- 25 Şubat 2024
- 1.307
- 1.616
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #10.901
günaydınn canım, fetal sonucu mu bekliyrdun sen? ben seninkini erkekti diye hatırlıyorm sankiGünaydın canlarım bugün de cinsiyet öğrenmediğim bir günle sizinle birlikteyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn canım, fetal sonucu mu bekliyrdun sen? ben seninkini erkekti diye hatırlıyorm sankiGünaydın canlarım bugün de cinsiyet öğrenmediğim bir günle sizinle birlikteyim![]()
canim ya 15 ya 18 di diye hatirliyorum ama buyuk ihtimal 18 diMerhaba medgenome ne fiyat vermişti size hatırlıyor musunuz acaba
evet canim gunde 1 kez kullaniyorumTordal fer günde 1 kez mi canım
Kayınvalidem usg hala düşük yaptırdığına inanıyor aşko sen düşün![]()
Buradaki bacılar erkek dedi doktor da erkeğe benzettim dedi Fetal DNAyı bekliyorum kesinleştirip ona göre patik dağıtıcam herkesegünaydınn canım, fetal sonucu mu bekliyrdun sen? ben seninkini erkekti diye hatırlıyorm sankikarıştırıyor da olabilirm ama
![]()
heee ondan kalmış aklımda demekki,profilindeki mavi kalpten hatırlıyorum erkek olduğunu da öyle şifrelemişim kafamdaBuradaki bacılar erkek dedi doktor da erkeğe benzettim dedi Fetal DNAyı bekliyorum kesinleştirip ona göre patik dağıtıcam herkese![]()
Profil resmine bayıldımmmmm ay savaşçısıııgünaydınn canım, fetal sonucu mu bekliyrdun sen? ben seninkini erkekti diye hatırlıyorm sankikarıştırıyor da olabilirm ama
![]()
yaaaa aslında bunu izleyen çok az kişi var bence çok sevindim bilmene de,ben de çok severdimmmProfil resmine bayıldımmmmm ay savaşçısıııayyy hayranıydım tekrar başlayasım geldi izlemeye
![]()
ay canımsınheee ondan kalmış aklımda demekki,profilindeki mavi kalpten hatırlıyorum erkek olduğunu da öyle şifrelemişim kafamda![]()
ay canımsınbayılırım maviye
fena meraktayım valla bazı arkadaşlarım da erkek kabul et diyorlar böyle kabul edemem
sonra farklı olursa
![]()
ama işte insan emin olmak istiyor yaa içinde şüphe kalınca olmuyor bence deŞimdi şunu düşündüm hastaneye gitsem doktor görür bu haftada artıkbekleyeceğim dedim ama bilmiyorum
![]()
Hadi git gitttŞimdi şunu düşündüm hastaneye gitsem doktor görür bu haftada artıkbekleyeceğim dedim ama bilmiyorum
![]()
Şimdi şunu düşündüm hastaneye gitsem doktor görür bu haftada artıkbekleyeceğim dedim ama bilmiyorum
![]()
Okumuştum cnm bir şey çıkmaz evel Allah kan vermekle iyi yaptınKızlar kan verdim geldim, için rahatladı en azından yarın akşama gideceğim bakacak doktor, bir şey çıkmayacak inşallah emin olmak istedim ama risk almak istemedimİnanıyorum temiz çıkacak inşallah
![]()
Bu kız çocuklarında mı oluyor acabaKızlar ya yüzüm pul pul dökülüyor. Dudaklarım desen sanki kıştayızda soğuk değmiş gibi çatlıyorNe kullandıysam engel olamıyorum. Şöyle eski Arko kremlerden mi kullansam diyorum artık
çarem kalmadı
sizlerde de böyle mi durum. Birde vücudumda böyle bir sıkıntım yok gün aşırı duş alıyorum dönüşümlü olarak Hindistan cevizi yağı ve gratisteki 7li vücut bakım yağını kullanıyorum. Ama tabi onları yüzüme sürmek istemiyorum. Loreal mi kullanmadım bioderma mı kullanmadım. Yok olmuyor yüzüme hiç bi şekilde çare bulamadım
![]()
Aaaa bende böyleyim ama kocam inanmıyor. Bi gün full enerji herşeyi yapıyorum ertesi gün yatınca bilerek mi yatıyorsun diyorGünaydın kızlar
Rabbim beni bir gün yatırıyor bir gün amazon gibi yapıyor
Dün toplam 2 bin adımla günü kapattım zoraki yemek wc kalktım öyle halsiz uykuluydum
Bugün tüm ev sildi süpürüldü 6 metrekare halı yıkadım tabi makinede yıkadım ama o da yorucubenim gibi olan var mı bu şarj niye arada bitiyor sonra fulleniyor
![]()
Of bende öyleyim yaBu kız çocuklarında mı oluyor acaba
Benimde öyle alnım pul pul ki güneş kremi nemlendirici düzenli kullanıyorum
Yaaa tek olmadığıma sevindim cidden artık o kadar rutine bağladı ki bu. Halimden bugün yatma günü bugün iş güç gnü diyorumAaaa bende böyleyim ama kocam inanmıyor. Bi gün full enerji herşeyi yapıyorum ertesi gün yatınca bilerek mi yatıyorsun diyordemekki herkez böyle
![]()