Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Ben yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demedi 😀 özele gidiyorum doktorum çok iyi biri bence gerek duysa söylerdi
Ben de kızımda yaptırmadim ama şimdi doktorum kendisi yapacağı için yapmayalım demedim. İkiliden daha farklı şeylere bakıyormuş ultrasonda omurgada falan. Ben de bilmiyorum ☺️

Kızlar bir şey soracağım bana doktor takviye olarak magnezyum, demir ve imom diye bir multivitamin verdi. Magnezyum ve demir günde 2 kez yazıyor. Ama imomun içeriğinde zaten demir var. Magnezyum da normalde günde 1 kez içilir diye biliyorum. Kan tahlili de yapılmadı 3 aydır ilk yapılanda da kansızlığım yoktu. Bu kadar demir takviyesi yan etki yapmaz mı ? Adı da ferrum haussman daha önce kullanan oldu mu aranızda

Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktıııı 😅 benden de bir erkek yazın orayaa 🤣🤣 bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum 🤣🤣

Eklentiler

• IMG_3653.webp
    IMG_3653.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktıııı 😅 benden de bir erkek yazın orayaa 🤣🤣 bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum 🤣🤣

Ayyyyy Pamlok Pamlok inanamıyorum, canım çocuk ya şakacı şey annesine neler de yapıyor 😍🥲
Kız benim de eşimin hisleri mi tutacak acaba dersin 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Güzel anneler merhaba 🌸 dün perinatolog kontrolümüz vardı, her şey normal dedi çok şükür 🧿 yalnız benim beybim her seferinde 3 gün büyük çıkıyordu, son adet tarihini güncelledi o yüzden 😱 annabelica annabelica sat 18 mart, bdt 23 aralık olarak güncelleyebilir misin ❤️🙏🏻
Tabiki canım 🥰

Ayyyyy Pamlok Pamlok inanamıyorum, canım çocuk ya şakacı şey annesine neler de yapıyor 😍🥲
Kız benim de eşimin hisleri mi tutacak acaba dersin 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Sende de ters köşe mi olacağız bakalım 🤣 sağlıkla gelsinler ya ne güzel büyüdüler de cinsiyetleri de belli oluyor kuzuların 🥹♥️

Back
X