Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Aşko suyla şekillendiriyorum, seninki gibi doğal değil
Bende çok eriyorum, ona mısır, lokum olan tokalardan alıcam
hahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum

yaaa al tabi annesiii atın sizde alış veriş yaptıkca

Hızlı çıktı kuzum seninki cidden. Benimki de saglikla hemencecik cikar insallah.
Cuma günü verdim kuzucum bende. Panoramaya verdim insallah saglik haberleri alırız bizde
Aşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçların , bende bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi kavgaya hazırlamıştım, çat diye msj geldi yetkiliden

hahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum

yaaa al tabi annesiii atın sizde alış veriş yaptıkca
Atarım atarım, ben süslüyüm onuda süslerim
Tam olarak göbek büyüme evresine geçmek istiyorum artık, penguen yürüyüşü falan

Aşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçların , bende bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi kavgaya hazırlamıştım, çat diye msj geldi yetkiliden
İnşallah cok bekletmeden çıkar sonucumuz kuzum temiz sağlıklı sonuclar aliriz İnşallah amiiin
Hahahah iyi bari bosa kavga etmene gerek kalmadi cok iyi olmus

2’li test annenin yaşı vs. gibi faktörlerin etkili olduğu sadece bir olasılık bildiren bir testtir .Bu olasılık %75-%80 gibi bir olasılık .Yani bence güvenirliliği aşırı düşük .O yüzden sakın canını sıkma .Ultrason bulgularında sorun yoktuysa ense kalınlığı burun kemiği gibi bence için hepten rahat olsun.Fetal dna da çıktığı zaman Allah’ın izniyle göreceksin zaten bir şey olmadığını .Bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah canım .

yaa erkek hisseden çok var bakalım ne olacak siz ne durumdasınız isim falan düşünüyor musunuz oğluşunuza

Benim dr ikili test asla yaptırma işe yarayan bir şey değil, genelde yanlış sonuçlar geliyor insanın canını sıkılıyor direk fetal dna ver demişti. Sizinde öyle olacak inşallah, endişenizi anlıyorum ama hiç canınızı sıkıp bebeğinizi üzmeyin her şey tertemiz gelecek Allahın izniyle

Ya ben direkt ekmeği sıfırladım. Deli gibi aç geldik yoldan ama ekmeksiz tavuk salata yedim sadece. Çok tırstım inşallah sorun yoktur dediğin gibi
Çok geçmiş olsun yeni okudum yazdıklarını. Son zamanlarda pek giremiyorum buralara. Eve bir tane şeker ölçüm cihazı alabilirsin belki. Evde açlık, 1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk ölçüp takip edebilirsin. İstersen ölçüm cihazı için marka da önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…