- 18 Temmuz 2022
- 6.334
- 10.646
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.001
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunyeni okudum yazdıklarını. Son zamanlarda pek giremiyorum buralara. Eve bir tane şeker ölçüm cihazı alabilirsin belki. Evde açlık, 1. Saat tokluk, 2. Saat tokluk ölçüp takip edebilirsin. İstersen ölçüm cihazı için marka da önerebilirim.
Güzel haberlerle gel canooOfff çok heyecanlıyım yaöncelikle inşaallah sağlıklıdır o korkum hala var kuzum sonra bakalım cinsiyetimiz ne acaba
Ben hakkımı haftasonuna doğru kullanmak istiyorum
Bende bursadayım canım neresindesin yakınızdır belkiYok canım Ben Bursa’dayım
Sonra tekrar isteniyor mu canım, bilmediğimden soruyorumKızlar güzel haberlerle gelin inşallah bu gün kontrolü olanlar
Yarında ben gidicem kizçemi görmeyebakalım dr ek testler kan idrar tekrar isteyecek mi. En son 7 haftalıkta verdim hepsini. Şu an 14 olduk
Amin inşaallah canım benimGüzel haberlerle gel canoo
Gemlik canım ben .Bursa’da dr Ahmet Yılmaz a gidiyorumBende bursadayım canım neresindesin yakınızdır belki
Bende bilmiyorum aşkımSonra tekrar isteniyor mu canım, bilmediğimden soruyorum
Bizi de bilgilendir ltfBende bilmiyorum aşkımyarın öğrenicem. 2.trimestera geçtim dedim bir şey olur mu ekstra. Birde artık düzene oturtalım diyoruz git gellerimizi, ben hey heyli olduğum için düzensiz 10 günde bir sürekli gittim. Artık ilk trimesteri atlattığımız için dr ne zaman çağırsa o zaman gideriz
Benim hala korkular varhahahahaha ayy birden büyüyor göbüş biz 17.haftalık olcaz bu hafta baktım internetten 5 aylık oluyormuşum
yaaa al tabi annesiiiatın sizde alış veriş yaptıkca
Günaydın canım geçmiş olsun, olmamıştır merak etme içini ferah tut, kontrolün ne zamandı görürsen belki için rahatlar :)Kızlar günaydın geçen gün iki dişimi çektirdim ama hala tedirginim geçmiyor bı turlu oğluşuma bişe olmamıştır dimi
Geçen hafta gitmiştim bu hafta hiç aklımda yoktu doktora gitmek hafta sonu Mersin'e gitcem diye. Ama içim icimi yiyor dün sanki hareket etti biliyorum ama ya hareket değilse benim kafamda kurguysa diye düşün düşün kafayı yicemGünaydın canım geçmiş olsun, olmamıştır merak etme içini ferah tut, kontrolün ne zamandı görürsen belki için rahatlar :)
ya inşallah öyledir yanlıştır tek duam buBenim dr ikili test asla yaptırma işe yarayan bir şey değil, genelde yanlış sonuçlar geliyor insanın canını sıkılıyor direk fetal dna ver demişti. Sizinde öyle olacak inşallah, endişenizi anlıyorum ama hiç canınızı sıkıp bebeğinizi üzmeyin her şey tertemiz gelecek Allahın izniyle
Ya ben bugün gideceksin sanıyorumBen hakkımı haftasonuna doğru kullanmak istiyorum
amin amin hepimizin bebeği sağlıklı olsun inşallah. yani soyledigim gibi ultrasonda ense kalınlığı çok normaldi burun kemiği hakkında açıkçası bilgim yok ama doktorum ultrasonda anormal bi durum yok demişti. yaşım da 26 yani riskli bi yaşta da değilim. umarım test yanılmıştır2’li test annenin yaşı vs. gibi faktörlerin etkili olduğu sadece bir olasılık bildiren bir testtir .Bu olasılık %75-%80 gibi bir olasılık .Yani bence güvenirliliği aşırı düşük .O yüzden sakın canını sıkma .Ultrason bulgularında sorun yoktuysa ense kalınlığı burun kemiği gibi bence için hepten rahat olsun.Fetal dna da çıktığı zaman Allah’ın izniyle göreceksin zaten bir şey olmadığını .Bebeğin sağlıkla gelsin sana inşallah canım .
Güzel haberler getir kuzumuzdanKızlar güzel haberlerle gelin inşallah bu gün kontrolü olanlar
Yarında ben gidicem kizçemi görmeyebakalım dr ek testler kan idrar tekrar isteyecek mi. En son 7 haftalıkta verdim hepsini. Şu an 14 olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?