Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bu sadece bi ön tanı testi, kesin teşhisi almadan bence kendinizi üzmeyin unutun 2 li testi. İnşallah fetal sonuçlarınz temiz gelir

Canim degerlerin güzel tsh önemli digerleri de dengeli oldugu icin sıkıntı yok. Ne zaman cinsiyet ogreniyorsuuuun kac haftalik oldun
Yaa içim rahatladı 2.82 çıkan değer bir önceki tahlilde 3.63tü doktor ilaç başlamak istedi o yüzden tekrar kan verdim düşmüş nedense başlamadık şimdilik ilaç 12+0 olduk bugün temmuzun ortalarında öğreniriz gibi çatlıyorum meraktan

bunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam

Aynen canim benimde oyle aslında. Kahvaltida ekmeksiz olmuyor. Aksam yine ekmek yemeden oluyor bir sekilde de.
Düzelir canim merak etme. Biraz dikkat edince gecer riskli seyler de. Enfeksiyonu da ilacla geçirirsin merak etme

Kızlar benimde çıktı fetal dna sonucum doktoruma yazdım bebeğimiz kız. Her şeyi negatif çıktı çok şükür
Yaaa canim çok sevindim çok cinsiyette kesinlesti desenee. Sağlıkla gelsin premsess
Baya hızlı çıktı seninki. Darısı benim başıma benimki de bir an önce sağlıklı sonuçla çıksın inşallah

Güzel düşmüş canim deger. Gebelikte bu tiroid hormonlari degisebiliyor. Yine 1 ay icerisinde yeniden baktir ama yükselme vs olduysa ilac baslayabilir doktor. Merak etme ilaçla da hemen dengeleniyor ay az kalmis ogrenirsin yakinda.
Erkek sanki seninki oyle hissettim

İnşallah canım amin rabbim tüm çocuklarımıza sağlık sıhhat versin. Ama biz iyi olalım ki bebelerimizde iyi olsun dimi hadi sıkma canını

Ben erkek bebek alımına kapatmıştım grubu diyormuşum Uzun zaman sonra erkek bebek geldi aramıza hoşgeldi
Yaa benim de içimden hep kız geçiyordu, kız isimlerine bakıyordum hep ama yanılmışım erkek çıktı kız ya da erkek inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin de ne olursa olsun onları sevmekten kafayı yiyeceğimiz kesin

Teşekkürler aşkımm. Bir haftada çıktı geçen hafta pzrtesi vermiştim. Canım eminim seninde çok güzel gelecek sonuçların, ne zaman verdin sen kanını

Teşekkürler aşkımm. Bir haftada çıktı geçen hafta pzrtesi vermiştim. Canım eminim seninde çok güzel gelecek sonuçların, ne zaman verdin sen kanını
Hızlı çıktı kuzum seninki cidden. Benimki de saglikla hemencecik cikar insallah.
Cuma günü verdim kuzucum bende. Panoramaya verdim insallah saglik haberleri alırız bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…