- Konu Sahibi annabelica
- #10.341
Ayy hareket ediyooorKızlar içimde balonlar patlıyor gibi bi his var böyle nasi desem ay anlatamıyorum da Kayra hareket mi ediyor acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hareket ediyooorKızlar içimde balonlar patlıyor gibi bi his var böyle nasi desem ay anlatamıyorum da Kayra hareket mi ediyor acaba
Olabilir canım ama bacak arasını net gördük o yüzden değişmez gibi geldi banaDiğer ay netleşir diye düşünüyorum Şuandaki görüntüde net değil:) benim büyük oğlunda 12 haftada kıza benziyor dedi 15 haftada erkek olduğunu öğrendik
Sonucun gayet iyi canım benim maşallah sağlıkla gelsin inşallahcanım sadece bunu verdi lab
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallahBence bir prenses gelecek içime öyle doğuyor![]()
Ben rüyalarımda hep erkek gördüm ama gönlüm kızdan yanaydı öyle olacak gibi duruyor değişmezse bacak arasını net gördük boştuAyy canım ya sende hep kız hissediyorduk sanırım ama bilemedim şimdigönlündeki sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Ay canım en yakın zamanda inşallah sabırBu kalite aşkla bekleniliyor![]()
Ben 17 haftada hisstmiştm ilk gebeliğimde17.haftadayim işte doktor daha bir ayın var bebek hareketlerini hissetmeye demisti ay olabilir mi ki çok tatlı![]()
Gerçekten annelik delilik diyorlardı öyleymişCanım ya ne çektikayy çok heyecanlı annelik işte sabah seruma bağlıyken akşam ki cinsiyeti düşünüp heyecanlanıp mutlu olmak
![]()
İnşallah canımm yageçmiş olsun canım, az kaldı inşallah bitecek bunlar dahaberlerini merakla bekliyoruz
![]()
Geçmiş olsun canım benimGünaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor
neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım
![]()
Geçmiş olsun canım az kaldı inşallah birkaç haftaya geçer. Merakla bekliyoruzGünaydınnnn bende bugün gözümü hastanede açtım serum alıyorum yine2 gün iyiyim dedim yamuldum yaaa bitmiyor bu bulantılarrr bitmiyor
neyse akşam cinsiyeti öğrenicem kendimi avutayım
![]()
çok şükür, Allah razı olsun hepimizinki inşallah canımmSonucun gayet iyi canım benim maşallah sağlıkla gelsin inşallah![]()
Teyzeleriii hepinize selambiz bugün 15+6 da cinsiyetimizi öğrendik
Allah nasip ederse bir erkek daha buralara yazılsın
![]()
Maşallah sağlıkla gelsin paşaTeyzeleriii hepinize selambiz bugün 15+6 da cinsiyetimizi öğrendik
![]()
Unutma biziKızlaarrr pastamızı aldıkkkeve gidiyoruzzz 1 saate yazarım size ayyy şimdi heyecanlandım işteee
![]()
Maşallah ya sağlıkla gelsinTeyzeleriii hepinize selambiz bugün 15+6 da cinsiyetimizi öğrendik
![]()