Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Profil resmine bayıldımmmmm ay savaşçısııı :KK53:ayyy hayranıydım tekrar başlayasım geldi izlemeye :KK45:
yaaaa aslında bunu izleyen çok az kişi var bence çok sevindim bilmene de,ben de çok severdimmm 😂 ben sevgi ve adaletin yılmaz savunucusu ay savaşçısııııı hahah 😂😂😂

ay canımsın💙 bayılırım maviye🤣 fena meraktayım valla bazı arkadaşlarım da erkek kabul et diyorlar böyle kabul edemem :KK43: sonra farklı olursa :skandal:

Şimdi şunu düşündüm hastaneye gitsem doktor görür bu haftada artık🤣 bekleyeceğim dedim ama bilmiyorum🤭🤭
ama işte insan emin olmak istiyor yaa içinde şüphe kalınca olmuyor bence de 😂 kontrol süren var mı eğer devam ediyorsa git istersen ben merak ederdim şahsen 😂😂 fetal sonucun ne zaman çıkarmış belli mi

Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:

Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭

Kızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyor 😥 Ne kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık 🤣çarem kalmadı 🫣 sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım 😭
Bu kız çocuklarında mı oluyor acaba
Benimde öyle alnım pul pul ki güneş kremi nemlendirici düzenli kullanıyorum

Günaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucu 🤣 benim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor :confused:
Aaaa bende böyleyim ama kocam inanmıyor. Bi gün full enerji herşeyi yapıyorum ertesi gün yatınca bilerek mi yatıyorsun diyor 🤣 demekki herkez böyle 🤣

Aaaa bende böyleyim ama kocam inanmıyor. Bi gün full enerji herşeyi yapıyorum ertesi gün yatınca bilerek mi yatıyorsun diyor 🤣 demekki herkez böyle 🤣
Yaaa tek olmadığıma sevindim cidden artık o kadar rutine bağladı ki bu. Halimden bugün yatma günü bugün iş güç gnü diyorum 🤣🤣

Back
X