Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağlıkla gelsin minnoş prenses

Desene Akıllı uslu bı bebiş olacak annesi

Bende portatif beşik almıştım iki bebiş büyüttüm eskidi attım şimdide park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olandan
Bende böyle büyük bişey değilde daha portatif bişey almayı düşündüm, çünkü odasına beşikte almayı istediğim için ikisi çok fazla olur gibi geldi. Fotodakini yatak odasında kullanırız aile yanına gideceğimiz zaman götürürüz daha kolay olur gibi geldi. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterim

Eklentiler

• IMG_3671.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 37
yazıyı gorunce güldüm
oglumu her goren Allah yardimcin olsun diyor cok fena cocugum
bakalm bu nasil olucak abisine cekerse vay halime
Canım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama benimki de çok hareketli ne tatlı ne meyve suyu hiç müdahaleye gerek kalmadan kıpır kıpır doğduktan sonrası için korkuyorum ajsjsj

İlk bebişse böyle bir şey alabilirsin benim çocuk odam var iki oğlum kalıyor o yüzden iki beşik için yerim yok yatak odam zaten baya büyük bebişi sütten kesene kadar yatak odamda kalacak o yüzden bu park yatak daha kullanışlı benim için

Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz

Bencede sütten kesene kadar yapma yoksa git gel helak olursun çok zor olur canım. Bi beşik yada park yatak yeter şimdilik.

Kendi evim olsaydı yapardım diye düşünüyorum. Dolabı, şifonyeri orada olurdu ve eşyaları daha düzenli olurdu. Şimdi de evimde bir misafir odam var baza ve birkaç ıvır zıvır var. Ivır zıvırı toplayacağım. Baza duracak yanına ikea hemnes büyük şifonyer almayı düşünüyorum. Bir de gerekirse iki kapılı bir dolap alırım. İkiz olduğu için iki tane Elele Madre marka park yatak almayı düşünüyorum. Birisi yatak odasında kalacak. Belli bi yaşa kadar ikisi bir beşiğe sığar diyorlar. Anne yanı olarak kullanırım. Diğerini de bazalı odaya koyarım diyorum.
Oda olmazsa eşyaları sığdıracak yer bulmak zor olur diye düşünüyorum. Yine sığar da düzensiz olur gibime geliyor.

Bizimde evde misafir odası var, dediğim gibi dışardan tanıdıklarım gerek yok falan diyince tereddütte kaldım , misafir odasında yatakla, şifyoner var bide, gereksiz şeylerin durduğu onları boşaltıp kiyafetlerini doldururum diyorum. Ama şu duvar boyası, koltuk, odaya ekstra yatak, bebeğe özel dolap falan yapılıyor ya, onları şu an yaptıracakmısın yoksa belli bir yaşa gelincemi merak ettim

İlk bebiş canım bende öyle düşündüm sütten kesilene kadar yanımızda yatacak
Alllahım ağlamaya duyarlı beşik yapmışlar bide süt verse tam olcak
Eki Görüntüle 3607764
Ayyy bu da çok güzelmiş dur buna da bakayım

sepide canım biz oda gibi değil de eşyalarının olacağı bir oda ya beşik alırız diye düşündük öyle çok detaylı bir şey değil. Zaten evde boş odamız var orada dolap ve beşiği olacak sadece. Ne zaman orada yatar bilemiyorum tabi ama en azından eşyaları düzenli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…