- 4 Mart 2020
- 816
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.561
Sağlıkla gelsin minnoş prensesKızlar merhaba benımde kızım oluyorvee bütün belirtiler bende doğru çıktı tatlı goresım bıle yoktu. Hep ekşi tuzlu yıyorum. Mide bulantım hat safhada idi. Rüyamda erkek gördüm tersı çıktı Komşular karnın geniş kız bu dedı. Hepsı doğru çıktı
Desene Akıllı uslu bı bebiş olacak annesi2 haftadir ust uste gidiyorum canim
hareketsiz 2 haftadir da ama saglikli dedi en azindan gayet iyi durumu riskli gebe oldugum icin cok ayrintili bakiyo cokta iyi doktorum severek cok hantal bu dedi rahatsiz edip duruyo bebegimikıpır kıpır beklerdim ben rahatsız etmeyen kaDr hareket etmiyo dedi 20 dk ultrasonla bakti resmen hep uyuyo heralde
Ben de böyle bir şey almayı düşünüyorum.Bende portatif beşik almıştım iki bebiş büyüttüm eskidi attım şimdide park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olandan
yazıyı gorunce güldümDesene Akıllı uslu bı bebiş olacak annesi
Bende böyle büyük bişey değilde daha portatif bişey almayı düşündüm, çünkü odasına beşikte almayı istediğim için ikisi çok fazla olur gibi geldi. Fotodakini yatak odasında kullanırız aile yanına gideceğimiz zaman götürürüz daha kolay olur gibi geldi. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterimBende portatif beşik almıştım iki bebiş büyüttüm eskidi attım şimdide park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olandan
Canım hamileyken karnında nasılsa doğunca da öyle olur diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum amayazıyı gorunce güldüm
oglumu her goren Allah yardimcin olsun diyor cok fena cocugum
bakalm bu nasil olucak abisine cekerse vay halime
Yan tarafının aşağı iniyor olması çok iyi, benimki sabitti ölüyordum park yatakta çocuğu yatır kaldır bel gidiyor çok derin oluyor.Bende portatif beşik almıştım iki bebiş büyüttüm eskidi attım şimdide park yatak almayı düşünüyorum anne yanı olandan
Benimkilerde karnımda çok haretliydiler doğdular aynıyazıyı gorunce güldüm
oglumu her goren Allah yardimcin olsun diyor cok fena cocugum
bakalm bu nasil olucak abisine cekerse vay halime
Aynen çok zor sürekli eğilip kalkmak o yüzden bu modeli tercih edicem benim için en önemlisi kullanışlı olmasıYan tarafının aşağı iniyor olması çok iyi, benimki sabitti ölüyordum park yatakta çocuğu yatır kaldır bel gidiyor çok derin oluyor.
İlk bebişse böyle bir şey alabilirsin benim çocuk odam var iki oğlum kalıyor o yüzden iki beşik için yerim yok yatak odam zaten baya büyük bebişi sütten kesene kadar yatak odamda kalacak o yüzden bu park yatak daha kullanışlı benim içinBende böyle büyük bişey değilde daha portatif bişey almayı düşündüm, çünkü odasına beşikte almayı istediğim için ikisi çok fazla olur gibi geldi. Fotodakini yatak odasında kullanırız aile yanına gideceğimiz zaman götürürüz daha kolay olur gibi geldi. Ama tecrübeli annelerden fikir almak isterim
Bencede sütten kesene kadar yapma yoksa git gel helak olursun çok zor olur canım. Bi beşik yada park yatak yeter şimdilik.Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Çünkü zaten en az 1 yaşa kadar yanımızda yatacak dimi canım, kaç yaşında ayırdınız odalarıBencede sütten kesene kadar yapma yoksa git gel helak olursun çok zor olur canım. Bi beşik yada park yatak yeter şimdilik.
Kendi evim olsaydı yapardım diye düşünüyorum. Dolabı, şifonyeri orada olurdu ve eşyaları daha düzenli olurdu. Şimdi de evimde bir misafir odam var baza ve birkaç ıvır zıvır var. Ivır zıvırı toplayacağım. Baza duracak yanına ikea hemnes büyük şifonyer almayı düşünüyorum. Bir de gerekirse iki kapılı bir dolap alırım. İkiz olduğu için iki tane Elele Madre marka park yatak almayı düşünüyorum. Birisi yatak odasında kalacak. Belli bi yaşa kadar ikisi bir beşiğe sığar diyorlar. Anne yanı olarak kullanırım. Diğerini de bazalı odaya koyarım diyorum.Kızlar oda yapacakmısınız bebeğe, yada yapanlar hiç kullandınızmı odayı belli bir yaşa gelene kadar, kuzenlerim biz yaptık, ama hep bizim yanımızda yattı odayı kullanmadık şimdi yapma falan diyorlar, siz ne diyorsunuz
Tabi en az,ben 2 yaşında oda yapmıştım canım.hiçte pişman olmadım hala o oda takımını kullanıyor yaş 8 :)Çünkü zaten en az 1 yaşa kadar yanımızda yatacak dimi canım, kaç yaşında ayırdınız odaları
Bizimde evde misafir odası var, dediğim gibi dışardan tanıdıklarım gerek yok falan diyince tereddütte kaldımKendi evim olsaydı yapardım diye düşünüyorum. Dolabı, şifonyeri orada olurdu ve eşyaları daha düzenli olurdu. Şimdi de evimde bir misafir odam var baza ve birkaç ıvır zıvır var. Ivır zıvırı toplayacağım. Baza duracak yanına ikea hemnes büyük şifonyer almayı düşünüyorum. Bir de gerekirse iki kapılı bir dolap alırım. İkiz olduğu için iki tane Elele Madre marka park yatak almayı düşünüyorum. Birisi yatak odasında kalacak. Belli bi yaşa kadar ikisi bir beşiğe sığar diyorlar. Anne yanı olarak kullanırım. Diğerini de bazalı odaya koyarım diyorum.
Oda olmazsa eşyaları sığdıracak yer bulmak zor olur diye düşünüyorum. Yine sığar da düzensiz olur gibime geliyor.
Ağlamak istediğini anlayıp pış pışlıyormu napıyor bu
İlk bebiş canım bende öyle düşündüm sütten kesilene kadar yanımızda yatacakİlk bebişse böyle bir şey alabilirsin benim çocuk odam var iki oğlum kalıyor o yüzden iki beşik için yerim yok yatak odam zaten baya büyük bebişi sütten kesene kadar yatak odamda kalacak o yüzden bu park yatak daha kullanışlı benim için
Ayyy bu da çok güzelmiş dur buna da bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?