Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
sepide canım senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım eğer perinatolog kız dediyse kız olabilir gerçekten bana erkek demişti ve öyle de oldu

Ayy allahım o kadar merak ettik ki canım Rabbim şifasını versin babacığının şimdi iyidir inşallah
Bebeğinin ve senin iyi olmana ayrıca çok sevindim

Evet aşkım Peri kızım geliyor sende inşallah oğluşunu sağlıcakla kucağınıza alın
Canım ninalia yaptırdım tam kapsamlı 500 euro aldılar benden
Amin kuzum aminn inşallah saglikla alalim evlatlarımızı kucagimizaaa
Sana da yüksek fiyat demisler kuzum. Bana da asagi yukari ayni dediler. Saglikla haberleri gelsin de yavrularimizin gerisi onemsiz

maşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallah

Ayy saglikli olsunlar da yaa.. bebislerimiz saglikla dogsun büyüsün... aynen öyle evlensinler mutlu yuva kursunlar biz anne babalar olarak onlar ihtiyac duydukca yanlarinda oluruz yalniz cocuklari evlendirdik bile
Ay o erkek cocuk enerjisi kısmını cok düşünmeyelim simdiden. Biraz strese sebep olabilir

Amiiin kuzucum çok teşekkür ederim çok inşallah saglikla büyütelim yavrularimizi seninde cok az kaldi ogreneceksinnn

Gelelim hurafelereee
Midem karışsa da hic kusmadim.
Et tavuk gibi protein canim hep daha fazla istedi.
Tatlıya olan düşkünlüğüm hic gecmedi. Birde şeker yüksek çıktı ona ragmen bir kaçamak yapma hakkim oldugunda tatli birsey yedim ve hala da öyle.
Ekşi falan hic cekmedi canim ki normalde eksi seyleri cok severim.
Normalde de kilom var ama su an karnimda top gibi bir göbüş var

Ay aklima gelenler bunlar varsa aklina gelen dinlemedeyim

Amin canım benim tek duamız o
Ya şimdi kendimi kandırmıyor 100% kız bencede aşkım, adam sonuçta prof yılların tecrübesi var sevmeye başladım kızım diye

Canımmm maşallah hayırlı sağlıklı evladını sağlıkla büyüt inşallah ya ben de öğreneyim litfeeen yarın kan verişimin 6. Günü allahım aklıma mukayet ol hurafe incelemesi bekliyoruz yap hemen
Maşallah bende şimdi bunlarlayım bakalım ne olacak bide sende lekelenme oluyordu dimi caniko

Ayy allahım o kadar merak ettik ki canım Rabbim şifasını versin babacığının şimdi iyidir inşallah
Bebeğinin ve senin iyi olmana ayrıca çok sevindim
Canımmm evet sendende Allah razı olsun, beni unutmadığınzı mesajlarınızı görünce o kadar moral oldu ki bana ne güzel arkadaşlıklar edinmişim
maşallah ne güzel bir bebek ince burunlu gibi çenesi falan maşallah
Yaaa inşallah büyümez burnu falan korkuyorum babadan dolayı biraz

Bende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyor

Çok çok geçmiş olsun cnm Rabbim babana şafi ismiyle şifa versin inşallah

Ay hadi bakalim bir erko da senden gelir belki deeee evet kuzum adını dahi anmak istemiyorum ama oluyordu.
Bende aynı şeylerin hepsini yaşadım, ve hurafeleri çürütüyorum kızımız olacak şu an öyle görünüyor
Ya Pamlok da kusa kusa bir hal oldu kesin kız diyorduk erkek çıktı bebisler test köşe yapiyor. Seninki de ters köşe yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…