Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bak dr göremediyse de kız olabilir erkek olsa o kadr bakmaya görür. sen nizim tahminleri boşver biz hafif destekli sallıyoruz :))
Ahahahaha olsun yaa işin eğlence kısmı bunlar, hepsi sağlıkla gelsin. Dün doktorun kapısında beklerken kalbim yerinden çıkacak gibiydi sanki ilk defa anne olmuşum gibi hepsi ayrı heyecan ve güzel duygular

Ahahahaha olsun yaa işin eğlence kısmı bunlar, hepsi sağlıkla gelsin. Dün doktorun kapısında beklerken kalbim yerinden çıkacak gibiydi sanki ilk defa anne olmuşum gibi hepsi ayrı heyecan ve güzel duygular
Vallahi bende öyle canım beklerken oturamadım Bile volta attım durdum

Devlette detaylı yapılamamaktadır diye not düşmüşler özele gitcez mecbur
Olsun ya sağlıklı olsun da varsın saklansin sonra görürüz inşaallah

Şehir hastaneleri yapıyor aslında bazı üni hastaneleride. Fiyatlar özelde ne alemde acaba bugün hastaneme soracaktım yine unuttum telefonla artık

Kızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye bir Erkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Ay hayırlı olsun canım
Kaç kere etiket yaptım canım hep aklımdaydı n valla
Hepiniz iyisinizdir umarım bebeklerimiz artık büyüdü

Evet ya şu kesinleşmesi olayı çok kötü birde karşıma sürekli öyle videolar çıkıyor canım senle belirtiler aynıydı benim bebekte kıza benzetti doktor
Bacak arası boştu doktor gösterdi net gözüktü. Kız olacak büyük ihtimalle dedi.Ama erken olduğu için kesinleştirmedi tabi
Bir kesinleşmeyen daha :)
Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem
Benim bir çocuğum dada Nub düzdü sonra oğlana döndü

Canım evet gördüm çok teşekkür ederim bir tanesiniz
Seninde kesinleşmedimi

Yok alışveriş yapma kesin net bişey yok dedi bekliycm 1 ay daha
Banada aynısını dedi aliş veriş yapma bu bir tahmin sadece dedi, ama bacak arası boştu daha dr söylemeden ben gördüm, erkek olsa belli olurdu bence ya ikimizinde 11.haftada öğrenenler var erkeği. Benim 10 gün sonra net belli olur, fetal dna sonucumu bekliyoruz ama ben kız eşyaları bakmaya başladım bile

Sen kaçıncı haftadaydin canım

Evet canım bende bakıyorum kız eşyalarına aşırı tatlılar öyle değil mi

Canım biz eşimle aramızda pastayla öğrendik suuuduru68 da parti gibi bişey yapmıştı diye hatırlıyorum
evet canım biz cinsiyet partisi yaptık zor beklemek ama asla unutamicam bir gündü
suuuduru68 Pamlok yaptı :)
babylovee da kağıda yazdırmıştı ama parti oldu mu bilmiyorum
Başkada yoktu sanırım biz sabırsız team
hahahahaha ayy ne güldüm ya sabırsız team ama çok güzel bi team olduk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…