- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.081
Benim de en merak ettiğim soruyu sormuşsunEvet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur
Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Hamileyken yuze kullsniliyor mu o acaba bıyık vs icin az ya sonucta zarari olurmuKuzenim Philips kullanıyor memnun kaldığını söylemişti herkeste aynı performansı gösterirmi bilmiyorumlazere o kadar para vereceğime evde daha yapmak daha karlı ve mantıklı ben
Uzun kollulari 3 6 almakta fayda var uzun kullansinlar hareketsiz olacaklari icin sarip sarmalayip yatircaz ilk aylardaEvet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur
Bu arada tecrübeli anneler size bir şey soracağım. Bizim bebeler kış bebesi olacağı için uzun kollu zıbınları yeni doğan için daha mı çok almak gerekir yoksa kısa kollu ya da kolsuz olsa da olur mu? Şimdi bakayım dedim de emin olamadım
Ya kıyamam sanaTabiki söylerim kuzumm biraz göbeğim büyüsün de o zaman sormaya yüzüm olsun
Ay Allah korusun kız aman dikkat edelim. Artık olmadi kocalara yaptircaz ahahah
Aynen kuzucum yaa ben burda sehir icinde bile uzak mesafeye gitmeye cekiniyorum araba ister istemez salliyor birsey oluyor ya. Uzun yol biraz daha gerer beni. Malum benim hamileligim baştan beri biraz stresli gecti hic kendimi o streslere sokmayayim diyorum.
Bu yaz totisimin üstünde evimdeyim
Siz gidecek misiniz bir yerleree
Erkek bebekler sıcağı sevmez çok kalın giydirmeye gerek yok zaten evde bebek olduğu için evin sıcaklığını ona göre ayarlıyorsun beden olarakta hepsini aynı alma bebisler çabuk kilo alıyorEvet bende 16 gibi başlarım dedim kuzum ama daha önce büyürse o zaman başlayacağım benim annem çok çatlamış genetik yatkınlık var biraz tedirginim ama onca yağa kreme rağmen çatlarsakta yapacak bişey yok tabi çocuğumuzun hatırası olur
Aynen kuzum seneye bebisimizle yüzeriz. Oyyy ondan güzeli mi var yeter ki saglikla bir kavusalim yavrularimizaYa kıyamam sanaolsun aşkım seneye bol bol bebenle deniz keyfi yaparsınız inşallah
Evet, biz gideriz aşkım göbeğimin biraz büyümesini bekliyorum. İstanbul olduğu için çeşmeye 4-5 saatte iniyoruz biz arabayla, daha uzun yolculuk bende yapmam korkarım
Onu bilmiyorum cnmHamileyken yuze kullsniliyor mu o acaba bıyık vs icin az ya sonucta zarari olurmu
Uzun kollulari 3 6 almakta fayda var uzun kullansinlar hareketsiz olacaklari icin sarip sarmalayip yatircaz ilk aylarda
jiletle bir hafta sonra çıkıyorsa bordo berelisin kızAy ev tipi olanlar işe yarıyorsa stoklayalım aşko, jilet 1 hafta sonra tekrar coşuyor
Uff hep o bebeklerin denizle ilk tanışma anı reelslarını izliyorumAynen kuzum seneye bebisimizle yüzeriz. Oyyy ondan güzeli mi var yeter ki saglikla bir kavusalim yavrularimizainsallah sonra da yaza tatillere gideriz yuzeriz cıp cıp
Ya bizimde burdan Antalya ya askinda cok uzun sürmüyor dinlene dinlene gideriz ama yok yaa hci gerek yok o strese girmek istemiyorum gercekten
Anladım canım hiç bilemiyorum ya ben kızımda tonla doktora gittim her hafta bahane bulup gidiyordum hep dinletirlerdiDinletmiyorlar canim. Daha onceki gebelikte defalarca tecrübe ettim. Bazilari ekrani ceviriyor bak kalp atışı var diye ekrandaki o kelebek gibi cirpinan pariltiyi gosteriyorlar o kadar. Sebebini bende bilmiyorum ama dinletmiyorlar.
Ya diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorumjiletle bir hafta sonra çıkıyorsa bordo berelisin kızbenim ikigün sonra el sallıyorlar
hahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zatenYa diyorum ya normaldede tüylü değilim ama bir tane görsem tilt oluyorumaşkım görümcelerim saç gibi ya kolları 11 yaşındaki çocuklarının saçım kadar tüyleri var
Mümkünse inşallah tüm konularda bana çeksin görnüş olarakhahahahahaha maşallah doğulu olabilirler bizim doğuda kıldan çok başka bişey yok zatendua et de bebişin sana çeksin genelde en gereksiz özellikleri haladan alabiliyorlar, mesela ben kıl mevzusunu halalarımdan almışm
fotoğraf yakınlaşmadığı için çok anlayamadım ama sanki ilk usg de erkek gibi gördüm. Muhtemelen yanlıştır ben gördüysem doktorun baya baya görmesi lazımdı o zamanbanada bakarmısınız lütfen 14 haftalık pipi yok dedi ama cinsiyet söylemedi
haha aminnnnnMümkünse inşallah tüm konularda bana çeksin görnüş olaraktövbe estağfurullah Allahım sen büyüksün
Ailenin dna’sını ben değiştirecem diye ümit ediyorumhaha aminnnnn
Valla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedifotoğraf yakınlaşmadığı için çok anlayamadım ama sanki ilk usg de erkek gibi gördüm. Muhtemelen yanlıştır ben gördüysem doktorun baya baya görmesi lazımdı o zamanbilemedim çok canım
fotoğraf yakınlaşmadığı için çok anlayamadım ama sanki ilk usg de erkek gibi gördüm. Muhtemelen yanlıştır ben gördüysem doktorun baya baya görmesi lazımdı o zamanbilemedim çok canım
Pozisyonu uygun olmayabiliyorValla 14 haftalık notmalde cinsiyet belli olur diye biliyorum ne kadar sordum belli değil ama pipi göremiyorum kesin bişey demem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?