. Ama test sonucu çıkana kadar nerdeyse 10 gün geçiyor rahat. O süreçte bin tane teori üretirim strese girerim..
Ben dinlerimçok görüyorum çünkü kişilerde hiç kullanılmayan sadece evde yer kaplayan eşya. Eşya köleliğine karşıyımda ben ben galiba hepsini soracağım ablama kalsa herşeyi al diyor doğurdu büyüttü hala heyecanı bitmedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?