Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Arkadaşlar ya şu nub olayı nedir mesela ben hiç anlamıyorum 12 haftalık olan ultrason fotomu atayım bir baksanjza da bana dün göremedi doktor daha da 2 hafta sonra giderim herhalde

Şu işaretledigim yer mi acaba hiç anlamıyorum ya

Eklentiler

• 1000045107.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 60
Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem

Eklentiler

• Screenshot_20250617-234545_Instagram.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 53
Hangi doktorda doğum yapmıştın canim memnun kalmış miydin o zaman
Şimdi özel klinik açmış galiba canım yasemin çakar kementti,hastaneden çok memnun kalmıştım maddi manevi bizi hiç üzmediler.hemşirelerin ebelerin hepsi çok tatlıydı ama çok zaman geçti şimdi değişmiş midir bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem
Hmmmm Allah Allah yaaa, valla dün doktor bayağı inceledi ordan baktı burdan baktı ısrarla sordum ama bir şey de demedi yani hatta aaaa bacak arası değil mi dedim evet ama bir şey diyemem dedi kendi doktorumdan farklıydı bir doktordu

Bak dr göremediyse de kız olabilir erkek olsa o kadr bakmaya görür. sen nizim tahminleri boşver biz hafif destekli sallıyoruz :))

Devlette detaylı yapılamamaktadır diye not düşmüşler özele gitcez mecbur
Olsun ya sağlıklı olsun da varsın saklansin sonra görürüz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…