- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #10.561
Belki 2. Ye olabilirYa zaten nub kısmı kız gibi bencede eveeet. Ama içimden de senin erkek annesi olacagin geciyor ne bileyim
Kese şeklimi hatırlıyormusun karma karışıktıEvet kız çıkıntısı yatay
Bana yorum yapmadin sennnn amaaaKimleri bildim bilemedim takip edeyim de işin ticaretine gircem
Aaa bak bende en son erkek bebek görmüştüm bir tek o tuttu benimBelki 2. Ye olabilirben de rüyamda hep erkek bebek gördüm onu anlatmıştım belki ondan etkilendin
Biz senle diger gruptan da konuşuyorduk ya o zamandan icimden oyle gecmisti taaBelki 2. Ye olabilirben de rüyamda hep erkek bebek gördüm onu anlatmıştım belki ondan etkilendin
Bende rüyamda erkek bebek emziriyordum, sütüm o kadar çok geliyordu ki boğulacak diye korkuyordum, bende ondan etkilendim kodlamışım kendimiBelki 2. Ye olabilirben de rüyamda hep erkek bebek gördüm onu anlatmıştım belki ondan etkilendin
Senin hislerine güveniyorum yaHiç bir fikrim yok ama kız gibi hissettim
Be gelirse gelsin bir an önce öğreneyimAy hadi bakalim bir erko da senden gelir belki deeeeevet kuzum adını dahi anmak istemiyorum ama oluyordu.
YaPamlok da kusa kusa bir hal oldu kesin kız diyorduk erkek çıktı bebisler test köşe yapiyor. Seninki de ters köşe yapti
Nub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilememArkadaşlar ya şu nub olayı nedir mesela ben hiç anlamıyorum 12 haftalık olan ultrason fotomu atayım bir baksanjza da bana dün göremedi doktor daha da 2 hafta sonra giderim herhalde
Şu işaretledigim yer mi acaba hiç anlamıyorum ya
Şimdi özel klinik açmış galiba canım yasemin çakar kementti,hastaneden çok memnun kalmıştım maddi manevi bizi hiç üzmediler.hemşirelerin ebelerin hepsi çok tatlıydı ama çok zaman geçti şimdi değişmiş midir bilmiyorum. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınHangi doktorda doğum yapmıştın canim memnun kalmış miydin o zaman
Benim de bebeğin sol tarafa doğru olması tuttu ve yüzüm çok bozuldu sivilcelendiAaa bak bende en son erkek bebek görmüştüm bir tek o tuttu benim
Aşk olsun seni mi kıracağım bunu bir doğurayımBiz senle diger gruptan da konuşuyorduk ya o zamandan icimden oyle gecmisti taa
O zaman 2.ye erkek gelsin hadi hadi hemen yap
Olabilir ben de üst üste çok defa görünce etkilendimBende rüyamda erkek bebek emziriyordum, sütüm o kadar çok geliyordu ki boğulacak diye korkuyordum, bende ondan etkilendim kodlamışım kendimi
Hmmmm Allah Allah yaaa, valla dün doktor bayağı inceledi ordan baktı burdan baktı ısrarla sordum ama bir şey de demedi yani hatta aaaa bacak arası değil mi dedim evet ama bir şey diyemem dedi kendi doktorumdan farklıydı bir doktorduNub bak örnekteki gibi sende de yukarı çıkıntı gördüm erkek gibi canım ama o başka bir şey ise bilemem
Sağlıkla büyüsün canımTeyzeleriii hepinize selambiz bugün 15+6 da cinsiyetimizi öğrendik Allah nasip ederse bir erkek daha buralara yazılsın
Bak dr göremediyse de kız olabilir erkek olsa o kadr bakmaya görür. sen nizim tahminleri boşver biz hafif destekli sallıyoruz :))Hmmmm Allah Allah yaaa, valla dün doktor bayağı inceledi ordan baktı burdan baktı ısrarla sordum ama bir şey de demedi yani hatta aaaa bacak arası değil mi dedim evet ama bir şey diyemem dedi kendi doktorumdan farklıydı bir doktordu
Devlette detaylı yapılamamaktadır diye not düşmüşler özele gitcez mecburSağlıklı güzel haberlerle inşallah canım ayrıntılı çok güzel oluyor
Özelde mi devlette mi yaptırcaksın cnm
Bu arada sen benden usg fotosu istemiştin ama bugün kız kendini göstermeyince odaya gir çık çikolata ye geri gel falan derken dr da bizde atladık unuttuk istemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?