Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Geçmiş olsun canım kaşıntın da var mı, egzama olmuş olabilir misin?

Saol canım yok kaşıntım yok şükürler olsun. Ama yüzüm çok kuru ve bi çözüm bulamadım
bende de çok oldu ama son bir haftadır multivitamin kullandığım için mi nedir bilmiyorm geçti, EXCİPİAL LİPO diye bir krem var kuruluklara mükemmel iyi geliyor ama doktoruna danışıp kullan istersen. gerçi bu kremi göbek çatlakları oluşmasın diye de veriyorlar ama sormakta fayda var

Günaydın ay maşallah sana valla ben gebeligimi öğrendiğimden beri düzgün ev işi yemek yapamıyorum o kadar halsizim enerjim sıfır

Canım ben de senin gibiyim. Özellikle burun kenarlarında, çenem ve dudaklarım. Hatta bazı sabahlar sanki günlerdir su içmemişim gibi dudağımda yarıkla uyanıyorum. Vücudumda böyle bir sıkıntı yok ama yüzüm pul pul. Kremler de anlık çözüm oluyor sadece. Günde 2lt üstü su içiyorum ama bana mısın demiyor. Gebelikten kaynaklı diye düşünüyorum.

Ayyy canım teşekkür ederim ilk muayenede sorayım bende

Aynı canım bende mutlaka 3lt su içmeye çalışıyorum ve içiyorumda yani. Bakalım ne olacak sonumuz

kız maşallah valla sana ama o kadar yorma kendini ya, ben ev süpürmeyi falan eşime devrettim gerçekten dediğin gibi bir gün pilimiz bitiyor bir gün full enerjiyiz

Aynen öyle gerçekten sadece mide doluyor dogru düzgün vitamin alabildigimiz yok. Korkudan kabuklu meyve bile yiyemez olduk herseyde bir ilaç bir baska sey.. o yüzden bizler mecbur multivitaminler kullanmak zorundayiz.
Şimdi de pestisit belası var başımızda. Zamanla toksik etkisi vücutta birikiyormuş. Ben yeşillikleri meyveleri falan hep karbonatlı suda bekletmeye çalışıyorum

cnım doktor bana balık yağlı multivitamin vermişti 12 haftamın başlangıcında, onun içerisinde 17 mg demir görünüyor, ayrıca kullanmıyorum yani
Bana da ayrıca balık yağlı multivitamin verdi imom ismi 17mg demir var içinde sendeki de o mu canım ? Yan etkisi oldu mu mide bulantısı gibi. Bana ayrıca demir de verdi niyeyse. Çoğu doktor 16dan sonra başlatıyormuş

Dinletmiyorlar canim. Daha onceki gebelikte defalarca tecrübe ettim. Bazilari ekrani ceviriyor bak kalp atışı var diye ekrandaki o kelebek gibi cirpinan pariltiyi gosteriyorlar o kadar. Sebebini bende bilmiyorum ama dinletmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…