- 10 Haziran 2024
- 1.543
- 1.816
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #10.301
kız gaza gel diye diyorum hahahahaKız lider diyip durma bana gaza geliyorumliste tutuyorum sadece
Asel prensesimi de ekliyorum o zaman hemen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gaza gel diye diyorum hahahahaKız lider diyip durma bana gaza geliyorumliste tutuyorum sadece
![]()
Düşük risk gelmiş canım gözün aydın bebeğin sağlıklıKızlar ikili sonucum çıkmış ama doktora cmt gidicem bakar mısınız size zahmet anlamadım da
Teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun canım![]()
çok şükürDüşük risk gelmiş canım gözün aydın bebeğin sağlıklı![]()
Şimdi ekledim hepsini ne güzel oluyor listemiz. Doğum tarihlerini de yazmak nasip olsunkız gaza gel diye diyorum hahahahaçok güzel yapıyorsun vallah listemiz emin ellerde
ekle canım hemen bakıyorumm
![]()
İnşallah canım ya oda ayrı heycanlı bu arada tahminle asla tutmuyor genelde benim oğlum mesela 21.nisanda gelmesi gerekiyordu ama 15.nisan geldi 6gün önce ayy herkezi merak ediyorum şimdidenŞimdi ekledim hepsini ne güzel oluyor listemiz. Doğum tarihlerini de yazmak nasip olsun![]()
Aaa çok güzelAaaa bende rüyamda yiğit Ali diye seslenmiştim bebeğimeerkek olsaydı yiğit Ali koyacaktım
sende deki ben rüyamda gördüm. Ve bende bilmiyordum eğer bi hamile kadın rüyasında görürse bebek kendi ismini okurmuş kendine ve o ismi koymak lazımmış
büyüklerin hepsi öyle dedi. Sende öyle yap
![]()
Benim kızım 19 ocakti ama 20 ocakta geldiİnşallah canım ya oda ayrı heycanlı bu arada tahminle asla tutmuyor genelde benim oğlum mesela 21.nisanda gelmesi gerekiyordu ama 15.nisan geldi 6gün önce ayy herkezi merak ediyorum şimdiden![]()
Yaaa en son çare rüyamda gördüm dicem birinden taktik aldım tabi korkmazsam söylerkenYaa ne güzel isimmiş ısrar et bence![]()
Umarım görürsünYaaa en son çare rüyamda gördüm dicem birinden taktik aldım tabi korkmazsam söylerkenhamileler yalanda söylemezmiş en iyisi rüyamda görmeye çalışayım
![]()
Nubtan emin olamadım ama alın yapısı erkek dicem. O da çok güvenilir değil nub kadar. Hayirlisi olsun
Ay inşallah bir gelsin belki de gerek kalmaz sonuç bir gelseydi kız olursa kesinleştirmişiz zatenUmarım görürsünsen ikna edersin eşini sende o ışığı gördüm
![]()
Sağ ol canım inşallahNubtan emin olamadım ama alın yapısı erkek dicem. O da çok güvenilir değil nub kadar. Hayirlisi olsun![]()
Valla 17 di, 15 e aldım daha erken yokmuş olsa gitcemYaa zaman nasıl geçecek![]()
Canım maşallah öncelikle
Senin ultrasona bakmış mıydık ne demiştik. Erkek diyorduk sanki sanaAy inşallah bir gelsin belki de gerek kalmaz sonuç bir gelseydi kız olursa kesinleştirmişiz zaten![]()
KaptannnnKız lider diyip durma bana gaza geliyorumliste tutuyorum sadece
![]()
Kötünün iyisi o zaman beklicez 3e kadarValla 17 di, 15 e aldım daha erken yokmuş olsa gitcem
Canım maşallah öncelikle
Bana kız gibi geldi
Burası göbek büyütme grubu amaKaptannnn
Zayıflama takımlarında öyle denirdi![]()
Demi tam tersi burdan sonra oraya geçeriz artıkBurası göbek büyütme grubu ama![]()