Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Şimdi ekledim hepsini ne güzel oluyor listemiz. Doğum tarihlerini de yazmak nasip olsun 🥰🙏🏼
İnşallah canım ya oda ayrı heycanlı bu arada tahminle asla tutmuyor genelde benim oğlum mesela 21.nisanda gelmesi gerekiyordu ama 15.nisan geldi 6gün önce ayy herkezi merak ediyorum şimdiden😍🥰

Aaaa bende rüyamda yiğit Ali diye seslenmiştim bebeğime 🙈 erkek olsaydı yiğit Ali koyacaktım☺️ sende deki ben rüyamda gördüm. Ve bende bilmiyordum eğer bi hamile kadın rüyasında görürse bebek kendi ismini okurmuş kendine ve o ismi koymak lazımmış ☺️ büyüklerin hepsi öyle dedi. Sende öyle yap 🙈
Aaa çok güzel🥰 odaklanırım buna bir😅🌼 kendisi istediği ismi söylesin bebiş beni ikna edebilir🌼🌼🌼

İnşallah canım ya oda ayrı heycanlı bu arada tahminle asla tutmuyor genelde benim oğlum mesela 21.nisanda gelmesi gerekiyordu ama 15.nisan geldi 6gün önce ayy herkezi merak ediyorum şimdiden😍🥰
Benim kızım 19 ocakti ama 20 ocakta geldi 🥰 zamanında gelsinler de hepsi. Tarihin de önemi yok 🥰

Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda. 1. Trimesterı bitirdik. Doktor cinsiyet konusunda yorum yaptı. Bacak arasını çok net gördük ama ultrason görüntülerinde yok maalesef. Sizde bir yorum yapın bakalım nub ve skulla göre neler diyeceksiniz 🥰
Nubtan emin olamadım ama alın yapısı erkek dicem. O da çok güvenilir değil nub kadar. Hayirlisi olsun 🥰♥️🙏🏼

Yaa zaman nasıl geçecek 😍😍
Valla 17 di, 15 e aldım daha erken yokmuş olsa gitcem 🤣🤣
Kızlar kontrolden geldim. Çok şükür her şey yolunda. 1. Trimesterı bitirdik. Doktor cinsiyet konusunda yorum yaptı. Bacak arasını çok net gördük ama ultrason görüntülerinde yok maalesef. Sizde bir yorum yapın bakalım nub ve skulla göre neler diyeceksiniz 🥰
Canım maşallah öncelikle 🧿
Bana kız gibi geldi

Back
X