Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
bu hızlı hali bile çok güzel olmuş bayıldım! inanırım hurafelerini okudum bende net kız derdim resmen yanıltı yane hahahaha isimde yardım ederiz ya bende erkek isimlerini zor beğeniyorum sana yardımcı oluruz kız dert etme sağlıkla gelsin prens

Evet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle mi

2 gündür ben de karnım ağrıyor diye hamile pantalonumu giydim, dün de beli lastikli pantolon giymiştim aslında hamile pantolonum için büyük ama karnım rahat etti yanlardan en küçüğe getirdim, karın kaslarımdan mı kaynaklı anlamadım ağrıyı

Teşekkür ederim kuzucummm amaan cinsiyeti öğrendik ya isim bulunur bir şekilde artık

En az 2 3 haftam var, özele gidiyorum ama sanırım doktorum 16 dan önce söylemiyor, 15+ larda gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem ama zaten şuan doktorum tatilde
bazı doktorlar garantiye almak istiyor, aslında iyi bir seçenek kız diyip erkeğe dönmesinde bazı insanlar doktora çamur atabiliyor suçlayıcı konuşabiliyor maalesef. Dayanırsın ama sen, sende o sabrı görüyorum benim doktor da cihaz kötü olduğu için göremez diye düşünüyorum belki başka doktora da görünürüm cinsiyet için 15 lerde 2 haftam var yani benim de

Maşaallah gelsin tatliş bir kız bebek daha :)

Ay bu gruba bayılıyorum ya ne kadar dengeliyiz maşallah bir kızımız daha geldi aramıza

Oyyy yesinler onları yaa

Ayyyyy kızlarrrrr ikinize de çok sevindim hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ya, sağlıkla gelsin bebişler

Yaa tebrik ederim canım benim sağlıkla gelsin minnoş

Ayy maşallah ya çok sevindim canım sağlıkla gelsin

ayhhh ciddi misinn yaa ay bu yarış gibi bişey oldu bu arada ben kız demiştim sana sanki maşallah canım
Sağolunnn kızlarr göstermedi kndni o kadar inat etti ki çıktım çikolata yedim tekrar girdim sonra bomboş bacak arasını gördüm
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah annabelica ismimiz hazır Elif Nisa

Kızlar selam, ismi eşimle düşündük 'Nil' koyalım diyoruz :) Öğretmenler vs Nil tanıdığı olanlara sorum benim hiç tanıdığım yokta, nasıl oluyorlar akıllı uslu çocuklar mı ? :)
Nil çok güzel arkadaşımın kızı Nil çok süslü büyümüşte küçülmüş bir kız sevimli

Bas dönmesi çarpıntı ve bugün bir de mide yanması başladı hiç bse yemek de istemiyor canım baş ağrısı da var sağ baacagim çok ağrıyor sanırım ilk 3ay bu kadar şikayetim yoktu

Daha güvenilir 2 liyi yaptırdıktan sonra 3 lü banada gereksiz geliyor

Sağlıkla gelsin bebiş Bana da 22. Hafta dedi canım ağustosun ikinci haftasında gideceğim galiba

Olabilir canım ama bacak arasını net gördük o yüzden değişmez gibi geldi bana
Hayırlısı olsun canım:)
Ben de kızımda yaptırmadim ama şimdi doktorum kendisi yapacağı için yapmayalım demedim. İkiliden daha farklı şeylere bakıyormuş ultrasonda omurgada falan. Ben de bilmiyorum
Doktorun daha iyi biliyordur kuzum
Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktıııı benden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Ben erkek demiştim ama sana kendimden korkar oldum
Yok canım Fetal DNA bekliyorum hala
En heyecanlı günler bekle güzelim:)

Kızlar gerçekten tecrübeli annelerden alışveriş kısmında ciddi yardım bekliyoruz. Ben şu an kendimi okyanusa düşmüş balık gibi hissediyorum. Gereksiz şeyler almaktan kokorkuyorum
0 -3 ay onermem hatta 3 6 bile onermem bu iki donemde yetecek kadar kıyafet alin çabuk büyüyorlar hatta yaz dönemini sicak yerde olanlar sadece bezle geçiriyor zibin giydirmye bile kiyamiyosunuz sicaktan

ilk zmanlar tulum en ideali bebisi icine koyup cit cit kapatmak cok pratik

tırnak makası bile gereksizmis kendimizin minik tirnak makası vardi kizima hem onunkini hem kendiminkini kullandım genelde kendininkini agzina sokuyor ben kendiminkiyle kesiyorum

kişisel bakım alışverişini erken yapabilirsiniz ilk bebegi olanlar zaten temel ihtiyaclari unisex alsinki diger bebeklerde kullanabilsin temel ihtiyaclardan kastım bebek arabası puset ana kucağı reflu yatağı Beşik vs hatta bunlar zamnla pahalanir bunlari erkenden alip ödemek mantikli

Günümüzde hersey internet alisverisiyle en fazla 3 güne elimizde oluyor aceleye gerek yok ihtiyac oldukcada bulabilirisjnjz ufak tefek ihtiyaclari

Süt sagma makinesine kendinizi alistirmayin sizi sağacak en sağlıklı şey bebeğiniz emmekte zorluk yaşarsada emzirme destegi alarak halletmeye çalışın devlet hastanesi bile bunu ücretsiz sunuyor kendinizi sagmak ve surekli hale getirmek zor bi süreç göğsünüz sağdiğiniz sütleri bebek emiyor sanıp daha cok süt üretiyor mastit olma riskiniz artıyor.

Bizim grup kararlı çıktı şimdiden baya var ismi belli olan
Bizimkine minnoş yazabilirsin cinsiyet belli olsada esim son ana kadar karar veremeyecek bizim evde herkes birbirine minnos der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…