- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.401
Belki zayıfladın ya ondan olabilir, bir anda çıkabilir senin göbişKuzum bende çok şaşırıyorum ya hastanede bile hamile misiniz diye defalarca soruyolarhiç sorma yaa hepimiz şok
bu hızlı hali bile çok güzel olmuş bayıldım!Hemen hızlıca bir kutlama oldu hiç uzatmadıkeşim bu kesin mi diyo kız istiyodu bide kendimizi kıza çok şartlamıştık yaa o yüzden biraz garip olduk tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun en önemlisi işin şakası bu hep kız hissettiğimiz için erkek ismi düşünmedik kuzum bide dediğim gibi erkek ismi bulmak çok zor geliyor ya
senden bir önce de ben öğrenirim heralde yaaaEn son ben öğreneceğim a dostlarbeni geçen olamaz herhalde bu konuda
Evet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle mi
Olabilir kuzum ya 15-16. Haftalarda çıkar diye düşünüyorummBelki zayıfladın ya ondan olabilir, bir anda çıkabilir senin göbişhurafelerin gerçekten hurafe olduğunu anlamış olduk
senden bir önce de ben öğrenirim heralde yaaa
Teşekkür ederim kuzucummmbu hızlı hali bile çok güzel olmuş bayıldım!inanırım hurafelerini okudum bende net kız derdim resmen yanıltı yane hahahaha isimde yardım ederiz ya bende erkek isimlerini zor beğeniyorum sana yardımcı oluruz kız dert etme sağlıkla gelsin prens
bazı doktorlar garantiye almak istiyor, aslında iyi bir seçenek kız diyip erkeğe dönmesinde bazı insanlar doktora çamur atabiliyor suçlayıcı konuşabiliyor maalesef. Dayanırsın ama sen, sende o sabrı görüyorumEn az 2 3 haftam var, özele gidiyorum ama sanırım doktorum 16 dan önce söylemiyor, 15+ larda gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem ama zaten şuan doktorum tatilde
başlasın alışverişler şimdiiiTeşekkür ederim kuzucummmamaan cinsiyeti öğrendik ya isim bulunur bir şekilde artık
Yavaş yavaş başlarız artık heralde ben hala inanamıyorum cinsiyete yabaşlasın alışverişler şimdiii
Koş kız koşAyyy anaamm herkes öğrendi bir ben kaldım ya sankiiicatlicam meraktan yarın yine mi gitsem napsam ahahah
Maşaallah gelsin tatliş bir kız bebek daha :)
Ay bu gruba bayılıyorum ya ne kadar dengeliyizmaşallah bir kızımız daha geldi aramıza
Oyyy yesinler onları yaa
Ayyyyy kızlarrrrr ikinize de çok sevindimhayırlı evlatlar olsunlar inşallah ya, sağlıkla gelsin bebişler
Yaatebrik ederim canım benim sağlıkla gelsin minnoş
Ayy maşallah yaçok sevindim canım sağlıkla gelsin
Sağolunnn kızlarr göstermedi kndni o kadar inat etti ki çıktım çikolata yedim tekrar girdim sonra bomboş bacak arasını gördümayhhh ciddi misinn yaaay bu yarış gibi bişey oldu bu arada ben kız demiştim sana sanki maşallah canım
Nil adlı öğrencim hiç olmadı ama isim olarakcok güzel geliyor kulağaKızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Canım sağlıkla gelsinKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Hahaha dimi öyle oluyor, bir süre şok devam eder benceYavaş yavaş başlarız artık heralde ben hala inanamıyorum cinsiyete ya
Nil çok güzelKızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
benim tanıdığım olmadı hiç ama çok zarif bir kız ismi çok beğendimKızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Bas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktu
Daha güvenilir 2 liyi yaptırdıktan sonra 3 lü banada gereksiz geliyor
Sağlıkla gelsin bebişBana da 22. Hafta dedi canım ağustosun ikinci haftasında gideceğim galiba
Hayırlısı olsun canım:)Olabilir canım ama bacak arasını net gördük o yüzden değişmez gibi geldi bana
Doktorun daha iyi biliyordur kuzumBen de kızımda yaptırmadim ama şimdi doktorum kendisi yapacağı için yapmayalım demedim. İkiliden daha farklı şeylere bakıyormuş ultrasonda omurgada falan. Ben de bilmiyorum
Ben erkek demiştim ama sana kendimden korkar oldumKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
En heyecanlı günler bekle güzelim:)Yok canım Fetal DNA bekliyorum hala
0 -3 ay onermem hatta 3 6 bile onermem bu iki donemde yetecek kadar kıyafet alin çabuk büyüyorlar hatta yaz dönemini sicak yerde olanlar sadece bezle geçiriyor zibin giydirmye bile kiyamiyosunuz sicaktanKızlar gerçekten tecrübeli annelerden alışveriş kısmında ciddi yardım bekliyoruz. Ben şu an kendimi okyanusa düşmüş balık gibi hissediyorum. Gereksiz şeyler almaktan kokorkuyorum
Bizimkine minnoş yazabilirsin cinsiyet belli olsada esim son ana kadar karar veremeyecekBizim grup kararlı çıktı şimdiden baya var ismi belli olan
Evet ters köşe yaptılar kuzum yaaa seninkide sağlıkla gelsin inşallahCanım sağlıkla gelsin
Ben erkek hissediyordum sen kız bndede mide bulantısı 0 Dıcidden şakacı çıktı bunlar:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?