Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147

Yaa canım hoş geldi, seni çok merak ettik gerçekten, babanın iyi olmasına çok sevindim, benim de babam kalpten operasyon geçirdi ve çok zorlu bir süreçti, insan mahvoluyor, iyi olmasına çok sevindim, Allah bir daha yaşatmasın maşallah ya büyüyor bebeğin, şeninde iyi olmana çok sevindik

Cinsiyet içinde ben hiç bilmiyorum ama sende kız hissediyordum hayırlısıyla gelsin, doktor yanılmayabilir

Çok geçmiş oldun rabbim acil şifalar versin

Şimdi gördüm kuzum akşam çok erken yatmıştım. Yakışıklı bir civciv daha geliyor aramıza maşallah Sağlıkla gelsin inşallah
Oy cok teşekkür ederiz teyzesiii sağlıkla gelsin bebislerimizin hepsi. Uzuun ömürlü evlatlar olsunlar inşallah minik civcivim yerim onu beeeen
Baba kafası beni öldürüyor ya benim eşim asla bırakmayacak kızlarını. Espri bile yaptırmıyor. 4 kişi oturcaz böyle sonsuza kadar
Hahahah bu benim eşim yaaa. Kızımız olursa aynilarini diyordu vermem elin ogluna hic kusura bakmasin diyordu ama erkek olunca işler degisti olsun oturun annesi 25 e kadar dizinin dibinde ister sonra mecbur bekleyecek evlensin diye

Ikinci ve sonraki gebeliklerde bebisin hareketleri erkenden hissediliyo diyolar, var mi hissetmeye baslayanlar?

Ay ben yeni gördüm bunu, erkek hissim doğru çıktı demek hayırlı olsun sağlıkla gelsin

babylovee canım sizinki de hayırlı olsun, kızçe annesi oluyorsun

Çok uykum var sürekli ya. Aslında enerjik bir hamişim ama kızım gece o kadar sık emiyor ki. Bu ara ayrılık kaygısı da var sürekli gözünü açıp mizlaniyor. Memeden ayrılacak artık son 1 ayımız sonra uyucam inşallah çay kahve de içemeyince de uykum hiç açılmıyor. Kızım erken uyursa ne mutlu bana hemen ben de uyuyorum uyku çok güzel bişey ya o kadar hasret kaldım ki şöyle deliksiz 4-5 saat bile yetecek bana

Çok var daha ya düşünmek istemiyorum biz böyle zıbın patik olayını seviyoruz burası güvenli bölge

Ne kadar yakınmışım ya uyku deyince içimi döktüm direkt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…