Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar grupta parti yapan yok herhalde herkes anında öğrenmek istemiş
Bizde esimle kutlama yapacaktik dayanamadik daha fazla
@suuuduru68 @Pamlok yaptı :)
babylovee da kağıda yazdırmıştı ama parti oldu mu bilmiyorum
Başkada yoktu sanırım biz sabırsız team
Aynen bizde esimle pasta kesecektikkk. Ama pesembeye sarkinca artik bugun daha fazla dayanamadik
Ama yinede anısı olacak birsey yaptik, video karşısında açtık cinsiyeti öğrendik ayni anda öğrendik cok güzel bir hatıra olacak yavrumuza pasta kesmeye niyetliydik ama bu haliyle daha da hosumuza gitti

Şehir hastaneleri yapıyor aslında bazı üni hastaneleride. Fiyatlar özelde ne alemde acaba bugün hastaneme soracaktım yine unuttum telefonla artık
Şehir hastanesine baktım işte canım detaylı yok yazıyor perinatolojide üniversite hastanesine bakamadım aramam lazım sanırım ama özelde yaptırayım temiz olsun iyice bakılsın istiyorum sorup ogrenirsen buraya da yazar msin bilgimiz olsun

Kızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye bir Erkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Şimdi gördüm kuzum akşam çok erken yatmıştım. Yakışıklı bir civciv daha geliyor aramıza maşallah Sağlıkla gelsin inşallah

Baba kafası beni öldürüyor ya benim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar

Yaaa kuzum o kadar merak ettik ki seni iki kez etiket yaptım. Nerdeyse her gün son görülmene baktım. Çok geçmiş olsun. Baban nasıl şimdi çıkabildi mi yoğun bakımdan. Bebeğinle ilgili haber de bugün aldığım en güzel haber olabilir Bizler hep cinsiyet muhabbeti yapıyoruz bu aralar ama sağlık haberi kadar bizi mutlu eden bir şey yok. O kadar korktuk ki bebeğine bir şey oldu diye. Şükürler olsun çok çok sevindim tekrar hoş geldin aramıza

Ya senin kuzuyu da gördük ya şükürler olsun. Ne güzel bir güne uyandım Bence kesin kız bu arada. Alnı yüzü vücudun duruşu nasıl güzel duruyor öyle benim kızım gibi maşallah bin kere

Bacak arası boştu doktor gösterdi net gözüktü. Kız olacak büyük ihtimalle dedi.Ama erken olduğu için kesinleştirmedi tabi
Canim sen de 13te gitmiştin dimi. Benim doktorum da 13+1de bacak arası bomboş kesin kız dedi. Senin doktorun çok garantici davranmış. Benim doktoruma gelsen sana da kesin kız derdi 11-12 olsa risk belki ama 13te net göründüyse degismez artık

Amin canım benim tek duamız o
Ya şimdi kendimi kandırmıyor 100% kız bencede aşkım, adam sonuçta prof yılların tecrübesi var sevmeye başladım kızım diye
İsim var mı peki biz isimleri bile konuştuk listeye yazmaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…