Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay çok geriden geliyorum ama görünce aşırı sevindim çok şükür canım benim Rabbim hep böyle ferahlatsın yüreğini

Amin arkadasım dualarınızı eksık etmeyın hepınız ıyıkı varsınız spnuclar 1 aya anca cıkarmıs yarından sonrası sabır
Canım benim rabbim güzel haberler nasip etsin ben sonucun iyi geleceğine çok inanıyorum fetalde o sonucun güvenilirliği pek yok için rahat olsun kızın çok güzel gelecek

Fetal dna sonucun güzel gelecek her sey cok guzel olacak

Ne olduğunu bilsem bı bakacam nete neymiş ne değilmiş onu da bilmiyorum kist mi sıvı mi ne yani yok elim kolum bağlı bı foto var elimde sadece aglayamiyorum da sıkıştı kaldı içimde gözyaşı
Canımm çok geçmiş olsun, ne olduğunu nasıl anlayacakmış doktor, bir perinatolog falan bakması gerekiyormuymuş

Bak bu bile biliyor

Amin arkadasım

Kuzum korkma bak burda kaç kişinin sonucu kötü çıkmış ama sonra temize çıkmış inşallah fetal dna sonuçun güzel çıkcak üzme kendini bak birde muayenede doktor herşey normal demiş endişe etme

Yaaa gercekten böyle birsey mi varmış Allahım nolur bundan olsun noluurr
Tuttum tuttum kendimi su mesajına patladım ağlıyorum....
Allahim inşallah yavrumun sağlığı iyidir bosuna strese üzülmeye sebep olmustur su ikili test..
benim hep oldu biliyorsunuz zaten bu konuyu. Fetal dna sonucumuz insallah Allahın izniyle tertemiz gelsin de
benim kafam sadece doktoruma sordugumda cokta ciddiye alma demedi dna sonucunu bekleyelim dedi buna takıldı. Yoksa biraz daha ferahtı icim..
A bunu bilmiyordum eğer öyleyse sebebi bu olması büyük ihtimal
Ay inşallah budur sebebi gerçekten bende su an sadece bu sebepten böyle riskli cikmistir diyorum bende ilk defa duydum bunu

Fetal dna sonucun güzel gelecek her sey cok guzel olacak
Amin canim aminnn inşallah fetal dna sonucu tertemiz gelecek inşallah herşey hayal ettigimden de güzel olacak buna sonsuz inanıyorum
Senin sonuclarin da sağlıklı gelecek canim insallah. Hep dualarimda tüm sıkıntısı olan arkadaşlarım

oyy maşallah hürrem gibi gerile gerile yürü kız artık iki erkek bebiş annesisin

Benim 2 bebeğimi de çoklu anomaliden kaybettim canım o zaman yapılmıştı .Tek gen hastalığı çıktı bizde eşimle ben aynı gende taşıyıcıymışız
Hangı hastalık canım ne dıye gecıyor ve amnıyosentezden ne kadar sonra kaybettınız cok uzuldum

İnşallah canim İnşallah fetal dna sonucumuz temiz gelir.. Allahım yavruma sağlıklı uzun ömür verir İnşallah
Muayenede bir sıkıntı gormemisti doktorum.
Ama sonuctan sonra iletisime gectigimde yüzde 50 ihtimal dedi kısaca usg de yanilmalar olabiliyor bazi sorunlar görülmeyebiliyor gibi biseyler dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…