- 18 Temmuz 2022
- 6.337
- 10.651
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.361
Ben de kızımda yaptırmadim ama şimdi doktorum kendisi yapacağı için yapmayalım demedim. İkiliden daha farklı şeylere bakıyormuş ultrasonda omurgada falan. Ben de bilmiyorumBen yaptrmycm 3 lü test doktorum da bişey demediözele gidiyorum doktorum çok iyi biri bence gerek duysa söylerdi
Amin hocam hepimizinki inşallahMaşallah sağlıkla gelsin paşa
Evet evet hatta yeni hafiflemiş durumda ama ben çok kilo almışım arkadaşlar ben ettim siz etmeyin 7 kilo olmuş şaka gibiHayırlı uğurlu olsun canım,senin baya mide bulantın falan vardı değil mi cidden klasik belirtiler pek tutmuyor sanki :))
Gerçekten öyle yıl sonu hazırlıklarından buralara çok bakamadık okullar biraz yoğun ama okuduğum kadarıyla aynı gibi olmuşMaşallah ya sağlıkla gelsinbir erkek bir kız diye gidiyoruz bu ara eşitlik bozulmuyor
Evet canım hepiniz erkek dediniz doktor da erkeğe benzettim ama hazırlık yapmayın dediSenin ultrasona bakmış mıydık ne demiştik. Erkek diyorduk sanki sana
Yok canım Fetal DNA bekliyorum halaSeninki kesinleşmedi mi canım
Sağlıkla gelsin ay canım maşallahKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Kızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Sağlıkla gelsin paşaKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Ayy ben de çok heyecanlandım hadi artıkKızlaarrr pastamızı aldıkkkeve gidiyoruzzz 1 saate yazarım size ayyy şimdi heyecanlandım işteee
Tabiki canımGüzel anneler merhabadün perinatolog kontrolümüz vardı, her şey normal dedi çok şükür yalnız benim beybim her seferinde 3 gün büyük çıkıyordu, son adet tarihini güncelledi o yüzden annabelica sat 18 mart, bdt 23 aralık olarak güncelleyebilir misin
Hayırlı olsun canımKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Belli olmuş bile ben yazana kadarKızlarrr benim bebe tam bir şakacı çıktııııbenden de bir erkek yazın orayaa bu kadar bulantıya rağmen erkoymuş yavrum
Sende de ters köşe mi olacağız bakalımAyyyyyPamlok inanamıyorum, canım çocuk ya şakacı şey annesine neler de yapıyor
Kız benim de eşimin hisleri mi tutacak acaba dersinsağlıkla gelsin inşallah
O zamannn kızlara +1
Maşaallah gelsin tatliş bir kız bebek daha :)O zamannn kızlara +1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?