- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.961
Bu sadece bi ön tanı testi, kesin teşhisi almadan bence kendinizi üzmeyin unutun 2 li testi. İnşallah fetal sonuçlarınz temiz gelirkızlar ben 13+4’teyim 10 gun önce ikili test verdim bugun sonucu down sendromu yüksek çıktı çok moralim bozuldu. okuduklarıma göre yanlıs sonuc alan cok varmıs o yuzden fetal dna verdim yine de durup durup ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ense kalınlıgı 10 gun once 1.40 çıktı bugun bilmiyorum. boyle olan var mı ikilide problem çıkıp fetalda temiz çıkan ? değerleri de ekliyorum maalesef ki cok yüksek
Yaa içim rahatladı 2.82 çıkan değer bir önceki tahlilde 3.63tü doktor ilaç başlamak istedi o yüzden tekrar kan verdim düşmüş nedense başlamadık şimdilik ilaçCanim degerlerin güzeltsh önemli digerleri de dengeli oldugu icin sıkıntı yok. Ne zaman cinsiyet ogreniyorsuuuun kac haftalik oldun
inşallah inşallah tek duam bu şu anBu sadece bi ön tanı testi, kesin teşhisi almadan bence kendinizi üzmeyin unutun 2 li testi. İnşallah fetal sonuçlarınz temiz gelir
bunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaCanım bende önümüzdeki ay 34 yaşımda olacağım. Banada 2li testte %85 down sendromlu dediler. Nasıl ağladım bir ben bir Allah biliyor. Ama fetalde bişey çıkmadı Allah’a şükürbende çok araştırdım ve herkezin böyle çıktığını öğrendim bu 2 li testte. Sonra fetalde temiz çıkınca bu sefer kendime kızdım nasıl ağladım bebeğimde üzüldü diye hiç canını sıkma bu 2 li test hep böyle çıkıyormuş. Hatta Allah izin verirde 2. Bebeğim olursa asla 2li test yapmam direk dna vereceğim. Sende bebeğini üzme lütfen
inşallaahhBana da 10 günü bulur demişlerdi bazen erken çıkıyor dediğim gibi içini ferah tut temiz geleceksağ salim de kucağına alıcaksın
Aynen canim benimde oyle aslında. Kahvaltida ekmeksiz olmuyor. Aksam yine ekmek yemeden oluyor bir sekilde de.Ya işte ben de bi kahvaltıda yiyorum ekmeği ama genel tabir olarak ekmek diyorum. Yoksa pilav makarna onlari da kastediyoruminşallah böyle düzelir kuzum ben kendimi tutarım da bebeğime bişey olmasın. Enfeksiyonla bir arada olunca çok üzüldüm. Ama elimden geleni yapicam
Yaaa canim çok sevindim çokKızlar benimde çıktı fetal dna sonucumdoktoruma yazdım bebeğimiz kız. Her şeyi negatif çıktı çok şükür
kızlar benim göbüşde büyümüş cekinince farkettimSeninki nasıl
Güzel düşmüş canim deger. Gebelikte bu tiroid hormonlari degisebiliyor. Yine 1 ay icerisinde yeniden baktir ama yükselme vs olduysa ilac baslayabilir doktor. Merak etme ilaçla da hemen dengeleniyorYaa içim rahatladı 2.82 çıkan değer bir önceki tahlilde 3.63tü doktor ilaç başlamak istedi o yüzden tekrar kan verdim düşmüş nedense başlamadık şimdilik ilaç12+0 olduk bugün temmuzun ortalarında öğreniriz gibi çatlıyorum meraktan
İnşallah canım aminbunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam
Yaa benim de içimden hep kız geçiyordu, kız isimlerine bakıyordum hep ama yanılmışım erkek çıktıBen erkek bebek alımına kapatmıştım grubu diyormuşumUzun zaman sonra erkek bebek geldi aramıza hoşgeldi
Ay kızlar grubumuz rengarenk çiçek gibi göbüşlerle şenlendimaşallah
ayy vallaha ya nasıl tatlı hamiş göbüşler var ya eridimmm maşallah maşallahKızlar yaaa çok güzel göbüşleriniz maşallah hepinize. Güzel kadınlar Aralık'ta doğuruyor sanırım
Beni de üzdü ama kıza benzettim benn iki çıkıntı vardıÇok şükür canımhep güzel ilerlesin inşallah
Ama cinsiyet söylememesi bizi üzdü
Ay ben onu takımını yerimTeyzeleri kızım Aselime neler aldım kendimi tutamadım
Teşekkürler aşkımm. Bir haftada çıktı geçen hafta pzrtesi vermiştim. Canım eminim seninde çok güzel gelecek sonuçların, ne zaman verdin sen kanınıYaaa canim çok sevindim çokcinsiyette kesinlesti desenee. Sağlıkla gelsin premsess
Baya hızlı çıktı seninki. Darısı benim başıma benimki de bir an önce sağlıklı sonuçla çıksın inşallah
ayy vallah eriyorum herşeye ya senin hamiş göbüşüde çok tatlıydıAy ben onu takımını yerimsosyeteeee
Aşko suyla şekillendiriyorum, seninki gibi doğal değilayy vallah eriyorum herşeye ya senin hamiş göbüşüde çok tatlıydı
Hızlı çıktı kuzum seninki cidden. Benimki de saglikla hemencecik cikar insallah.Teşekkürler aşkımm. Bir haftada çıktı geçen hafta pzrtesi vermiştim. Canım eminim seninde çok güzel gelecek sonuçların, ne zaman verdin sen kanını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?