- 23 Ekim 2024
- 3.797
- 5.950
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.601
Kız bunlar kime çekip nazlı oluyorlar anlamış değilim, bende hiç nazın n’si yok15 haftadayim kuzum bizimki Nazlı olanlardan galiba
Yok anaaam nerdeee naz bizde yaaa oğlumda pipiyi görmüştük hemenKız bunlar kime çekip nazlı oluyorlar anlamış değilim, bende hiç nazın n’si yoksen nazlımısın
Oha güle güle giysin kuzucukBiz 13+1 aşkım, sen kaçıncı haftadasın, seninde kararsız
birkaç fırfırlı çorap sipariş verdim bile
Bizde esimle kutlama yapacaktik dayanamadik daha fazlaKızlar grupta parti yapan yok herhaldeherkes anında öğrenmek istemiş
Aynen bizde esimle pasta kesecektikkk. Ama pesembeye sarkinca artik bugun daha fazla dayanamadik@suuuduru68 @Pamlok yaptı :)
babylovee da kağıda yazdırmıştı ama parti oldu mu bilmiyorum
Başkada yoktu sanırımbiz sabırsız team
Benimkide böyle geldi korkmalımıyım endişelendim biraz yorumlarmısınız acabaAnti cmv igg pozitif olmalıymıs. Anti cmv igm pozitif olması sıkıntıymıs benimki pozitif geldi malesef avidite testine yönlendirdiler.
Igg pozitif olanlar eskiden geçirilmiş enfeksiyonları gösteriyor, Igm ise aktif olanları. Anti CMV Igm sonucunuz önemli o negatifse sorun yok diye biliyorum.Benimkide böyle geldi korkmalımıyım endişelendim biraz yorumlarmısınız acaba
Hepsi normal bi bu değerler referans dışı birazda araştırdım rahatladım şükür. Teşekkür ederim sizedeIgg pozitif olanlar eskiden geçirilmiş enfeksiyonları gösteriyor, Igm ise aktif olanları. Anti CMV Igm sonucunuz önemli o negatifse sorun yok diye biliyorum.
Şehir hastanesine baktım işte canım detaylı yok yazıyor perinatolojide üniversite hastanesine bakamadım aramam lazım sanırım ama özelde yaptırayım temiz olsun iyice bakılsın istiyorum sorup ogrenirsen buraya da yazar msin bilgimiz olsun
Şehir hastaneleri yapıyor aslında bazı üni hastaneleride. Fiyatlar özelde ne alemde acaba bugün hastaneme soracaktım yine unuttum telefonla artık
Şimdi gördüm kuzum akşam çok erken yatmıştım. Yakışıklı bir civciv daha geliyor aramıza maşallahKızlaaaaar bizde cinsiyetimizi öğrendik
Listeye birErkek de bizden ekleyeliiiim
Oğlumuz oluyor kızlaaaaar
Bir çoğunuz bildinizz
Seni bilmiyorum da ben fifty fifty. Galiba gerçekten sallıyorum tutma ihtimali zaten %50Kimleri bildim bilemedim takip edeyim de işin ticaretine gircem
Baba kafası beni öldürüyor yaAyyyy deme öylekaynana oluciiiz gercekten sen yazinca bi an farkina vardim gözlerim falan doldu,esime okudum o da sagolsun hemen zaten beni kızdırıyor evlenip gidecek karisini bizden cok sevecek diyor. Ay bana geliyleeeer
Cok sagol kuzuumm ogullarımız geliyooor
Yaaa kuzum o kadar merak ettik ki seni iki kez etiket yaptım. Nerdeyse her gün son görülmene baktım. Çok geçmiş olsun. Baban nasıl şimdi çıkabildi mi yoğun bakımdan. Bebeğinle ilgili haber de bugün aldığım en güzel haber olabilirCanlarım hepinize selam, hepinizi çok özledim, çok zorlu bir ay süreci geçirdik, özelden yazanlar tek tek soranlar hepinize dönüş yapacağım, babam aort damarı yırtılması sonucu zor bir ameliyat ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördü, zor bir süreçti ben tek kız olduğum için hep ben ilgilendim annem yalnız kalmasın diye, ben ve bebeğimiz gayet iyiyz bu gün 13+0 olduk
Ya senin kuzuyu da gördük ya şükürler olsun. Ne güzel bir güne uyandımbabylovee aşkım aynı şeyleri yaşıyorduk ama ben bu gün daha perinatolog randevusuna gidebildim bana kız dedi tahmini ben şok, dün kan verdim fetal dna için, onu bekleyecem, aliş veriş yapma bu sadece bir tahmin dedi
Canim sen de 13te gitmiştin dimi. Benim doktorum da 13+1de bacak arası bomboş kesin kız dedi. Senin doktorun çok garantici davranmış. Benim doktoruma gelsen sana da kesin kız derdiBacak arası boştudoktor gösterdi net gözüktü. Kız olacak büyük ihtimalle dedi.Ama erken olduğu için kesinleştirmedi tabi
İsim var mı pekiAmin canım benim tek duamız o
Ya şimdi kendimi kandırmıyor 100% kız bencede aşkım, adam sonuçta prof yılların tecrübesi varsevmeye başladım kızım diye
Daha ne kadar kız olabilirNub anlayanlar birde böyle atayım bir bakın
Ya sen gelince çok hareketleniyor burası süper olduYa ben senin oğluşunu yerim ya
Evet erkek anneleri sizi sıraya alalım
Aslında görememesi de olmadığı anlamına geliyor. Kız demek de çok kolay ama garantici davranıyor bazı doktorlar ondan sanırımBak dr göremediyse de kız olabilir erkek olsa o kadr bakmaya görür. sen nizim tahminleri boşver biz hafif destekli sallıyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?