- 15 Mayıs 2022
- 1.747
- 2.196
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.381
Hemmen yapıcammSağlıkla gelsin ay canım maşallahhurafe analizi yap hemen
Olur mu oluurr vallahi hiç belli olmazAyyyyyPamlok inanamıyorum, canım çocuk ya şakacı şey annesine neler de yapıyor
Kız benim de eşimin hisleri mi tutacak acaba dersinsağlıkla gelsin inşallah
Kız ismimiz hazırdı ama erkek hiç düşünmedik yaaaBelli olmuş bile ben yazana kadarsağlıkla gelsin kuzumuz ya yerim ben onu ismi ne olacak
Ay bu gruba bayılıyorum ya ne kadar dengeliyizO zamannn kızlara +1
Canım sağlıkla gelsinnnKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Ayyyyy kızlarrrrr ikinize de çok sevindimO zamannn kızlara +1
Ay mükemmelHurafe analiz alert
Bulantı kusma feci halde (5 kilo verdirdi)
Tatlı isteği sıfırdan bile az tiksindim resmen
Tuzlu ve ekşiye düştümmm
Çin takvimi : kız
Yüzük testi : kız
Doktor sol yumurtan tutmuş demişti
Koku hassasiyeti had safhadaa
Sivilce adet tarihlerim yaklaşınca çıktı baya
Göbek şekli belli değil daha göbeğim yok
Kasık ya da bel ağrısı pek olmadı kuyruk sokumu ağrım oldu yürüdükçe
Nabzı 170 çıkmıştı son kontrolde.
Aklıma gelenler bunlar kızlar neredeyse hepsi kız çocuk belirtisi olmasına rağmen ta ta ta tammmm nur topu gibi bir erkek
Sende de ters köşe mi olacağız bakalımsağlıkla gelsinler ya ne güzel büyüdüler de cinsiyetleri de belli oluyor kuzuların
YaaO zamannn kızlara +1
O zamannn kızlara +1
yaaa yicemmm ya çok tatlı bi kutlama olmuş ama resim harika!Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Nasıl göbeğin çıkmaz nasıl nasıl nasılHurafe analiz alert
Bulantı kusma feci halde (5 kilo verdirdi)
Tatlı isteği sıfırdan bile az tiksindim resmen
Tuzlu ve ekşiye düştümmm
Çin takvimi : kız
Yüzük testi : kız
Doktor sol yumurtan tutmuş demişti
Koku hassasiyeti had safhadaa
Sivilce adet tarihlerim yaklaşınca çıktı baya
Göbek şekli belli değil daha göbeğim yok
Kasık ya da bel ağrısı pek olmadı kuyruk sokumu ağrım oldu yürüdükçe
Nabzı 170 çıkmıştı son kontrolde.
Aklıma gelenler bunlar kızlar neredeyse hepsi kız çocuk belirtisi olmasına rağmen ta ta ta tammmm nur topu gibi bir erkek
Hemen hızlıca bir kutlama oldu hiç uzatmadıkyaaa yicemmm ya çok tatlı bi kutlama olmuş ama resim harika!bi erkek bebiş bizi yine yanılttı hadı geride kalanlara hayırlısı sağlıkla gelsin kücük beyimiz isim düşündünüzmü?
ayhhh ciddi misinn yaaO zamannn kızlara +1
Kuzum bende çok şaşırıyorum ya hastanede bile hamile misiniz diye defalarca soruyolarNasıl göbeğin çıkmaz nasıl nasıl nasılbende mi erken çıktı acaba 5 aylık gibiyim senin bebişş herkesi şaşırttı bencee, şakacı bebo
Ayyy anaamm herkes öğrendi bir ben kaldım ya sankiiicatlicam meraktan yarın yine mi gitsem napsam ahahah
Kuzum bende çok şaşırıyorum ya hastanede bile hamile misiniz diye defalarca soruyolarhiç sorma yaa hepimiz şok
Evet bende öyleyim ama garip bir şekilde pantolonlar karnımı rahatsız ediyor daha rahat şeyler giyme isteği var seninde öyle miBenim de çok çıkmadı ama yavaştan başlıyor yakında anlaşılır, şu an kimse anlamıyor ben de hiç kimseye hamileyim demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?