- 10 Haziran 2024
- 1.614
- 1.965
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #11.981
hahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşumAşko suyla şekillendiriyorum, seninki gibi doğal değil
Bende çok eriyorum, ona mısır, lokum olan tokalardan alıcam
Aşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçlarınHızlı çıktı kuzum seninki cidden. Benimki de saglikla hemencecik cikar insallah.
Cuma günü verdim kuzucum bende. Panoramaya verdim insallah saglik haberleri alırız bizde
Atarım atarım, ben süslüyüm onuda süslerimhahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum
yaaa al tabi annesiiiatın sizde alış veriş yaptıkca
Bacak arasını gördünmü canım, yok nuba göremiBeni de üzdü ama kıza benzettim benn iki çıkıntı vardı
İnşallah cok bekletmeden çıkar sonucumuz kuzum temiz sağlıklı sonuclar aliriz İnşallah amiiinAşkım seninde bu hafta belli olur Allahın izniyle güzel güzel sonuçların, bende bu kadar hızlı beklemiyordum kendimi kavgaya hazırlamıştım, çat diye msj geldi yetkiliden
oyy yerimm onların süsünüAtarım atarım, ben süslüyüm onuda süslerim
Tam olarak göbek büyüme evresine geçmek istiyorum artık, penguen yürüyüşü falan
2’li test annenin yaşı vs. gibi faktörlerin etkili olduğu sadece bir olasılık bildiren bir testtir .Bu olasılık %75-%80 gibi bir olasılık .Yani bence güvenirliliği aşırı düşük .O yüzden sakın canını sıkma .Ultrason bulgularında sorun yoktuysa ense kalınlığı burun kemiği gibi bence için hepten rahat olsun.Fetal dna da çıktığı zaman Allah’ın izniyle göreceksin zaten bir şey olmadığını .Bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah canım .bunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam
Merhaba ultrasonda bebeği net göremedim ben bu çekimdeEki Görüntüle 3608678 cinsiyet tahmini yapa bilecek varmı acaba kızlar
Güzel düşmüş canim deger. Gebelikte bu tiroid hormonlari degisebiliyor. Yine 1 ay icerisinde yeniden baktir ama yükselme vs olduysa ilac baslayabilir doktor. Merak etme ilaçla da hemen dengeleniyoray az kalmis ogrenirsin yakinda.
Erkek sanki seninki oyle hissettim
Ay ne demek ne demek olur öyle şeylerAyyy çok özür dilerim bi de bulmuşşş ya doğru 2 teyzesi bildi doğru çalışırken yazdım kuzu affet
hahaha olmazzzzz kabul edemezükYa neler geliyor aklınıza ben grup yöneticiliğini devrediyorum hak etmiyorum istifa edicem
Benim dr ikili test asla yaptırma işe yarayan bir şey değil, genelde yanlış sonuçlar geliyor insanın canını sıkılıyor direk fetal dna ver demişti. Sizinde öyle olacak inşallah, endişenizi anlıyorum ama hiç canınızı sıkıp bebeğinizi üzmeyin her şey tertemiz gelecek Allahın izniylebunları okudukça içime su serpiliyor umarım hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımızaben de kendimi ve bebegimi uzmemeye calısıyorum biliyorum cunku hissediyor. insallah 2’li test yanılmıstır ve fetal dna test temiz gelir o vakte kadar sakin kalmaya çalışıcam
aşko büyük gün geldiMerhaba ultrasonda bebeği net göremedim ben bu çekimde
Çok geçmiş olsunYa ben direkt ekmeği sıfırladım. Deli gibi aç geldik yoldan ama ekmeksiz tavuk salata yedim sadece. Çok tırstıminşallah sorun yoktur dediğin gibi
hahaha kesin aynı zamanda aynı yerde bulunmuşuzdur ama
yaaa bak başka yöntemler de varmışArama simgesinden kullanıcı adına kendi nickini,ara kısmınıda bakacağın kişinin nickini yazarsan o kişiye yazdıkların çıkar sadece bende öyle buluyorum :)))
Aşko sende bu gün gidiyordun dimi kontroleyaaa bak başka yöntemler de varmış
Offf çok heyecanlıyım yaaşko büyük gün geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?