Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kötünün iyisi o zaman beklicez 3e kadar 🤣 bakalım eşitliği bozacak misin. Gerçi Sunsun9 Sunsun9 söyler birazdan o bozmuş olacak eşitliği senden önce
Valla 17 di, 15 e aldım daha erken yokmuş olsa gitcem 🤣🤣

Canım maşallah öncelikle 🧿
Bana kız gibi geldi

😍🤣
Doktor kız tahmininde bulundu ❤️😍Bacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu 🥰 yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi

Doktor kız tahmininde bulundu ❤️😍Bacak arasını net gösterdi. Gördüm bomboştu 🥰 yine de kesinleşmesi için 16. Haftayı bekleyelim dedi
Yok doğmasını bekleyelim deseydinn🙈 ayy inşallah banada öyle bir şey demez İstanbula gidicem 1 ay yokum iyi bak derim1🤣🤣
Sağlıkla gelsin minnoşun 🥰

:-) :-)
Screenshot_20250616-184607_Instagram.webp

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda. 1. Trimesterı bitirdik. Doktor cinsiyet konusunda yorum yaptı. Bacak arasını çok net gördük ama ultrason görüntülerinde yok maalesef. Sizde bir yorum yapın bakalım nub ve skulla göre neler diyeceksiniz 🥰
Erkeğe benzettim 🤭

Benim doktorum 15-16-17 den birinde gel üçlü test yapayım dedi. Üçlüde hata payı çok ama yaptıracağım yine de ne zararı olabilir ki ☺️ 20-24 arası da detaylı oluyor diye hatırlıyorum. Bir sonraki muayene detayliya gönderir artık
Ben yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demedi 😀 özele gidiyorum doktorum çok iyi biri bence gerek duysa söylerdi

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda. 1. Trimesterı bitirdik. Doktor cinsiyet konusunda yorum yaptı. Bacak arasını çok net gördük ama ultrason görüntülerinde yok maalesef. Sizde bir yorum yapın bakalım nub ve skulla göre neler diyeceksiniz 🥰
Diğer ay netleşir diye düşünüyorum Şuandaki görüntüde net değil:) benim büyük oğlunda 12 haftada kıza benziyor dedi 15 haftada erkek olduğunu öğrendik

Günaydın canım, ben akşam yemek yediğim için mide bulantım çok oldu, sadece çorba içiyorum eğer farklı bir şey yersem midem bulanıyor, henüz geçmedi sanki hala var sabahta uyanınca ama umursamamaya çalışıyorum neredeyse 3 ayım doluyor ama toparlayamadı vücudum 😔

Sen nasılsın 😍
Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine 🥲 2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor 😬 neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım 🤩

Günaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine 🥲 2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor 😬 neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım 🤩
geçmiş olsun canım, az kaldı inşallah bitecek bunlar da :anneadayı: haberlerini merakla bekliyoruz :KK200:

Canım ya ne çektik 🤭 ayy çok heyecanlı annelik işte sabah seruma bağlıyken akşam ki cinsiyeti düşünüp heyecanlanıp mutlu olmak 😍😍🥰

Bence bir prenses gelecek içime öyle doğuyor 🙈💕

Back
X