- 25 Şubat 2025
- 1.341
- 1.795
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #12.401
Hayır yönlendirmedi bu geçecek evham yapma takip edecez dedi bir ay sonra detayli bakacaz dedi bu kdarCanımm çok geçmiş olsun, ne olduğunu nasıl anlayacakmış doktor, bir perinatolog falan bakması gerekiyormuymuş
bu çok kibar bişey kız diyorumm benKızlar Fetal DNA test sonucu öncesi son ultrason görüntümüz cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3609220
Bir gende mutasyon bulundu canım polikistik böbrek oluyorlardı böbreklerinin iç yapısı gelişmiyordu . Suyumda azalma oluyordu en fazla 23 haftayı görebildik zaten .Kayıplarımın amniyoswntezle hiç ilgisi yokHangı hastalık canım ne dıye gecıyor ve amnıyosentezden ne kadar sonra kaybettınız cok uzuldum
ya yerim seniYaaa gercekten böyle birsey mi varmışAllahım nolur bundan olsun noluurr
Tuttum tuttum kendimi su mesajına patladım ağlıyorum....
Allahim inşallah yavrumun sağlığı iyidir bosuna strese üzülmeye sebep olmustur su ikili test..
benim hep oldu biliyorsunuz zaten bu konuyu. Fetal dna sonucumuz insallah Allahın izniyle tertemiz gelsin de
benim kafam sadece doktoruma sordugumda cokta ciddiye alma demedi dna sonucunu bekleyelim dedi buna takıldı. Yoksa biraz daha ferahtı icim..
Ay inşallah budur sebebi gerçekten bende su an sadece bu sebepten böyle riskli cikmistir diyorumbende ilk defa duydum bunu
bak yanılmalar olabiliyormuş oyüzden canını sıkma sağlıkla gelicek bebeğin inşallahİnşallah canim İnşallah fetal dna sonucumuz temiz gelir.. Allahım yavruma sağlıklı uzun ömür verir İnşallah
Muayenede bir sıkıntı gormemisti doktorum.
Ama sonuctan sonra iletisime gectigimde yüzde 50 ihtimal dedi kısaca usg de yanilmalar olabiliyor bazi sorunlar görülmeyebiliyor gibi biseyler dedi.
Üzme kendini de bebişi deee hiç bişey yok fetal için darla firmayıYaaaainşallah benimde bu lekelenmelerden falan dolayı boyle çıkmıştır sonuc.
197/1 diyor kombine risk durumuna, risk sınırı 250/1 mis. Insallah test hatalıdır bosa üzüldüğümle kalırım...
Canım hiç üzülme çevremde çoğu kişinin yüksek çıkmıştı ama bebişleri sorunsuz doğdu içini ferah tut nolur fetal sonucun temiz çıkacak inşallahkeske hic yaptirmasaydim yaa.. doktorum zaten yaptirma gerek yok demisti. Ben yaptirayim gitsin diyerek yaptirdim öylesine. Aklima boyle bir ihtimal gelmedi ki hic.
İnşallah ikili test hatali çıkmıştır yanılıyordur. Allahım evladimiza saglik versin hep iyi olsun inşallah
Rabbim insallah beni evladımla sınamasın bir dahahep saglik haberleri alalım inşallah
Cok pişmanım bu testi yaptirdigima...
Bence sen daha erken öğrenceksin yaa 2 hafta sonra mı kontrolünİ? benim kısmet olursa cumartesi günü kontrolüm ama cinsiyeti görebileceğinden çok umutsuzum
İnşallah canım inşallah tek sebebi odur da fetal dna sonucumuz ile saglam bir nefes alırız inşallah .. kac saattir ayni pozisyonda sadece yatiyorum hic bisey ne düşünebiliyorum ne mantik yurutebiliyorum.. iyiki varsiniz gerçektenya yerim seniağlama hiç vallahi tek sebebi o göreceksin sen o testi yaparken bile lekelerim vardı o yüzden güvenilirliği tam ölmüş oldu için ferah olsun senin paşa rahat rahat gelmicem rahat durmayacağım diyor
Ay firmayi da darlarsam bu defa acele edip yanlis sonuc verirler diyorum. Kendileri sonuc cikinca haberdar ederler zaten hemen. Bebegimin iyi oldugunu duymaya coook ihtiyacim var..Üzme kendini de bebişi deee hiç bişey yok fetal için darla firmayı
Ay çok geriden geliyorum ama görünce aşırı sevindimçok şükür canım benim Rabbim hep böyle ferahlatsın yüreğini
Canim benim bu söyledikleriniz bana moral oluyor gerçekten. Bu testte yanilma payinin yüksek oldugunu hep birilerinin tanidiklarinin basina geldigini okudukca benimde öyle olacak sonucumuz temiz gelecek bebisimizi saglikla kucagimiza alacagiz diyorumCanım hiç üzülme çevremde çoğu kişinin yüksek çıkmıştı ama bebişleri sorunsuz doğdu içini ferah tut nolur fetal sonucun temiz çıkacak inşallah
Sağol canım benım
Amin hayatım aminnn! İnan çok sağlıklı ve çok güçlü bir yavrun var rabbimin izniyleİnşallah canım inşallah tek sebebi odur da fetal dna sonucumuz ile saglam bir nefes alırız inşallah .. kac saattir ayni pozisyonda sadece yatiyorum hic bisey ne düşünebiliyorum ne mantik yurutebiliyorum.. iyiki varsiniz gerçektenbenim paşam annesini babasini hep strese sokacak birseyler ariyor yaramazlik peşinde Allahım onun küçücük bedenine sağlık versin inşallah
Ay firmayi da darlarsam bu defa acele edip yanlis sonuc verirler diyorum. Kendileri sonuc cikinca haberdar ederler zaten hemen. Bebegimin iyi oldugunu duymaya coook ihtiyacim var..
Aynen bende. Keşke biraz daha işe gitmeseydimBen de öyleyim canım, arada kaçırıyorum yetişemiyorum nereden başlasam kime yazsam ki diyorum, ucu kaçıyorSağ ol canım
oooo o zaman senin kesin görünür canım. ben cumartesi 13+6 olacağım o yüzden şüpheliyim biraz. aman olsun, iyi olduğunu öğrenelim yeterEvet canım 2 hafta sonra gideceğim, görür herhalde diyorum 15+ larda olacağım gittiğim de
Aynen bende. Keşke biraz daha işe gitmeseydimbakmaya çalışıyorum, güzel haberler okuyunca bana çok moral oluyor ama yetişemiyorum yazmaya
oooo o zaman senin kesin görünür canım. ben cumartesi 13+6 olacağım o yüzden şüpheliyim biraz. aman olsun, iyi olduğunu öğrenelim yeter
Canım tüm midesi bulanan annelerin oğlu oluyor sanırım sen ve ben kaldık herhaldesağlıkla gelsin ya ama sanki duruşu gerçekten erkek gibi
Annesi kemik yapısı kız gibi çok kibar yinede doktor daha iyi bilirKızlar Fetal DNA test sonucu öncesi son ultrason görüntümüz cinsiyet tahmini yapar mısınız Eki Görüntüle 3609220
ayy erkenden göstermiş seninki, bizim usg biraz dandik sanki ondan çok güven edemiyorm olmadı başka doktora baktırcamSöyleyedebilir canım ama ben oğlumu 11+5 te öğrenmiştim bayağı bayağı bibisi vardı
Bende tam 13+6 da öğrendim kesin dedi cnmoooo o zaman senin kesin görünür canım. ben cumartesi 13+6 olacağım o yüzden şüpheliyim biraz. aman olsun, iyi olduğunu öğrenelim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?